corolla d4d smagratis

Pradėjo Virgis13, Spalis 02, 2009, 14:57:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Virgis13

na viena ryta mazomis apsukomis pradejo jaustis vibracija, nutariau padaryti varklio diagnostika toyota servise. kadangi nerado bedu su elektronika ir ipurskimu nutare kad tai gali buti smagracio problema, patare keisti bet kainos mane sokiravo vien smagratis vos ne 5000
gal kas buvot susidure su sia problema? ir gal kas zinot kaip is kur galima pigesniu detaliu susirasti ar parsisiusti?
dekoju :)

Memelis

Pabandyk per paieska paziureti apie plaukiojanti smagrati musu forume. Turesi ka paskaitineti... B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

CitataVirgis13 parašė:
na viena ryta mazomis apsukomis pradejo jaustis vibracija, nutariau padaryti varklio diagnostika toyota servise. kadangi nerado bedu su elektronika ir ipurskimu nutare kad tai gali buti smagracio problema, patare keisti bet kainos mane sokiravo vien smagratis vos ne 5000
gal kas buvot susidure su sia problema? ir gal kas zinot kaip is kur galima pigesniu detaliu susirasti ar parsisiusti?
dekoju :)
Nereikia lia - lia. Autotojoi tas smagratis 3,900; Eolte 3,200. Vos nepirkau Liroi (netoli 6000). Poto nuėjau ir kalbu su Liros pardavėjaus: sakau - Man pas jus už šį smagratį papršė  apie 6000 (originalą),
- O negali būti pas mus tokių kainų nėra, čia jus išsigalvojat.
Mano patarimas nueini į Eoltą jie turi kažkiek modelių (labai ilgas skičių kodas). Tai va jie patys nuveža į servisą, o ten meistrai išsirenka tokį kurio reikia, Autotojoi visa sankaba su smagračiu (pakeitimas) man kainavo 800. Kai eiliniam garaže paprašė 700

cu

labas. mano 2001 avensiui smagratis, isminimo guolis teksaroj kainavo 2300. geguze. pakeite garaze kart
u su tepalais uz 450. pralekiau jau virs 10k km- vìskas labai tvarkoje. na nebent skilusi panele tarp stiklo ir keleivio airbago:-l

Virgis13

dekoju uz info, bandysiu ieskoti...
nezinau koki marketinga mototojoi veda, bet man kainas surase kur kas didesnes negu 3900, gal is pradziu isgazdinti nori po to ale nuolaidas dideles daro :| o dar pridejus sankaba ir darbus vos ne puse masinos kainos gaunasi :(
nors keiti eiliniam garaze bijociau, pries pusmeti galinius diskus garaze keiciau, tai namuose reikejo paciam viska susitvarkyti, sudarankiai blin :@

cu

virgi - pilnai suprantu dėl garažinių meistrų. manau tik reikia atsirinkti geriausius.

mototojos ir kitos tojos tik ir gyvena iš maržos, užkeltos iki debesų ;)

Virgis13

na va uzsiklausiau teksaroj kainu, kai atsiunte atsakyma dar labiau nei mototoja sokiravo, smagratis beveik 6000 + sankabos komplektas 1000, jeigu taip tai man ta masina bus naudingiau dalim prastumt negu remontuoti :(
o del meistru tai geriausia pazystamus tureti, kurie viska tiesiai sviesiai pasako ir S nemala...

TCL

Autotojoi teiravais? NNZ ar ne tu kartais pardavinejai smagrati padeveta?

Virgis13

as mototojoi buvau tai nemanau kad skirsis, ten prase smagratis 4500 o snakaba 800
ne ne as, nes mano masinye dar neardyta, nutariau vazineti kol dar fibracija silpnai jauciasi
beja su padevetom dalim tai ir geras klausimas, uzdyka niekas neduos, o jeigu blogas tai antras keitimas vien uzdarbus kiek gautusi

Memelis

Tikrai, kiek pamenu NNZ lyg turejo. Jam parasyk.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Laisvidas

Paziurekit interkare aisin firmos.

Virgis13

gal kas turi patirties naudojant LUK sankaba smagrati?
kokie butu atsiliepimai?