kondicionieriaus keitimas paciam

Pradėjo saresas, Birželis 28, 2014, 11:28:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

saresas

Sveiki kolegos. Gal kam teko keisti kondicionieriaus kompresoriu paciam? Ar daug darbo ir sunku pasikeist? Maciau prisuktas 4 varztais. Man idomu ar ji nuimant isbegs visas freonas nes db sistema pilna.

Bemsas

Tikrai isbegs viskas, teks pildyti. Arba nuvazioji i servisa, ten issiurbs viska, pakeis kompresoriu ir atgal sukels.

saresas

O kiek pakeitimo kaina kazin? Nes cia reik skaiciuot ar keist paciam ir paskuo lekt kad uz 100lt uzpildytu ar vezr kad pakeistu ir ta pati supiltu

Bemsas

Myjack

Citata iš: saresas Įrašytas Birželis 28, 2014, 11:59:44 AM
O kiek pakeitimo kaina kazin? Nes cia reik skaiciuot ar keist paciam ir paskuo lekt kad uz 100lt uzpildytu ar vezr kad pakeistu ir ta pati supiltu
KOmpresoriasu nuemimas ir uzdejimas - 50 lt., + freonas 80 lt. Viso man su darbasi isejo 150 lt. Veiksmas Kaune, jau kazkuriame topike rasiau...

saresas

Nera taip ir brangu ir kazin ar verta paciam kazka daryt. O sakyk jai atsuku vamzdelius nuo kompresoriaus ir greitai uzkisus juos tai gal taip greitai visas neisbegtu freonas. Tik paskui uzdejus sistemoj bus oro

Saulius SSS

Citata iš: saresas Įrašytas Birželis 29, 2014, 14:56:10 PM
Nera taip ir brangu ir kazin ar verta paciam kazka daryt. O sakyk jai atsuku vamzdelius nuo kompresoriaus ir greitai uzkisus juos tai gal taip greitai visas neisbegtu freonas. Tik paskui uzdejus sistemoj bus oro
O tu pabandyk :)  ir sužinosi.
Jeigu bet kokiu atveju nori pats nusiimti,tai nuvažiuok pas meistrus,susitark,kad išpiltų,paskui,kai gryši,kad vėl grąžintų. Kiek trūks dapils ir damokėsi. Tik man įdomu,ką veiksi su kompresorium nusiėmęs... jeigu jau nesigaudai,kad freonas tai dujos,o ne koks tepalas,kurios akimirksniu pššš ir nebėra... Nu,bet jei labai nori ir reikia ardyk. Sužinosi kažką naujo. Sėkmės :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

saresas

Nu jo net nepagalvojau kad dujos :-D dekui uz patarimud reiks bandyt paciam keist ir tada nulekt kad papildytu

eceris

Citata iš: saresas Įrašytas Birželis 29, 2014, 19:05:42 PM
Nu jo net nepagalvojau kad dujos :-D dekui uz patarimud reiks bandyt paciam keist ir tada nulekt kad papildytu
o ką žadat keisti? man tarkim guolį kompresoriui keitė

saresas

Turiu kita kompresoriu ir ji visa keisiu. Nebrangiai radau ir rami galva o sena pasiliksiu ant daliu :-D o kazin kaip paciam uzsipildyt kondicionieriu? Mates buna kazkpkoe balioneliai ar kazkas pan.

Vladas55

Pasiziuri ant variklio dangcio parasyta kiek reikia tavo modeliui gramu freono 134as,pasveri ant svarstykliu kiek sveria balionelis ir pyldai tiek gramu kiek priklauso.As tai nemaciau tokiu balioneliu,idomu kur parduodami.Nauja pirkai ar naudota,jeigu naudota geriau pyldant dapilt tepalo,tokiu atveju pats neatliksi sia procedura.

Saulius SSS

Būna toks    http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=180694569851&alt=web    tik čia kaina labai jau... kažkada esu matęs pigesnių. Čia tok kaip pvz.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

saresas

o kas ten per tepalas pilasi ir kokia ten jo paskirtis? tepti ta kompresoriu is vidaus?