toyota avensis 98m.td.stabdziu sistema

Pradėjo nerius3232, Liepa 03, 2009, 21:17:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

toyota avensis 98m.td, pas mane tokia problema ir nezinau kas cia yra? kai stabdau cypia kaldeles -stovejo senos oregenalios toyotos kaladeles pakankamai normalios pakeiciau kitas naujas kaldeles vistiek kai stabdau cypia ? kas cia gletu buti ????? as girdejau kad cia tipo stabdziu cilindriukai blogai vaiksto delto cypa kai stabdau ? gal kas gali ka patarti ?
nerka

mind

Kai kurios kaladėlės turi tokią durną madą
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

horn

nerius3232

ne tai man atrodo ne kaladeliu beda , o blogai vaiksto cilindriukai. kaldeles naujos geros , ir pries tai stovejo oreginalios geros ir gi cype.
nerka

nerius3232

gal pas ka buvo ta beda del cypimo kada stabdai is priekiniu kaladeliu cypimas ????????????????????????????
nerka

NNZ

tai cia visi su tuo cypimu susidure delto ir sako, kad kaladeles, mano irgi toyotos ir cypia. Jei cilindriuku beda butu tai tau cyptu ir atleidziant arba isvis sunkiai atsileistu dar ir tada stabdytu. Patikrink, jei ratas nekaista, tada su cilindriukais bedos ir neturetu but.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

cu

turiu analogišką, tiksliau turėjau bėdą. daugiau nei pusę liko mėsos - o jos gyvatės cypia:)
nuėmus kraštelius pašmirgeliavom, cypimas sumažėjo. ant vienos priekinės kaladėlės - griovelis. pasirodo dešinysis stabdžių diskas su išsikišimu vidinėj pusėj :) tas ir kelia, bent pas mane, cypimą. galima tekinti, galima keisti, galima ir toliau važinėti :)

werado

as jau ne pas pirma masina dedu kalodkes . Kai tik karsti orai tai ir cypia
Kas sudegs, tas nesupus...

laizekas

tai priklauso koks metalas, pas mane cypia, pas drauge cype kol naujos buvo, paskui nustojo, pakeite naujus stabdziu diskus ir kalades , tai vel is naujo viskas cypia
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

cu

nuo kaladžių sudėties irgi daug priklauso :-)

TCL

Pas mane buna kad cype kaip oras dregnesnis uzeina:) nekreipiu demesio :)

Memelis

As jauciau, kad kaladeles eina i pabaiga, tai dar rudenis pasiemiau originalias su 25 proc. nuolaida is Toyotos. Jos ten Bosch yra. Pavasari pakeiciau, tai ne karto necype. Su kitomis auto tai yra buvusi panasi beda, viena syki tiek buvo uzknise, kad net naujas pirkau, nieko negalejau padaryt, pastoviai cypdavo...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

cu

mano pažįstamas tuir 525tds. irgi tą pačią cypimo problemą :)
tik kaladėlės, jų gamintojas ir sudėtis :)

Edvatronas

Vienos kalades maziau cypia, kitos labiau... o perkaitinus cypia beveik visos...