girgzda sukant vaira

Pradėjo LaBras, Liepa 24, 2014, 00:53:35 AM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

O tai tau ryt ar pirmadieniui? Aš nežinau ar turiu jų tlf. Aš dabar darbe. Kai gryšiu pažiūrėsiu mašinoj. Postkodas E6 6LP
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Saulius SSS

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 25, 2014, 21:29:59 PM
Bet kai kurie ir metus laiko pravazineja ir nieko...
Tai ir tu gali važiuoti. Gal nieko neatsitiks. Juk palinkėjau sėkmės...

LaBras

O del ko ji cia galejo pareit?

arytis

Saulius SSS

ToyotaClub

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 25, 2014, 21:11:53 PM
Sėkmės kely !! ! Jei truks galėsi gazuot ant vietos. Sužinosi,kiek užsieniečiui kainuoja tech pagalba. Galėsi papasakoti,bus įdomu visiems.

Kiek kainuoja? nes kaip man buvo su golf, nuejau i anglija.lt pasiskambinau servesiukus tai is Londono iki Kent 100 svariuku norejo servisiukas. Tai ar cia daug nzn, bet buciau mokejas, nes is vienos moters suzinojau kad kazkur cia tvarko Lietuviai, bet visgi susiradau Latviuka kuris servisa LV turi ir po darbu vakarais tvarko auto, tuom ir baigesi. Siaip idomu kokios kainos Toyota astovybeje UK butu, nes ten kur gyvenau viena stovi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

Aš tokiais dalykais,kaip nuotykių ieškojimas ant savo subinės neužsiimu.  Manau,kad susiremontuoti kainuos pigiau,negu,kad nuo kelio nuvežti iki kokio serviso. Anglijoj dar gali Lietuvi išsikviesti po pigiaja nuveš. O sugriūk Vokietijoj tai mentas iškvies ADAC'a ,pigiai nepasirodys.

ToyotaClub

UK taip , DE tai kitas reikalas. Tai Labras kurioje tu sriti esi UK. Gal kur astovybe stovi. Kokios valandos kelio. Paziurejau zemelapi varydavau i darba 50 km netoli ir astovybe stovi :)

LaBras

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 25, 2014, 23:02:48 PM
UK taip , DE tai kitas reikalas. Tai Labras kurioje tu sriti esi UK. Gal kur astovybe stovi. Kokios valandos kelio. Paziurejau zemelapi varydavau i darba 50 km netoli ir astovybe stovi :)

masina Lietuviska... Kento regione, netoli Sittingbourne.

ToyotaClub

Gillingham astovybe yra. Jiem manau jokio skirtumo ar UK ar LT. Zinau vienas ford vare lietuviska i astovybe prieziurai :) gal klystu nzn saulius cia daugiau papasakotu. P.S Sittingbourne. gal 3 kartus esu buves, i agentura variau darbintis. Kur dirbi pats?

Saulius SSS

Atstovybėj £100 valanda. Kiek duodama laiko granatai keisti nzn.

ToyotaClub

Biski brangoka. Bet manau gali pasiskambinti pasiklausti kainu tikslesniu ir t.t o jei per brangu bus tai ieskoti kokio servisiuko paprasto. Tame ir yra kad Kent isvis su tais servisais Lietuviu radimu beda. Visi Londone pagrinde.

LaBras

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 25, 2014, 23:46:48 PM
Atstovybėj £100 valanda. Kiek duodama laiko granatai keisti nzn.

oho, cia vien tik uz valanda??? ir be granatos?

LaBras

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 25, 2014, 23:32:06 PM
Gillingham astovybe yra. Jiem manau jokio skirtumo ar UK ar LT. Zinau vienas ford vare lietuviska i astovybe prieziurai :) gal klystu nzn saulius cia daugiau papasakotu. P.S Sittingbourne. gal 3 kartus esu buves, i agentura variau darbintis. Kur dirbi pats?

kur ir daugiausiai, fabrike... nu jo, Kente, ne daug lietuvisku servisu, is tikro, tai visai nemaciau...

ToyotaClub

Yra Lenkas vienas turi servisas angare. Bet tau tolokai vaziuoti link doverio reiktu. Bet as jo nei numerio zinau nieko. Dar buvau gaves kazkokio Lietuvio ir numeri kuris tvarko sake gerai, bet liko ir senam tel o tas nuluzo.