keisti garsai ir apsitepalavus šlanga

Pradėjo rockas, Liepa 29, 2014, 13:56:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

rockas

Sveiki,
iškilo keletas klausimų tai tikiuosi galėsit patarti.
1. įjungus degimą atsiranda keistas labai garsas kažkur po centrine konsole. Nupasakot sunkiai sekasi tai bandau prisegti failą su įrašu. Garsas trunka apie 15 s ir atsiranda kiekvieną kartą įjungus degimą. Po to važiuojant nieko nebūna. Kas čia galėtų būt? :)
2. Kurį laiką nebuvau kapoto pakėlęs ir šiandien pamačiau tepalo nemažai ant šlangos (prisegu nuotrauką). Kokios ligos simptomas čia galėtų būt?

2006 m, 2.2 d4d

ToyotaClub

pas mane ir truputi tepaliuko ties tuo sujungimo matosi. bet pas mane yaris.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

egariukas1

Sukietejo alsuoklio zarna nuo karscio,rekomenduoju pakeist savarza(chamuta)O garsas nezinau,mano irgi caksi ir juda spidometro rodykle kai ijungi ir isjungi degima

virme

Tai gal tau ten ABS siurblys skleidžia garsą, tik atrodo kad iš po konsolės tas garsas sklinda. Pabandyk atsidaręs variklio dangtį paklausyt ir kad kas kitas degimą įjungtų.

airis

Citata iš: rockas Įrašytas Liepa 29, 2014, 13:56:58 PM
Sveiki,
iškilo keletas klausimų tai tikiuosi galėsit patarti.
1. įjungus degimą atsiranda keistas labai garsas kažkur po centrine konsole. Nupasakot sunkiai sekasi tai bandau prisegti failą su įrašu. Garsas trunka apie 15 s ir atsiranda kiekvieną kartą įjungus degimą. Po to važiuojant nieko nebūna. Kas čia galėtų būt? :)
2. Kurį laiką nebuvau kapoto pakėlęs ir šiandien pamačiau tepalo nemažai ant šlangos (prisegu nuotrauką). Kokios ligos simptomas čia galėtų būt?

2006 m, 2.2 d4d

Nieko ten baisaus su ta slanga, pasiulyma ka daryti gavai jeigu tau trukdo☺

rockas

Supratau, dėl šlangos nieko baisaus tada. Reiks chamutą pasikeist matyt ir tiek.

Bet va ką su tuo garsu daryt... kapotą atsidarius nelabai kas girdisi, tik viduje ir pakankamai garsiai. Šiandien jau ir šiaip važiuojant keliskart trumpam buvo pradėję plerpt.

egariukas1

Gal koks kontaktas,neaisku kas ten gali.Pas mane kai zyzia kartu ir spidometro rodykle sokineja,pora kartu rode nesamones vaziuojan.Manau kazkas su spidometro kontaktais.Bet tik ijungus degima ir iskart uzgesinus zyzia,vaziuojant ramu