Nepučia oro

Pradėjo singlas, Liepa 04, 2009, 18:10:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

cu

o jei skardos pakeistos?:) ir lanzeronai išsivaikščiojo?:O
tada dar baisiau

Vasaris

Ziurint kiek dauzta.
Maniske matyt buvus aplamdyta, ir per daug neinvestuota i paruosima dazymui. Bet tokia parejo is francu. Agregatai geros bukles, vizualiniam vaizdui nesu jautrus :) ir vazineju. Na kiek sunkiau bus kai reiks parduoti...

mind

Baikit šiukšlint temą! Tema buvo apie tai, kad nepučia oro.

Man atrodo reiks tuoj pradėt dalint "prizus", nes jei koks skelbimas prašomas, po jo 100 papasakojimų, komentarų ir jokios naudingos info.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

cu

NNZ

tai kam prizus dalint yra pas mus modu tai tagul trina postus ir viskas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

singlas

Tai po velniais pades man kas del oro ar ne?:)

NNZ

tai tu skaityt mokia ar ne visi gi sakė ardyt panelę, o jei to nenori daryt tai kaip mes tau padėt galim.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

CitataNNZ parašė:
tai kam prizus dalint yra pas mus modu tai tagul trina postus ir viskas.

Taip, sėdžiu čia per dienas ir visas blevyzgas filtruoju. :@ Ar patiems nebūtų smagu paieškant info , ją rast tvarkingą, informatyvią ir be papildomų "priedų"? ;)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

Singlai išimk salono oro filtrą ir įjunk ventiliatorių visu galingumu.Tada žiūrėk kur pučia orą.Galbūt reiktų ranką po panele pakišus pažiūrėt ar kur pro šoną nepučia.Šitoj sistemoj stebuklų nėra. Ar sklendės valdymas mechaninis ar elektrinis?Jei mech. gali būt atsikabinęs troselis, jei elektr.- elektromagnetinė sklendė parėjus arba valdymas.Greičiausiai reikės išrinkinėt nemažai.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Memelis

Pamenu is savo senos auto, kad tas paneles ardymas slykstus dalykas, bet ka darysi. Servise jisai brangus, nes daug ranku darbo ir siaip krapstytis reikia. As tai gerai, kad turiu drauga, kuris man tada padejo. Siaip kai dabar tokie laikai, tai manau kad ir kokiame garaziuke turetum rast koki meistreli kuris uz normalia kaina padarytu...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport