neaisku garsas

Pradėjo gintas72, Birželis 03, 2014, 18:26:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

gintas72

toyota rav4 D4D engine howling  (butent toks garsas) toyota corola verso d4d.2002,neaiskus garsas,nepastovus,dazniausiai kai saltas variklis.neturi itakos nei kondicionieriaus darbas,nei ar sujungti visi elektros prietaisai.Meistrai neranda problemos,pakol pastoviai nebus to garso,tol liepia nevaziuoti pas juos.PADEKIT jei kas susidure

sausis

pas mane toyotoj rav 4 d4d 85 kw toks pat garsas yra ir nieko .Nekreipk demesio .

egariukas1

Na sitas garsas jau ne karta aprasytas,ji skleidzia kuro filtro korpusas berods,yra avensio temoj kazkurioj.Pastebejau,kad pakeitus kuro filtra jis praktiskai dingo,su senuoju pastoviai kaukdavo kaip video

gintas72

Deja.filtrus pakeiciau visus,garsas nedingo.dirzeliai pakeisti visi,itempejai irgi

Awriuxx

O geras. lygiai kaip ir maniškė ūkauja. Nuo pat pirkimo tas garas yra. Kažkaip nepastebėjau, kad to garso sumažėjimui įtakos turėtų kuro filtro keitimas. Ir nelabai suvokiu kaip šitą garsą gali skleisti kuro filtras... Žodžiu man gali ji ūkaut, kol važiuoja tol nesuku galvos.

gintas72

Na kai visos priemones isbandytos,bandai ir neitiketinus varijantus:)Noriu islekt i Prancuzija su seima,tai ir nerimauju,nes ADAC(technine pagalba)vien iskvietimas 300e

ketvirtasis

Pas mane irgi ant dienų atsirado garsas panašus ar ne nežinau autotojoi patikrino - paklausė kondiškė.   Kondenconierių serviso meistras škyvą pajudino - akurat. Taikos pr. remontas su išėmimu ir įdėjimu ir freono užpildymu - 320 jei dar guolį keis tai +90.
Beje tas keistas garsas tai būdavo tai ne paspaudus gazą dingsta. Kieme parkuodavausi tai kaip tankas ūždavo kolei nepergazuoji.

ToyotaClub

taikos pr kur cia, koks servisas?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ketvirtasis

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Birželis 13, 2014, 19:58:22 PM
taikos pr kur cia, koks servisas?
Važiuojant nuo Telekomo link aklujų ir prie pat aklujų yra sustojimas. Tai nedavažiavus kokis 100 metrų, privačiame name yra reklaminė iškaba. Jau palikau dabar laukiu (gsm) ir  :bow: .