galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andrius1

Gal ir susidare, nes kelis kartus buvau atidares prie karsto variklio dangteli antifrizo. bandziau spaudinet slanga kad isvaryt ta ora kai dangtelis atsuktas ,tai manau nepavyko, nes kitaip nevarytu antifriza. bet esme ta, kad pastebejau begant antifriza kai ant karsto atsukau ir pripyliau tuos 2l, iki tol lyg ir nesimate kad varytu lauk. bet jei truko 2 l gal ir neisvarydavo daugiau jo lauk

ToyotaClub

As ir bandziau ta spaudinejima slangu, bet abejojiu ar kazka keicia. Kaip ta ora is sistemos isvaryti jei tikrai cia problema
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Dapilinet antifriza reikia prie salto variklio,atidarai dangteli bakelio uzvedi varikli,kai pradeda mazet antifrifo dapilineji,cirkuliuojant isvaro ora is sistemos,dapilineji kol nustoja mazet antifrizo,tik nepilk iki maksimumo.Kita karta kai bus saltas variklis ziurek prie kokios rybos bus antifrizas,turi but per viduri.Jeigu bus per mazai pakartok procedura.Jeigu trecia karta uzvedus salta varikli bus mazai antifrizo reiskia kazkas blogai,o priezastis gali but neviena.Mano gyvenimo praktikoi tai padedavo.As kai nusipirkau savo auto jau beveik pusantru metu kiek buvo antifrizo tiek ir yra.Uzjauciu kolegos,sekmes.

ToyotaClub

Reiks pabandyti. As tik ant saltos dapilu iki max ir viskas. Vel ziuriu low arba ties viduriuku stovi.

Warewolf

ToyotaClub

Buvo nukrite kaip karstas variklis buvo viena karta tik pamaciau. Bet ryte ziuriu vel low. Ir dabar kiek esu paziurejas zemiau low nenukrenta. Nes pripyliau cia kada kai buvo low tai man iki virsaus pakilo kaip mieste pasimaliau, bet neisvare lyg pro slangute, bent nesimate nuosedu raudonu. Tai ir suprask. Bandysiu tavo metoda. Kaip tik varysiu i mieste, pries pabandysiu. Kol neikaites variklis.

Bemsas

Isvaro tosola ant didesniu apsuku. Jei ant laisvu dirbs, ar vazinesi iki 1500rpm - gali ir nevaryti nieko.

ToyotaClub

Pabandziau, buvo virs low beveik iki puses. Atsukau pakilo truputi, leidau padirbti biski pagazinau virs 1000, palasinau kelis lasus ir uzsukau. Mieste pravariau ir uzmiesti apsukos virs 1500 tikrai. Sustojau buvo ciut ciut virs full pakile ir viskas.

Andrius1

Pabandziau ta buda su buteliuku,lb sunkiai matosi kiek ipilu i bankeli,biski virs normos pripyliau,tai ler 5 km butwliuki buvo 200ml.splava tokia idomi,antifriza raudona pyliau,o pribego tokios tikrai neraudonos,i ruduma greiciau.po 10 km dbr paziurejau yra ties F raide,paziuresiu kiek ryte rodys..bet manau jau pinigus reikia atsidet tarpines keitimui ir nereiks sukt galvos

naujas32

Citata iš: Warewolf Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 14:33:26 PM
O jeigu maziau L nekrenta ?  :D
pas mane jau metai kaip salta rodo low ir nekrenta (reiskiasi taip ir turi buti (nebutinai per viduri)) kada variklis karstas sukyla ir rodo max.

naujas32

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 17:23:59 PM
Pabandziau ta buda su buteliuku,lb sunkiai matosi kiek ipilu i bankeli,biski virs normos pripyliau,tai ler 5 km butwliuki buvo 200ml.splava tokia idomi,antifriza raudona pyliau,o pribego tokios tikrai neraudonos,i ruduma greiciau.po 10 km dbr paziurejau yra ties F raide,paziuresiu kiek ryte rodys..bet manau jau pinigus reikia atsidet tarpines keitimui ir nereiks sukt galvos
dar neskubek keisti , esu pakeites tarpine be reikalo nes radau bakelyje tepalo (prasti meistrai nustate kad tarpine o pasirode kad kazkokia detales(nepamenu kaip vadinasi) tarpine sumedejo (plasmasine) ir i antifryza pateko tepalo remontas kainavo ~2000 o butu ~200

Andrius1

Po sios dienos galima daryti isvada- gera meistra rast,tas pats kas gera masina nusipirkt:)

ToyotaClub

Vladas55

Pas mane kai nupirkau buvo antifrifo per viduri ant F, kai isyla variklis pakyla kazkur puse centimetro ir dabar tiek pat.

naujas32

yra geru automobiliu tik uz juos moketi nenorim...