girgzda sukant vaira

Pradėjo LaBras, Liepa 24, 2014, 00:53:35 AM

« ankstesnis - sekantis »

LaBras

Sveiki,
norejau pasiteirauti gal zinot kas gali buti, sukant vaira, girdisi toks garsas kaip guma i guma trintusi desiniame rate, plius desinys ratas stabdant cypia, gali buti, kad kaladeles keiciau ir dabar cypia....

ToyotaClub

Naudojames paieska. Kazkur buvo apie tai rasyta.

Pas mane ir cypia ir traska kazkas vienam rate stabdant. Reiktu ir man sukti galva pradeti. Bet nekereipiu demesio kaip bus taip.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 24, 2014, 00:53:35 AM
gali buti, kad kaladeles keiciau ir dabar cypia....

Tai kaladeles keistos ar "gali buti kad pakeistos"? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 24, 2014, 00:53:35 AM
girdisi toks garsas kaip guma i guma trintusi desiniame rate
Iš aprašymo panašu,kad kažkas trinasi...gal kokia guma...?

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

naujas32

Bemsas

Gal atraminam guoliui atejo galas? O gal masinos ratas stovi ne savo vietoje ir liecia posparnius

LaBras

savaite laiko kazkur stovejo viena puse ant bardiuro, bet nemanau, kad galejo tai pakenkti, kaladeles keistos... ir gal kur internete galima butu rasti aprasyma, kas, kur ir kaip vadinasi priekineje vaziuokleje, nes ziurejau, tai vienoj vietoj kliba...

tevas

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 24, 2014, 23:35:00 PM
savaite laiko kazkur stovejo viena puse ant bardiuro, bet nemanau, kad galejo tai pakenkti, kaladeles keistos... ir gal kur internete galima butu rasti aprasyma, kas, kur ir kaip vadinasi priekineje vaziuokleje, nes ziurejau, tai vienoj vietoj kliba...

jeigu greitai uzlekei ant bordiuro, ratas sulankstytas gali skleisti garsus.

ToyotaClub

Vaziuoji kol ratai nukris:) as ir sian vaziavau prie vandens atkarpa kelio nelygumai. Susukus vaira pradeda kazkas bildet prieki. Mistikos. Kita masina bus subaru arba mitsubisi benzas dujos,

Saulius SSS

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 24, 2014, 10:45:47 AM
Gal atraminam guoliui atejo galas? O gal masinos ratas stovi ne savo vietoje ir liecia posparnius
Kažkas panašaus. Viršuje amortizo guma prie lonžerono. Kaip ji ten ,atraminė...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

LaBras

kas svarbiausia, siuo metu esu su ja UK ir planuoju po menesio su ja i LT vaziuoti... o apie remontus auto, nelabai daug ismanau... tai kaip sakoma, gyvenimas privercia mokytis...

ToyotaClub

Varai i lietuviu servisa ar latviu moki svarus ir sutvarkys. Ar tuos anglus. Man paciam idomu ar daliu kainos uk ir lt skiresi. Nes kaip su golf buvo problemu be sansu buvo o jei rado tai kosmosas kaina

LaBras

tai vat jog gali buti kosmines kainos, tai ir norisi savaime susitvarkyt...

ToyotaClub

Kurioje tu uk puseje? Pasuk i londono servisiukus jie ten greitai pasakis kokia kai.a. Bet siaip jei paciam nesigaus teks moket. Man golf ant kiemo paskerde latviukas uz 100 svaru.

LaBras

ar rizikuot ir vazinet taip menesi... nes pries isvaziuojant i uk, restauravo vairo kolonele, visa ispurte ir sake jog viskas gerai... pradzioj Anglijos, iki Londono 40 myliu...