galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Gryzau namo atsidariau ziuriu beveik full kaip ir buvo per piet, i buteliuka tie patys lasiukai pribege.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Tai vazinek ir dziaukis ir stebek retkarciais,maziau neigiamu emociju.

ToyotaClub

Kad cia butu kuo dziaugtis, tai to skyscio mazeja, tai ispila per virsu, kazkokios nesamones. Ryt ryte ziuresiu jei sumazes aisku cia viskas, nors ir taip aisku kad tarpine manau. Butu viskas tvarkoje nebutu tokiu dalyku kas dabar dedasi.

Sonixas

jei siurblys neleidzia tai litra jei laiku dapilsi nieko blogo neatsitiks.bet ir siaip sau tada skistys neisgaruoja reiskia kazkur kitur dingsta
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

ToyotaClub

Tai kokiu teoriju kur jis gali dingti, tik negazdinkit manes galvos itrukimu ir subegimu i tepalus, geriau i degimo kamera, bet kad balto dumo tai uz nugaros nematau :)

Sonixas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 17, 2014, 21:46:56 PM
Tai kokiu teoriju kur jis gali dingti, tik negazdinkit manes galvos itrukimu ir subegimu i tepalus, geriau i degimo kamera, bet kad balto dumo tai uz nugaros nematau :)
ar visus mazgus zinai ausinimo sistemos.?radiatorius po kapotu kiauras arba pieciuko radiatorius.arba pele kur nors slanga pragriauze.viska apziurek

ToyotaClub

Sonixas viska istikrinau net su lempa, jau net nejauku pries kaimynus kiekviena diena lysti po kapotu. Tas dingimas tai dingimas, bet tas isvarymas pro virsu man tai, tikrai pranasauja tarpines problema manau. Na pora dienu seksiu ziuresiu ryte, koks lygis, jei bus low nepilsiu, ir ziuresiu ar kita diena jo bus dar maziau ar tiek pat tada dapilsiu vel. Su buteliuku vazynesiu.

Sonixas

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 17, 2014, 21:54:19 PM
Sonixas viska istikrinau net su lempa, jau net nejauku pries kaimynus kiekviena diena lysti po kapotu. Tas dingimas tai dingimas, bet tas isvarymas pro virsu man tai, tikrai pranasauja tarpines problema manau. Na pora dienu seksiu ziuresiu ryte, koks lygis, jei bus low nepilsiu, ir ziuresiu ar kita diena jo bus dar maziau ar tiek pat tada dapilsiu vel. Su buteliuku vazynesiu.
o gal pas tave ir turi buti maziau low kada salta o kaip susyla pasieke max, tu rytais issigandes dapili iki max poto pavazineji variklis uzkaista ir pertekliu pasalina? (tarpine visada spesi pakeisti beto kaip ja isims niekas nepasakys, kad ji buvo prapusta 100%) kaip kolega sake vazinek ir maziau neigiamu emociju ;)

ToyotaClub

Bet logikos nera, esme tame kad nedapyliau ryte kuri laika, tai pakilimas virs low, atsukus spaudimas sauna i virsu pakyla iki full taip? bet pask karta as nieko nedapyliau, ryte viskas isvaryta buvo. Tik po to dapyliau iki full po isvarymo ir kita diena po miesta pakilo tik ciut ciut virs full, bet i buteliuka nieko nepribege. Sian ryte neziurejau, bet gryzes po pravaziavimo buvo ciut virs low ikaitus, nors vakar buvo ikaitus firs full. As jau pats pasimetu tarp tu low ir full, ir skirtingu rodmenu. Taip manau neturi buti. Tai tarkim kur trukstama dalis skyscio? dar pora dienu taip po to galvosiu ka cia daryti.

naujas32

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 18, 2014, 10:12:40 AM
Bet logikos nera, esme tame kad nedapyliau ryte kuri laika, tai pakilimas virs low, atsukus spaudimas sauna i virsu pakyla iki full taip? bet pask karta as nieko nedapyliau, ryte viskas isvaryta buvo. Tik po to dapyliau iki full po isvarymo ir kita diena po miesta pakilo tik ciut ciut virs full, bet i buteliuka nieko nepribege. Sian ryte neziurejau, bet gryzes po pravaziavimo buvo ciut virs low ikaitus, nors vakar buvo ikaitus firs full. As jau pats pasimetu tarp tu low ir full, ir skirtingu rodmenu. Taip manau neturi buti. Tai tarkim kur trukstama dalis skyscio? dar pora dienu taip po to galvosiu ka cia daryti.
pas mane salta visada low nesvarbu kiek dapilu jeigu pavazineju ryte vel low, kada siltas variklis rodo max, bet kaip tu sakai ryte man atsukus niekas ne sauna ir nepakyla skystis, manau tikrai neturetu kazkas pakilti  bent nezymiai (gal nesu teisus)...

ToyotaClub

Man kaip aiskino kas turejo tarpines problemu, sake ryte neturi snypsti niekas. Jei snypscia reiskia spaudimas uzsilaiko. Ir verdiktas buvo tarpine.

katana7

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 18, 2014, 11:19:25 AM
Man kaip aiskino kas turejo tarpines problemu, sake ryte neturi snypsti niekas. Jei snypscia reiskia spaudimas uzsilaiko. Ir verdiktas buvo tarpine.
Siūlau nuvaryk į servisą ir tegul atlieka aušinimo sistemos CO2 testą. Jei pasakys, kad CO2 papuola į aušinimo sistemą, tai 100 proc. galvos tarpinė.

Saulius SSS

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugpjūtis 07, 2014, 18:18:50 PM
O jūs nebandėt nieko nedaryti. Nesukinėti nieko o tik kiekvieną rytą pasižiūrėti kiek jo yra ir viskas. Kitą rytą vėl. Su tais tikrinimais ir atsukinėjimais įsivarysit paranoją sau ir kitiems.
Dar kartą sakau,NESUKINĖK to kamščio visiškai,tikrink tik rytais. Nesant būtinybei net nedapilinėk. Tegul būna tas low ar truputį žemiau low,nieko neatsitiks. Pažiūrėsi per kiek dienų sumažės.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Bet su low isvare man ryte as nedapilinejau pries tai. Nebus kad perkaitinsiu sistema, dar ir galva sutruks ar dar velniai zino kas, jei vaziuosiu tarkim pustusciu, nors jo logiskai turi buti ir sistemoje kazkiek. Ant vietos sukelus apsukas skystis ir sumazo bakeli. As nezinau ar cia taip turi buti ar ne. Nuvaziuosiu pasidarysiu ta testa i autotoja susinervaves kuria diena. Buvau sugalvojas kad ir pas mane termostatas gal. Bet dabar taip paskaiciau Anglu forume, kad vienam kazkas panasaus su antifryzu zemiau low buvo vaziuojant pora kartu sumirksejo lempute kad variklio kaitimas, mane kad termostatas pakeite, po to galvojo kad pompa varo kiaurai pakeite. Nes ir triuksmas sklido is priekio, pakeitus nurimo. Paliko per nakti ryte spaudimas buvo, skystis pakilo, jei gerai supratau. Bet ant galo pasirodo galvos tarpine visgi buvo.