vandens daviklis

Pradėjo kazokas, Balandis 30, 2014, 22:32:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

kazokas

Na esu patenkintas ekonomiskomu, po bmw, tai kazkas nerealaus. Ryt i tuvlita teha bandysiu praeit.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 04, 2014, 23:46:29 PM
Na esu patenkintas ekonomiskomu, po bmw, tai kazkas nerealaus. Ryt i tuvlita teha bandysiu praeit.
Vat, vat, tai prašom po Tuvlitos ir parašyti, kaip ir kas  ;)

kalava

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 04, 2014, 23:40:22 PM
kiek metu vazineji su savo? Nes mano ciuju kaip ir tavo 07 (93)kw

Taip, tokia pati.

As vazineju 3 metus, painvestuot ir pakeist teko nemazai, bet mano "padrozta" ir buvo - 3 metu senumo (kai pirkau) jau buvo reali rida apie ~220000 km nubegusi vokieciuose ( parduodant gavau su arsukta rida iki 120000km), na, tai atitinkamai jau ivairiu komponentu susidevejusiu buvo.
Dabar kelis menesius ramu po paskutinio EGR uzsikisimo ir valymo.
Forume pasiknaisiojes rastum, ka ir kiek keiciau, taciau pabreziu - man papuole padroztas variantas, taip kad problemu, kurias turejau, suabsoliutint nevertetu :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kazokas

Jega tuvlita praeita, sake ledas ne masina tik prie gesintuvo prisikabino ir sake po 10k priekines kalades paziureti del vaziuokles nei zodzio, prie ismetimo sake prie duslerkes galima miegoti.% :-)

Vladas55

Vladas55

Noriu ir as siek tiek pasigirt,as rasiau kad pirkau savo auto pries metus buvo prabegus 73000km.tai dar pasitvirtino,keiciau abu oro filtrus pries pora dienu ant abieju flamasteriu buvo parasyta 57300 reiskia prie tiek kil.buvo keisti ir pries paskutine tech apziura yra stampas su 57300 irasu :),super masinyte.Keiciau filtrus nes paskutiniu metu valge 7,3l kuro,kai pakeiciau rodo 7,1kaip priklauso ir trauka padidejo.

kazokas

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Gegužė 05, 2014, 18:33:23 PM
Noriu ir as siek tiek pasigirt,as rasiai kad pirkau savo auto pries metus buvo prabegus 73000km.tai dar pasitvirtino,keiciau abu oro filtrus pries pora dienu ant abieju flamasteriu buvo parasyta 57300 reiskia prie tiek kil.buvo keisti ir pries paskutine tech apziura yra stampas su 57300 irasu :),super masinyte.Keiciau filtrus nes paskutiniu metu valge 7,3l kuro,kai pakeiciau rodo 7,1kaip priklauso ir trauka padidejo.
kokiu filtrus keitiai?kiek mokejai?

Vladas55

Variklio oro filtras ir salono,buvo jau normaliai uzsikise,pirkau Tanagroi mokejau uz variklio filtra lyg 50lt.uz salono rodos 30lt,pirkau Prancuziskus.Pirkau pries savaite ir sunus kartu sau pirko todel labai tiksliai neprisimenu kainos.Tepalo filtra visada perku MANN.

kazokas

Klausimas, kai vaziuoju ir perjungent begius girdisi toks svilpimas taip turi but? Ar ne? Kazkaip anksiau nekreipiau demesio ar jis nuvo ar ne tas svilpimas. Tai idomu pasidare.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kazokas Įrašytas Gegužė 06, 2014, 13:47:15 PM
Klausimas, kai vaziuoju ir perjungent begius girdisi toks svilpimas taip turi but? Ar ne? Kazkaip anksiau nekreipiau demesio ar jis nuvo ar ne tas svilpimas. Tai idomu pasidare.
Jeigu perjunginėji esant aukštoms apsūkoms, tai gal turbina tebešvilpia  ;)

Vladas55

Saulius SSS

Pas mane svilpteldavo ant aukstesniu. Dabar nebesigirdi arba pripratau.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

katana7

kazokas

Nu ziuresim jai dar svilps tai leksiu i diagnostika.

kazokas

Sveiki, siandien atsitiko beda, stoviu prie sviesaforo ir uzgeso masiniukas, uzvedu vel gesta 3 kart vaziuoja viskas ciki raminau save kad neprates prie sankabos privarau prie pardes ir bandau atgalios ir vel uzgeso kurt vel gesta jopt trr nervas pastaciau apsipirkau dabar vaziuoja lyg nieko negesta, kas cia per fokusas gal kam buvo toks bairis?