Avensis d4d 110kW, traukos dingimas ir švilpimas nuo 3000apsuku

Pradėjo Vadas, Birželis 19, 2014, 16:56:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vadas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Birželis 23, 2014, 08:35:27 AM
Tai susisiek su forumieciu Modka pajungs kompa pravaziuos ir pasakys tau viska is pagrindiniu agregatu... pasakys ar ji gerai traukia nes manau ne su desimt nedvidesimt tokiu vaziaves...
Tiuti, per kiek laiko jusu Avensis isibegeja nuo 60-100km/h 4 begiu? ponas Modka kur bazuojasi? aciu

Tiutis

Na tikrai su chronometru nevazineju ir nematuoju  :) na bet per kokias 4-5s manau sunku pasakyt.  Modka vilniuje 860006229.

Tiutis

Vadas

neblogai, tikrai kazkas pas mane ne taip.

60-100 gal prie progos kada pabandytum, juk chronometras kiekviename telefone yra :)  Kazkur buvau rades, kad turetu buti 7,4s.

Tiutis

60-100 8,3s pabandziau vakar.  0-100 9,9s. Bet pas mane uzeina problemu su traukos dinginejimu tai sie parametrai sumazejus traukai. O siaip kai trauka yra jauciasi iskarto pagazavus tai 9.2 iki 100s. O 60-100 ketvirtu begiu manau butu 6-7s. nes vistik apsukos buna 1,4 vaziuojant ketvirta pavara ant 60km/h. Isvalyk Egr voztuva pradziai, pasikeisk filtrus visus. Jei nepades tada statyk ant kompo paziures oro srauta turbina kuro slegi. Purkstuku praktiskai neimanoma tiksliai paziureti per kompa juos tiksliai patikrinti tiksliai gali tik isemes...  :)

Vadas

dar labai neblogi rezultatai palyginus su maniske ;) prie EGR pats lysti bijau, gal kazka rekomenduot galite, kas isvalytu?

Donis7

EGR tai valyk pats, ten nieko sudėtingo nėra ir užtruksi pusvalandį. Yra tema, ten net su foto pavaizduota, ką atsukti, kaip atrodo išėmus. Bet jei tingi tuom užsiimti, tai manau bet kuris servisas išplaus tavo EGR ir vamzdelį.  ;)

Tiutis

Niekada gųyvenime nevalyciau servize nes ji pavirsutiniskai pavalys ir atgal ides kad greiciau pas juos griztum.

kalava

Citata iš: Tiutis Įrašytas Birželis 24, 2014, 10:43:47 AM
Niekada gųyvenime nevalyciau servize nes ji pavirsutiniskai pavalys ir atgal ides kad greiciau pas juos griztum.

Tiuti, o duona pats kepi, drabuzius pats siuviesi, batus pats gaminiesi?

Gi irgi padarys viska blogiau, negu tu pats ;)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Tiutis

Cia bisky ne i tema kalava :) paprastai servize tau liepia iseit ir sako tau paskambinsim kai padarysim. Man taip buvo druskininkuose paskambino gal po dvieju valandu sumokejasu 120lt ir po dvieju sav vel tas pats tai isvada tokia su saukstu nugramdyta ir pramankstinta tai tiek :) pats issivaliau ir ramu.

vitiok

Citata iš: Tiutis Įrašytas Birželis 24, 2014, 15:06:09 PM
Cia bisky ne i tema kalava :) paprastai servize tau liepia iseit ir sako tau paskambinsim kai padarysim. Man taip buvo druskininkuose paskambino gal po dvieju valandu sumokejasu 120lt ir po dvieju sav vel tas pats tai isvada tokia su saukstu nugramdyta ir pramankstinta tai tiek :) pats issivaliau ir ramu.
jei nori gerai reik mirkyt ilgai kokiam benze ar skiedikli nzn.

Tiutis

nieko mirkyt nereik, o reikia geros stiprios chemijoms motorams plauti...

Vadas

su forumiečiu Modka išsprendėme problemą, labai keista, bet oro paėmimo vamzdžio galas buvo užklijuotas veltiniu. dabar automobilis tiesiog skrenda:) ačiū Modkai už pagalbą ir kitiems už patarimus.

Gyconis

sveiki,susiduriau su tokia poblema,avensis 2006 D-Cat, kad netraukia,siandien si auto ir isigijau. pavaziuoti teko miest per pika 1-2 pavara atrodo spustelni ir vaziuoja,na ir isigijau... ir patenkntas isvazevau namo... deja nusivyliau... netraukia visiskai,toks jausmas kad turbo isvis neveikia... pakeliui namo sustojau ir isemiau oro filtra,nes nu nemates dar tokio uznesto. trauka gal kaskiek pagerejo,bet vistiek nevaziuoja ta masina,iki 3 tukstanciu dar surenka po bsk sukius,virs 3 nenori. sakau atrodo kad ten turbos net nebutu. dumu nemeta jokiu. ai dar pastebejau kad uzglusintas alsuoklis kur i oro slanga grista is galvos,ir padaryta tiesiai is galvos,slanga nuvesta kaskur zemyn ir viskas.
kuro filtras irgi neaisku kada keistas. zodziu esu konkrecioj panikoj ir nezinau ko griebtis... ka patartumet? nuo ko pradet iekot ir ka daryt? beja kuro sanaudos zveriskos... vaziavau apie 120 tai vidurkis gavosi 9.4l/100km
jokiu ceck engine nemeta ir pan.