Stabdziai

Pradėjo niuniauskas, Birželis 06, 2014, 15:45:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

niuniauskas

Sveiki,

Vaziavau siandien, stabdziau prie sakryzos ir staiga lyg ir sudirbo ABS'as, nors jokios staigaus stabdymo nebuvo, na taip idomiai...po to spaudinejant pedala atsirado toks snypstimas, lyg oras eitu. Kaskart nuspaudus pedala toks pssst...pssst... lyg oras is kazkur eitu, gal kas isivaizduojat kame cia reples? 
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Saulius SSS

Gal stabdziu pusles membrana prakiuro. Arba vakumo slanga ora leidzia
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

Turiu knygą apie II Avensį (ru) ir ten yra paaiškinimas kas kaip ir kur jei tą paspaudi ir gaunasi anaip tai tas arba anas yra geras arba blogas. Įdomiai ten aiškina, bet suprasti lengva. Tik rytoj po pietų tau atšvietęs apie stabdžius, imesiu.

katana7

niuniauskas

jo, stabdo gerai. Ir atidziau panagrinejes to snypstimo kilme, pastebejau, kad jis atsiranda stovint, kai ilgiau paspaudineji pedala. Gal cia nieko blogo?
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Naujokas

As pastebiu pas save, kad kartais stabdant lyg sudirba ABS, nors neturetu. Dar neseniai buvo taip jog ikalneje pastovejus masinai, ki pradejau vaziuot uzsidege rankinio zenklas ir praktiskai nebebuvo stabdziu. Maniau slangute kur prakiuro, bet kita diena balos neradau ir stabdziai tvarkoje buvo. Ir mistika kazkokia.

airis

Citata iš: niuniauskas Įrašytas Birželis 09, 2014, 08:10:28 AM
jo, stabdo gerai. Ir atidziau panagrinejes to snypstimo kilme, pastebejau, kad jis atsiranda stovint, kai ilgiau paspaudineji pedala. Gal cia nieko blogo?

viskas cia gerai, pas mane ir pas kitus tas pats :)

katana7

Vienoje iš  temų buvo apie tai kalbėta, tas garsas atsiranda vakuuminiam stabdžių stiprintuve. Nieko čia blogo gali važinėti.

Donis7

Norėčiau gauti patarimą. Mano auto dabar mėnesį ramiai stovi nevažinėjamas ir pagalvojau, kad stabdžių diskai bus daugiau mažiau aprūdyję. Tai klausimas toks- ar važiuoti juos nutekinti, ar nusitrins su kaladėlėmis pavažinėjus?

Vladas55

As manau vasara stovejo ir tik menesi nieko baisaus,sausi orai.

ToyotaClub

Nusitrins. Man kiek budavo apsinesa, nieko as nei tekinau nei galvos sukau. Pravaziuoji ir tiek. Nusivalydavo.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MnDs

pastebejau, kad nuspaudus stabdzio pedala po biski jis spaudziasi ir toliau, gal buvo kam nors taip? stabdziu pompa kalta ar kas?

Raiforas

kosmosiukas

pos muone irgi tas pats, jau buvau prisigalvojees kazko negero :D

Popilas

Sveiki, nekuriant naujos temos gal kažkas čia ir gausis kažkas.
Problema, kad kartais užsidega raudona lempute. Užsidega kaip daugiau užpumpuoji pėdalą, bet tai dega tai uzgesta. , stabdant normaliai neužsidega, apejau visus vakumus, visi vietoje šlangutės geros, gražios , numoviau šlangą nuo vakumo siurbliuko tai sakyčiau traukimas tikrai neblogas. Skysčio yra iki max ribos . Palaikius pėdalą nusėsta i dugna,
Gal turite minčių? :D
Trumpas vid. : https://www27.zippyshare.com/v/oPWW1pIc/file.html