Avensis d4d 110kW, traukos dingimas ir švilpimas nuo 3000apsuku

Pradėjo Vadas, Birželis 19, 2014, 16:56:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Warewolf

Man irgi idomu butu su dcatu pavaziuot, kazkaip jauciu kad ir mano 110 gerai labai lupa  :D

Gyconis

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugpjūtis 21, 2014, 09:42:53 AM
o priestai buvai vaziaves su d-cat? tas 130kw kitose auto geriau lupa gal perdaug reikalauji is masiniuko savo?..
ne nebuvau. bet nu kaip bebutu,turi virs 3000 irgi turi but dar traukos,o ne tustuma...

Donis7

Žinoma, kad neturi būti tuštuma. Mano D-CAT iki 4000-4500 labai smagiai traukia. Ypač kokia 3 pavara, tai uch...  (y)

Gyconis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugpjūtis 21, 2014, 19:55:25 PM
Žinoma, kad neturi būti tuštuma. Mano D-CAT iki 4000-4500 labai smagiai traukia. Ypač kokia 3 pavara, tai uch...  (y)
o cia tuscia,nieko nera... zodziu reiks laukt ir daryt diagnostika...

kalava

Citata iš: Gyconis Įrašytas Rugpjūtis 21, 2014, 23:43:26 PM
o cia tuscia,nieko nera... zodziu reiks laukt ir daryt diagnostika...

O tai i Kauna nedavaziuotum?
LBM, Dizrida, autotoja galu gale.
Lbm priimtu iskart manau, dizrida ir autotoja gal ir registruotis reiktu.
Ar Alytuj irgi rimtesniu servisu yra?
Beje, yra keli forumieciai is Alytaus, kur jie auto tvarkosi?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Gyconis

Citata iš: kalava Įrašytas Rugpjūtis 22, 2014, 09:04:10 AM
O tai i Kauna nedavaziuotum?
LBM, Dizrida, autotoja galu gale.
Lbm priimtu iskart manau, dizrida ir autotoja gal ir registruotis reiktu.
Ar Alytuj irgi rimtesniu servisu yra?
Beje, yra keli forumieciai is Alytaus, kur jie auto tvarkosi?
davaziuosiu ir i kauna jei cia niekas nieko neras. sakau laukiu kol vienas rimtesniu elektriku/programuotoju gris is atostogu. nes betkokiam garaziniui nesinori duoti...

pumis

sveiki, norejau pasiteirauti kur ieskot galu, netraukia avensis 2003 d4d 2 litrai dyzelis 85kw, pradeda lygt trauk nuo 2800 panasiai bet ir tai vos vos, turbina gera, patikrinti ir isplauta, egr isvalytas,kuro filtras pakeistas nauju siandien.
as speju kad gal pabeges degimas ar tai gali but?
gal zinot kokie pozymiai pabegusio degimo?:)
aciu uz info :)

Sonixas

Citata iš: pumis Įrašytas Rugpjūtis 23, 2014, 01:02:56 AM
sveiki, norejau pasiteirauti kur ieskot galu, netraukia avensis 2003 d4d 2 litrai dyzelis 85kw, pradeda lygt trauk nuo 2800 panasiai bet ir tai vos vos, turbina gera, patikrinti ir isplauta, egr isvalytas,kuro filtras pakeistas nauju siandien.
as speju kad gal pabeges degimas ar tai gali but?
gal zinot kokie pozymiai pabegusio degimo?:)
aciu uz info :)
isplautas egr nieko nereiskia.gali but parejus jo elektrine dalis.reikia diagnostika daryt
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

pumis

Gyconis

taigi taigi... iskastavo dpf ir katalizatoriu siandien,idejo emuliatoriu,patikrino turbina ant stendo (turba ideali)
ir atidave masina... trauka pagerejo bet...  :(
sake turi pusti 206kP , db pucia 135kP,pries visus kastravimus dusliaus pute 110kP.
Jokiu klaidu nemeto,gyvi parametrai irgi visi idealus apart turbinos putimo,turbos valdymas be problemu dirba savo darba.
ka dar ziuret patarsit?  :V

Gyconis

kagi,atradau problema kuri turbinai neleido pinai uzpusti  (+)
tai kur davikliukas yra turbinos valdymo,ir is jo iseina slangute kuri eina i isiurbimo kolektoriu. ta slangute yra nukirpta ir dar stovi kaip filtriukas ar kaskas panasaus tarp daviklio ir kolektoriaus. tai vat jis pas mane buvo itrukes,visiskai nepastebimai. pastebejau tai ipurskes chemijos ir kompresoriumi praputinejant.
uzmoviau dabar be jo,tai masina 3 pavara suka ratus...  :-{ (+)
p.s. gal kas zinot kur ta filtriuka butu galima isigyti?  (H-) ar jis isvis ten reikalingas?

