Kas kiek laiko keičiamas diržas

Pradėjo s-igi-s, Spalis 23, 2008, 13:02:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

Citatavukis parašė:
Jop 2.0 ltr. Bet D4D pas corolla verso kiek matau tik nuo 2004 metu eina 85 kw, pries tai ejo 66kw
Ir maloniai keista man kazkaip girdet, kad 190 000km nera daug begus :)
Jei neatsukta(kas mazai tiketina)... tai labai mazai...
Nes matyt daugelis masinu pareina i LT virs 300 000 atsukama iki kokio 160 000 km... ir laimingai parduodama.... ;)

vukis

CitataEdvatronas parašė:
Citatavukis parašė:
<...>
Jei neatsukta(kas mazai tiketina)... tai labai mazai...
Nes matyt daugelis masinu pareina i LT virs 300 000 atsukama iki kokio 160 000 km... ir laimingai parduodama.... ;)
Nu jei ir atsukta, tai labai jau stengtasi, nes yra originalios servizo knygeles su visais kilometrazais, dar siu metu kova praeitas oficialus servizas prancuzijoje. O ir prie variklio visos nakleikos prancuziskos su kilometrazais. Ir servize savi zmones ziurejo ir sake, kad neturi priekaistu varikliui.. Na bet viskas siais laikais gali but padirbama ;)

s-igi-s

Klausimas beveik į temą :) Priminkit kas kiek laiko keičiasi kiti diržai (generatoriaus ir pan.). Spėju, kad pas mane jie dar nekeisti nuo mašinos išvažiavimo iš salono. Mašina pravažiavusi apie 150 000 km.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

Edvatronas

Citatas-igi-s parašė:
Klausimas beveik į temą :) Priminkit kas kiek laiko keičiasi kiti diržai (generatoriaus ir pan.). Spėju, kad pas mane jie dar nekeisti nuo mašinos išvažiavimo iš salono. Mašina pravažiavusi apie 150 000 km.
As is isvaizdos keiciu... jei matosi itrukimai tai ir keiciu...
Jei kaip sakai, pas tave numanai, kad nekeisti... pasikeisk visus ir viskas... nera jie brangus.

mind

Citatas-igi-s parašė:

Bent jau turėk bagažinėj, kad nereiktų triusikų gumos rišt. :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

MantasT

Pas mane serviso knyguteje parashyta, kad keiciamas kas 105 000km. (corolla verso 2003m 66kw).

cu

kas šimtą belekokioj mašinoj keičiamas. jei dyzelis ir dažnai mieste maliesi, užvedimas, gesinimas, keisk ir prie 80. tik sveikiau bus.

Henris

na tikrai nebelekokio kas 100k dirzas keiciamas, mano buvusioj benzininej Mitsubishi, numetytas keitimas kas 70k, berods renuskese benzininese kai kuriose kas 40k, tikrai ne visom masinom kas 100k keiciamas dirzas, neapsigaukit, geriau pasiskambykit atstovam ir pasakys, jei manualo neturit.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Memelis

Pas mane irgi kas 105 tuks km. Klausiau salone. Arteja tas laikas...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Pas mane pakeistas. kai keiciau rode 139000km, nes nezinau tikros ridos, tai keiciau, paskutine atzyma vokietijoje buvo 90000km, tai abejoju ar buvo pakeistas :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

cu

mano rida 241kkm.
diržas pagal žymą ant variklio ir serviso knygoj bei invoise - 219kkm.
kai smagratį lt kaičiau, buvo visi diržai apžiūrėti ir nužiūrėti - akurat keisti, švieži. tad nieko nekeičiau. gal genero greitai keisiu ir vairo stiprintuvo :v