galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andrius1

eolte 93lt. del darbo nezinau..kiek googlinau, vieniem padejo termostato pakeitimas, tai manau nepralosiu ji pakeites ir bus aisku ka toliau daryt.arba laimis kudikis arba det pinigus i kisine tarpines keitimui arba blogiausiam variantui - jei galva trukus

guners

Na šį diskusija ir mane sudomino kadangi po kelionės po pietų eu šiandien pamačiau (vakar tik parvariau), kad išsiplėtimo bakelyje atifryzo tik ant dugno, o pats bakelis aplipęs išbėgusiu ir išdžiūvusiu antifryzu. Prieš kelione visada viskas buvo normoj. Tiesa kelionėje greitis buvo palaikomas autostradose 140-150 km/h ir lauko tempa beveik visada 31. Atsukus bakelio kamštį ant šalto variklio nusičiaudo. Taigi pagal diskusijos eiga mintis viena-prapūsta tarpinė. Bet gal čia kaštis lauke ir greitis įtakojo antifryzo išbėgimą? Ką manot kolegos?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

ToyotaClub

Pas mane ar to karscio yra ar ne spaudimas iseina is bakelio. Bet to antifryzo nesimato isvaryto nei ant slangos turiu omeni sudziuvusio. Pasilaiko ta pati norma, bet jei pripilu daugiau isgaruoja jis vel iki tos pacios normos. Vaziavau 500 km greitis 100 autostradoje, nuvaziavau i KLP tas pats, gryzus atgal tas pats, nei zemiau lygio nei auksciau su kokiu lygiu isvaziavau su tokiu ir gryzau. Mieste vel kitaip. Andriau galva tai tikrai manau nebus trukusi cia mano supratimu labai perkaitint turetum, ir tikrai matytusi ar tepalas antifryze ir panasiai. Cia daugiausia tarpine buna. Po to pasikeiti ir vel ramus. Pabandysiu ant kito yario su tuo spaudimu atsukus paziureti ar kas iseina ar ne. Nes pagal autotoja jei spaudimas bakeli tai tarpine, pagal kitas teorijas gal but termostatas arba koks oro burbulas, o jei nieko nevaro tai gal pompa leidzia. Gal cia suvaziuojam kokia diena visi su savo bedom padiskutuosim daugiau :D teorijas apie tarpines
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Andrius1

kiek suprantu tavo beda, nera ko pergyventi :D aisku galim, gal dar kas kokiu teoriju tures :)

Andrius1

tik tiek kad gera savaite kol nesutvarkys neturesiu su kuo vazinet  :)

ToyotaClub

Nezinau ka cia ir begalvoti neaiskumai man su tais skysciais galvos skausmas, be kitu. Logiskai jau visa buteliuka beveik po biski supyliau per 3 menesius 1 litro. Gal dar liko kokie 200-300 ml.

ToyotaClub

pasikeisi pamatysi. O kiek jie ten ivertino galvos tarpines keitima su dalim?

Andrius1

dar nevertino, nes nezino ka tiksliai keist reiktu. darbas 500 telefonu sake, bet siandien kai atidariau kapota sako per mazai uzsiprasem, nes daug darbo prie sito variklio, bet kainos kaip ir nepakele, sake pirma termostata pakeis ir tada ziures, gal beda dings :)

ToyotaClub

Tai gaunasi kad niekad jie nekeite tokiam varikliui tarpines. Biski man butu nedrasoka keisti pas tokius. Kad netektu vel vaziuoti ardyti.

ToyotaClub

Sian ir as pasiziurejau ta slanga apatine, salta taip pat.

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 13, 2014, 07:58:34 AM
Sian ir as pasiziurejau ta slanga apatine, salta taip pat.
uzkaitink varikli iki 90c ir tada ziurek slangas jeigu skiresi temp bus termostatas

ToyotaClub

Pas mane nera daciko kuris rodo ta temperatura. Mieste trindamas. Hm gal ir nepasiekiau 90 temp Cia patikrinau mieste pasitrynes. Ji siltoka vos jauciasi, bet ne salta.

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 13, 2014, 11:19:46 AM
Pas mane nera daciko kuris rodo ta temperatura. Mieste trindamas. Hm gal ir nepasiekiau 90 temp Cia patikrinau mieste pasitrynes. Ji siltoka vos jauciasi, bet ne salta.
na manau kad 15min po miesta agresyviau pavazinejus turetu buti 90c

katana7

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 13, 2014, 11:19:46 AM
Apatinė žarna ir neturi būti tokia karšta, kaip viršutinė.

ToyotaClub

Reik austi minti apie pardavima gal tikrai jau.