Problema su stiklu pakeleju.

Pradėjo marx, Liepa 07, 2009, 19:45:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

marx

Sveiki,

mano Toyota Corolla Verso (2003m) durniuoja elektrinis stiklo pakelejas. Jeigu bandai stikla nuleist ispaudes ta mygtuka iki galo(kad langas uzsidarytu pats), stiklas pavaziuoja iki galines padeties ir vel nusileidzia. Jeigu bandai nuleist, tai velgi, davaziuoja iki apacios ir vel kyla. Gal kas esat susidure su tokia problema ir bandyt remontuot?

FUX

pas mane panasiai avensyje, tik jis suvaziaves i virsu vel nusileidzia, tada reikia laikyt nuspaudus, va tada uzsidaro normaliai.
Man irgi idomu del ko cia taip (beje ne visada taip buna)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

MantasT

Hmm, Toyota Corolla Verso (2003m.) irgi problemos su stiklų pakėlimu/nuleidimu. Chroniška liga? Dar neprisiruošiu niekaip pasižiūrėti.

marx

Drauge dar turi 99m Corolla 2 duru tai irgi tas pats, bet tik pakeliant. Matyt, kad dazna liga, bet kazkaip turetu but imanoma pakraptyt kanors :D

unholy

tai man lygiai tas pats su vairuotojo stiklu keliant i virsu, atmeta atgal, bet ne visada, o kai uzsidaro tai dar ir pagirgzda. kazkaip labai del to galvos nesuku, tad ir nezinau vaistu.

cu

išimti saugiklį ir vėl įdėti. man laikinai padėjo :)

Edvatronas

Citataunholy parašė:
tai man lygiai tas pats su vairuotojo stiklu keliant i virsu, atmeta atgal, bet ne visada, o kai uzsidaro tai dar ir pagirgzda. kazkaip labai del to galvos nesuku, tad ir nezinau vaistu.

Cia gali buti, kad jei stiklas sunkiai vaiksto ar susiskersuoja... ir pan... uzdarinejant ar atidarinejant - suveikia apsauga, ir uztat i priesinga puse truputi pakelia/nuleidzia...

Siaip galima dar akuma atjunti truputi palaukti pajungti ir is naujo priprogramuoti langus gal padetu...

Kai atjungi akuma nebeveikia ta "auto" funkcija, ta prasme langai iki galo nei patys uzsidaro nei atsidaro. Tai reiktu pvz laikyti mygtuka uzdarymo toj funkcijoj (auto uzdarymas) ir kai langas uzsidaro dar palaikyti keleta sekundziu, taip pat i apacia, tuomet turetu vel viskas veikti.

Saulius SSS

ir man retkarciais tas pats buna.gal cia toks gamyklinis "bajeris":o. "refreshinu"ir uzsidaro:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

marx

CitataEdvatronas parašė:
Citataunholy parašė:

Cia gali buti, kad jei stiklas sunkiai vaiksto ar susiskersuoja... ir pan... uzdarinejant ar atidarinejant - suveikia apsauga, ir uztat i priesinga puse truputi pakelia/nuleidzia...

Siaip galima dar akuma atjunti truputi palaukti pajungti ir is naujo priprogramuoti langus gal padetu...

Kai atjungi akuma nebeveikia ta "auto" funkcija, ta prasme langai iki galo nei patys uzsidaro nei atsidaro. Tai reiktu pvz laikyti mygtuka uzdarymo toj funkcijoj (auto uzdarymas) ir kai langas uzsidaro dar palaikyti keleta sekundziu, taip pat i apacia, tuomet turetu vel viskas veikti.

O, va sita pabandysiu, pranesiu kaip sekesi ;)

cu

klėmų atkelimas nuo akumo dažnai padeda. bet tai ne panačėja atsirandančioms klaidoms

unholy

na virsuj sandarinimo guma biski iplysus ir uzsiskersavus i grioveli kur prisispaudzia stiklas. tai gal i tai reaguoja pakelikas ? su saugikliu reikes pabandyt.

Edvatronas

Citataunholy parašė:
na virsuj sandarinimo guma biski iplysus ir uzsiskersavus i grioveli kur prisispaudzia stiklas. tai gal i tai reaguoja pakelikas ? su saugikliu reikes pabandyt.
Na tai jei skersuojasi stiklas, tai gali but, kad apsauga sudirba...
O prie ko cia saugiklis?

cu

saugiklis prie to - kai NËRA mechaninių kliučių ir pats pakėlėjas blogai veikia. va jei atsiranda pasipriešinimas - čia jau kitas klausimas

Edvatronas

Citatacu parašė:
saugiklis prie to - kai NËRA mechaninių kliučių ir pats pakėlėjas blogai veikia. va jei atsiranda pasipriešinimas - čia jau kitas klausimas
Kai perdega saugiklis, pakelejes, nei gerai, nei blogai veikia... O nebeveikia is viso...

cu

kai kvailioja - kartais padeda :) bet ne panacėja.
šiuo atveju beliko žiūrėti pakėlėją, bandyti keisti, žaisti..