ArturasK

Sveiki visi, esu naujokas toyota forume. Neseniai įsigyjau 2005m toyota avensį 2,0d4d 85kw.
Matau, jog šnekate apie panašias problemas su kuriomis ir aš susiduriu.
Silpnoka trauka iki 2000rpm, paskui šiektiek atsigauna iki 2800rpm, ir tada dar pagereja nuo 2800rpm. Gal galite patarti koki nusimanantį žmogų toyotose, kad patikrintų automobilį. Egr elektroninę dalį, turbinos veikimą, parametrus realiu laiku važiuojant, šlangas visas apžiurėtų ar kur nors nera nesandarumų.
Visi filtrai, tepalai pakeisti.
DPF filtras išpjautas rezultatas šiektiek atsigavusi trauka.
Pagr. variklio diržas su visais elementais ir pompa pakeista lirostoj tad manau degimo kampas neturėtų būti pabėgęs.
Išploviau egr ir maf su chemija, nors išardžius neatrodė labai blogai tiek kad įtakotų kažką. (rezultatas atsigavo šiektiet, bet gali būti tik psichologinis pagerėjimas čia)
Važiuojant girdisi turbina tarkim ir 80kmh 4pavara. Toks lengvas švilpimas. Atrodo kad garsas išeina per oro filtrą. Dariau diagnostiką vienam dyzelių servise sakė, jog purkštukai tvarkoje. Turbina pučia 1,6~, nors turetų 1,3?? Bet nekėlė jie man pasitikėjimo nes netvarkę sakė toyotų, net nežinojo kur kompo jungtis..
Galite patarti kokį rimtą žmogų ar servisą, kuris užsiimą toyotomis.?
Veiksmas Kaune.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

naujas32

Citata iš: ArturasK Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 09:15:33 AM
Sveiki visi, esu naujokas toyota forume. Neseniai įsigyjau 2005m toyota avensį 2,0d4d 85kw.
Matau, jog šnekate apie panašias problemas su kuriomis ir aš susiduriu.
Silpnoka trauka iki 2000rpm, paskui šiektiek atsigauna iki 2800rpm, ir tada dar pagereja nuo 2800rpm. Gal galite patarti koki nusimanantį žmogų toyotose, kad patikrintų automobilį. Egr elektroninę dalį, turbinos veikimą, parametrus realiu laiku važiuojant, šlangas visas apžiurėtų ar kur nors nera nesandarumų.
Visi filtrai, tepalai pakeisti.
DPF filtras išpjautas rezultatas šiektiek atsigavusi trauka.
Pagr. variklio diržas su visais elementais ir pompa pakeista lirostoj tad manau degimo kampas neturėtų būti pabėgęs.
Išploviau egr ir maf su chemija, nors išardžius neatrodė labai blogai tiek kad įtakotų kažką. (rezultatas atsigavo šiektiet, bet gali būti tik psichologinis pagerėjimas čia)
Važiuojant girdisi turbina tarkim ir 80kmh 4pavara. Toks lengvas švilpimas. Atrodo kad garsas išeina per oro filtrą. Dariau diagnostiką vienam dyzelių servise sakė, jog purkštukai tvarkoje. Turbina pučia 1,6~, nors turetų 1,3?? Bet nekėlė jie man pasitikėjimo nes netvarkę sakė toyotų, net nežinojo kur kompo jungtis..
Galite patarti kokį rimtą žmogų ar servisą, kuris užsiimą toyotomis.?
Veiksmas Kaune.
dpf nera pastave :) 85kw nesitikek stebuklo su trauka gal perdaug tikies is masiniuko? kodel taip sakau, nes pats turiu avensi tokiu varikliu ir nuo 2000 iki 3000 ta trauka dar kazkokia yra virs 3000 tai tik kaukia (auto tvarkinga ), bet del visako nuvaryk i autorizuota servisa ten tikrai matys visus parametrus kokie turi buti