Dėl AURIS 2.0D4D kuro sanaudų

Pradėjo anturas, Sausis 14, 2015, 09:54:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

anturas

Sveiki, turiu 2007m Auris su 2.0D4D 93kW. Kompas rodo ~0.5-1l didesnes sąnaudas nei realiai susinaudoja. Užsipylus pilną baką RANGE rodo 585km, kas taip pat nesąmonė. Turiu kitą mašiną Avensis II 2006 su 1,8Vvti, tai ten viskas be priekaištų su kompu. Gal turite kokių minčių dėl ko čia taip?

TYRAN

Paieška naudojaisi prieš klausdamas?

Donis7

Taip ir rodys, nieko nepakeisi. Čia gamintojo toks sąnaudų "nureguliavimas".
Paskaitinėk forume (ne vien tik apie Auris), apie tai jau nemažai rašyta, nes ir kitiems modeliams taip yra.

tadusia

Tavo vietoje aš džiaugčiaus, jugi ekonomiškiau važiuoji nei kad automobilis turėtu :) Gal pili kokį degalus taupanti kurą? Užsipilk kokio baltarusiško ir viskas susinormalizuos :)

Venza

Citata iš: Donis7 Įrašytas Sausis 14, 2015, 10:23:40 AM
Taip ir rodys, nieko nepakeisi. Čia gamintojo toks sąnaudų "nureguliavimas".
Paskaitinėk forume (ne vien tik apie Auris), apie tai jau nemažai rašyta, nes ir kitiems modeliams taip yra.
Tai,kad visiems maziau rodo nei realiai naudoja,o cia rodo daugiau nei realiai naudoja  :think: . Ar as klystu?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 14, 2015, 13:07:33 PM
Tai,kad visiems maziau rodo nei realiai naudoja,o cia rodo daugiau nei realiai naudoja  :think: . Ar as klystu?
Jūs, kolega, teisus...visiems dažniausiai kompas mažiau rodo, nei realiai. Atsiprašau, suklydau. Bet man "RANGE" irgi visada mažiau rodo, nei iš tikro pravažiuoju.

Ivo9

Man irgi kompas rodo daugiau apie 0,6l nei naudoja iš tikro... Bandžiau pakalibruoti kompą, kaip kad forumiečiai kažkuriame poste patarė, bet niekas nesidaro. Gal ant Corollų Versų nesikalibruoja?

S_Kulikauskas

Jau minejau, kad aurise rodomas sanaudas galima keisti nuo 70 iki 130%.

anturas

Radau p. Kulikausko posta apie reguliavima, sumazinau iki 70% ziuresiu kas bus. Avensi viska rodo be priekaistu.

S_Kulikauskas

Kas bus  :) atrodys, kad oru vaziuoji  :-] .