Nestabilus auto, tampo vaira per duobes, provezas.

Pradėjo rimasbimas, Birželis 30, 2014, 05:34:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

rimasbimas

Sveiki,

nerandu priezasciu kas galetu buti - per provezas, esant kelio nelygumams masina laksto i sonus, kartais atrodo plesia vaira is ranku. Pakaba tikrinta (sakiu sailenblokai sveiki), suvedimas ok. Kur dar ieskot galu? Ar gali padangos toki efekta duot? Ratai standartiniai - R16 205/55.

mega

rimasbimas

dar vokiecio palikimas, gamybos metai 2008. Mesos yra, tik abejones del ju amziaus.

arunaskeras

Pasikeisk padangas nes daugiau kaip ir viska padarei nebent suvedimas padarytas i pievas. O gal tos provezos per arimus. Nes kai buna furu isvazinetos provezos ant kelio  tai pameto neblogai nes neatitinka plotis.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donis7

Priežastis - provėžos, tai dėl jų ir mėto. O kaip lygiame kelyje? Tas pats ar irgi mėto? Aš irgi ne kartą esu nustebęs, kaip tos provėžos "meta" į šoną. Atrodo, kad suvedimo nulis arba vairas laisvas  :-]

eceris

gali tampyti dėl padangų. kazkada žmonytei buvau nupirkęs žiemines sumitomo berods-nestabili auto budavo. uždėjus vasarines, stabilumas atsirasdavo. bandykit  pakeist padangas, kad ir žieminėmis, ir tuo pačiu keliu pavažinėt

rimasbimas

Siandien buvau dar vienam servise, ispurte ant purtytuvo, patikrino amortikus ant stendo - viskas ok. Lieka padangos turbut..

kapitalina

Temos kurti nesinorejo,gal kas ka patartu,sendien verziant priekini rata lužo vieno varzo tas sriegis,kur uzsisuka ratas,dabar rata laiko 4,varztai,ar imanoma kazkaip sutvarkyti ar reikia tos visos detales?nesinori ant 4 varztu vazineti..

kapitalina

kaip,issiaikinau,luzo stebules varztas ,dabar klausimas noriu pasikeisti ir ar tiktu toks imetu foto..priekinio rato desines puses?

Venza

Nuvaziuok i autolauzyna ir iskals is bet kokios Toyota stebules ta smeige,tinka ko gero visu Toyota modeliu.Daugiau 1eur ji tikrai neverta.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kapitalina

Bandysiu ir auto aibei paziureti gal jie uzsakis.Nes is to portaliuko kur foto imeciau  uzsiprase su atsiuntimu 15 euru daugiau niekur nerandu..Kas liecia srotuos speju nores su visa stebule kad pirkciau bet reiks pabandydi kas belieka..Nebuciau pagalvojas kad dar verziant rata kazka gali sulauzi :think:ir dar taip lengvai

slashas

Citata iš: kapitalina Įrašytas Balandis 22, 2017, 21:02:15 PM
Bandysiu ir auto aibei paziureti gal jie uzsakis.Nes is to portaliuko kur foto imeciau  uzsiprase su atsiuntimu 15 euru daugiau niekur nerandu..Kas liecia srotuos speju nores su visa stebule kad pirkciau bet reiks pabandydi kas belieka..Nebuciau pagalvojas kad dar verziant rata kazka gali sulauzi :think:ir dar taip lengvai
Toyota nepasižymi stipriais varžtais, matyt metalą pigesnį naudoją, teko matyti kai variklio galvos varžtas lūžta, tada didesnė bėda ;)

Venza

Galvos varztai yra specialus ir juos privaloma keist naujais po atsukimo.O ratu smeiges tikrai normalios,nesu nei vienos nutraukes,nors su vamzdziu uzsukineju ratus.Cia gal europinems is kokio metalo lauzo gamina tas smeiges?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...