galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

mano supratimu skystis turi ant salto buti full. Ir ne viena karta aiskinau ,kaip man aiskino, ryte atsuktu jokio spaudimo neturi buti is bakelio. Jei taip itarimas tarpines. Tai pas ka skystis ryte low atsukit idomumo  deliai ryte ant saltos, ar spaudimas is bakelio iseina ir skystis sukyla kazkiek. As nesakau gali buti kad cia taip turi buti, gal cia be reikalo suku galva, bet kiek auto turetu nepastebejau kad skystis soktu vilko soki.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Venza

Ant salto full negali but,nes kai variklis uzkais,is variklio besipleciantis tosolas nebetures kur detis ir prades begt per bakelio virsu.Austant varikliui tosolas traukiasi ir per radiatoriaus probkes voztuveli susiurbiamas atgal i varikli.Bakelyje lieka low.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

Neteisingas tavo supratimas. Per fiziką ką veikei? Trečią kartą kartoju nesukinėk tu to kamščio.   Pažiūrėjai lygį ir viskas. Tau turbūt reikia kapoto troselį nutraukti nes jau visiem hemorojų įvarysi...
Man sunkvežimiui ryte degė lempa LOW COOLANT LEVEL. Meistras truputį prasuko kamštį ir antifrizas sukilo. Nieko nereikėjo dapilinėti . Matyt ataušus susidaro koks vakuumas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Fizika miegojau, bet apie skysciu pletimasi dar si ta zinau. Pora dienu nieko nesuku ir nelendu tik stebiu. Nuvaziuosiu pasidarysiu del visa ko testa ir bus aisku. Arba tada nesuprasi vieni sako spaudimas ryte tarpine, kiti taip turi buti. Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Nuo tiek info surinktos man paciam paranoja. Tai ir klausiu protingu zmoniu kaip is tiesu yra. Pirma dyzeline toyota. Su benzu galvos nesukciau, nors ir nesuku kieme stovi, nors ir ta kazko labai jau raji pasidare.

Donis7

ToyotaClub, kiek stebiu šią temą, tai tavo tas antifrizo pilstymas ir kalbos apie low-full, jau panašėja į tamstos paranoją. Keli klubiečiai davė tau patarimų į kuriuos tu nekreipi dėmesio (nedaryti nieko, patikrinti CO, išplauti radiatorių ir t.t.). Jau dvi savaites čia rašai apie savo patirtį ir bandymus (kurie galbūt nėra blogi), tačiau man tai primena bobučių susitikimą poliklinikoje ir ligų ieškojimą-diagnozavimą viena kitai. Ir jokio rimto rezultato. Pagalvojus, nuo tokių minčių, gal jau pas tave plaukų ant galvos nebėra nuo to antifrizo lygio. Tikiuosi bėda nėra tokia rimta, kokią tu nori rasti. Kaip ir pats kažkada sakei, reikia rimtesnių patikrinimų ir atsakymų. Gali būti, kad vienam auto vieni simptomai, kitam šiek tiek kiti, todėl tau tikrai sunku pagal viską spręsti apie savo auto bėdą.
Nepriimk tai kaip asmeninio užvažiavimo  ;)

spybr3ak

jooo, ziuriu Avensis 3 pagrindine diskusija sukasi apie slangu maigyma ir antifrizo lygio matavima Auryje. beje labai produktyvi diskusija, jau 17 lapu ta pati tema vystoma. kaip kokia muilo opera vakarais galima skaityt ir su seima speliot, ar siandien virsutine slanga buvo kieta?

tevas

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Rugpjūtis 20, 2014, 19:17:29 PM
jooo, ziuriu Avensis 3 pagrindine diskusija sukasi apie slangu maigyma ir antifrizo lygio matavima Auryje. beje labai produktyvi diskusija, jau 17 lapu ta pati tema vystoma. kaip kokia muilo opera vakarais galima skaityt ir su seima speliot, ar siandien virsutine slanga buvo kieta?

siek tiek suklydote, kolega, pagrindinis herojus Yaris

Andrius1

Sveiki klubieciai! Tarpines keitimas,tepalo su fiktru pakeitimas,galvos tikrinimas su slifavimu man neturetu perkopti 2000lt.geriausiu atveju penktadieni atgausiu masniuka,garantija irgi duos! Sonixai,ten ne garaziniai tvarko,todel.tikiuosi nereikes antra karta tos pacios bedos tvarkyti.viena beda,kad daug darbo jie turi ir gan ilgokai tvarko..Toyotaclub, tas testukas 50lt,nepagailek ir bus viskas aisku

guners

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Rugpjūtis 21, 2014, 07:39:05 AM
Sveiki klubieciai! Tarpines keitimas,tepalo su fiktru pakeitimas,galvos tikrinimas su slifavimu man neturetu perkopti 2000lt.geriausiu atveju penktadieni atgausiu masniuka,garantija irgi duos! Sonixai,ten ne garaziniai tvarko,todel.tikiuosi nereikes antra karta tos pacios bedos tvarkyti.viena beda,kad daug darbo jie turi ir gan ilgokai tvarko..Toyotaclub, tas testukas 50lt,nepagailek ir bus viskas aisku
O tai kur čia tau tvarko?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Andrius1

Sonixas

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Rugpjūtis 21, 2014, 07:39:05 AM
visas kitas tarpines irgi keis?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

ToyotaClub

Andrius1

Sake kad keis, dalys be slifavimo ir galvos tikrinimo ~800lt,ryt galutine samata tureciau gaut kartu su masina

Donis7

Tai lauksim pilnos info, kas, kiek ir kaip.

Sonixas

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D