Aurio navigacija

Pradėjo 1gnas, Liepa 31, 2014, 18:54:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

1gnas

Sveiki, niekur negaliu rasti kas galėjo nutikti navigacijos ekranui ir pačiai navigacijai  :think:

Problema tokia, jog ekranas nieko nerodo, tik karts nuo karto sumirksi kinietiski hieroglifai, nelabai nori atsiversti apts ekranas, o jau atvertus istumti jį gali tik ranka, beje atsivertus ekrane užsidega užrašas, "consult your dealer bla bla bla".
Modeliukas standartinis b9005.

Ačiū  :)

Bemsas

Buvo atjungta batarejka? Dabar praso navigacijos DVD.

1gnas

Ne batareika nebuvo atjungta tiesiog važiuojant ekranas pradėjo blykčioti kažkokius japoniškus užrašus. DVD navigacijos atiduoda paspaudus open, tik po to negrįžta į pradinę padėtį.

Beje, Bemsai, navigacijos DVD iš taves gavau  :-]

Bemsas

Pabandyk atjungti batarejka 5minutem. Poto vel uzkrauti sistema.

1gnas

Gerai, pamėginsiu, pranešiu

1gnas

taigi, pavyko pasižiūrėti, deja nuėmus pliusa nuo akumuliatoriaus situacija nepasikeitė, ekranas vis dar nerodo, matyt teks vežtį pas atstovus

1gnas

taigi summa summarum po toyotos atstovybės, pasirodo blogas buvo navigacijos DVD,bemsas gal numanai kas galėjo būti? kaip galėjo atsitikti jog metus su tavo DVD viskas buvo ok, o po to nei iš šio nei iš to jau išmete jog jis blogas, man tiesa pasakius sunku patikėti, galbūt turi kokiu minčiu?

Bemsas

Kaip variantas - lazeris sesta. Tada ima tik originalius diskus su sidabrine apacia. Visi irasomi eina tamsus, todel jiems reikia didesnio galingumo. Kai lazeris sesta - tampa nenuskaitomas DVD-R, bet puikiai nuskato originalius.

1gnas

Hm, viskas tuomet aišku, pabus Auris be navi tuomet :)

Bemsas

Galima pabandyti ir toki varianta: uz simboline parama klubui 10lt, galiu issiusti 100% patikrinta DVD naujausia E19 is savo masinos. Tada jau tikrai aisku bus (y). Gal tiesiog lazeri reikia pravalyti pas tave. Dulkiu susikaupia juk ten ir mazeja automatiskai galingumas.

1gnas

Ka tik prisėdau prie kompo, aš tai nieko prieš dėl paramos klubui žinoma :) o čia gera mintis, reikės pabandyti pavalyti dar lazeri;
kaip tu man atsiusi ir kur aš galiu paremti ?: )

Bemsas

Citata iš: 1gnas Įrašytas Rugpjūtis 30, 2014, 11:04:33 AM
Ka tik prisėdau prie kompo, aš tai nieko prieš dėl paramos klubui žinoma :) o čia gera mintis, reikės pabandyti pavalyti dar lazeri;
kaip tu man atsiusi ir kur aš galiu paremti ?: )

Parama klubui : http://www.iv.lt/remti.php?juventos

I PM atsiusi adresa ir issiusiu DVD.

oscar666

Sveiki.isigijau auris 1.3 icon 2013 metu ir ziuriu kad nera suinstaliuota navigacija.tai klausimas toks.kaip butu imanoma suindtslint?ar uztenka isigyt tik koki disca ir ikist sr reikia kreiptis pas toyota.na paprastas klausimas,laukiu paprastu atsakymu.aciu
lygis

kajima

Ieskok kompakto, jei tikrai rasi tinkanti ir neveiks - kaltink lazeri.

Bemsas

Disku ten nebus. Bandyk kreiptis i Toyota, gal tavo NAVI priklauso nemokami atnaujinimai.