Kondicionieriaus problema

Pradėjo linas0115, Gegužė 30, 2014, 07:55:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

sinkleris

Bemsas

sinkleris

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 31, 2014, 12:55:08 PM
~90lt lygtais kiek pamenu

Normali kaina, man Mototoja apie 200 Lt užsiprašė bet manau už panašią procedūrą; Ištraukia freoną papildomai sumaišo su nauju tepalu ir supila atgal papildant kiek trūksta iki normos :G

ToyotaClub

Ta pati procedura kaune su istraukimu dapildimu ir t.t 300 g 53 lt. Yariui
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Bet kokiu atveju pyldant reikia istraukt sena freona,nes nezinosi kiek reikia pyldit freono,reikia svert.200lt.perbrangu.

naujas32

:D 200lt daug... manu auto verte minimum 15000lt tai tas 200lt juokinga...

naujas32

kazkada pirkau golfa 5 tai centre tikrinau ji ir pasake, kad dpf yra jeigu pareitu 3500lt vien tik fitras, "sakau lb brangu" - man sako 'masina verta 26000lt tai kas tas 3500lt uz nauja detale"...
kam pirkti auto jeigu ji brangu islaikyti vazinekim golf 2 bus pigu... cia seip pamastymui :)

ToyotaClub

Man asmeniskai 200 ir daug. Butu europinis atlyginimas tai cia lasas. O dar kaip gali rast pigiau kam moket 200 kaip uz ta pati gali 53 sumoket.

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 31, 2014, 17:56:15 PM
Man asmeniskai 200 ir daug. Butu europinis atlyginimas tai cia lasas. O dar kaip gali rast pigiau kam moket 200 kaip uz ta pati gali 53 sumoket.
zinoma, kad reikia ieskoti pigiau, bet jeigu neiseina kitaip tai 200lt tikrai nera daug ( paziurekim placiau )

ToyotaClub

Jei nerasciau viskas isbandes ,ar nebutu kokios dalies. Tada taip perki nauja ir viskas.

Vladas55

Prie ko cia automobilio kaina ir 200lt,reikia mastyt logiskai,paprasys 300lt irgi mokesi.Mano draugas,kaip mano sunui uzpylde uz 110lt,su tepalu ir su dazais.Jis sake jeigu kondicionierius uzpylditas freonu ir su tepalu,Japoniskuose automobiliuose kondicionieriai tarnauja visa automobilio eksloatacijos termina ir negekda,jie yra patikimi,nebent pazeidziami radiaroriai arba prakiura vamzdeliai.

Bemsas

Nelaiko tie kompresoriai. Seni kompresoriai - tikiu, kad gali visa gyvenima laikyti. O nauji visada sukasi su motoru. Zmones per 100k km po 2 kompresorius pakeicia garantiskai :D