galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

As suprantu, tiesiog norejau pasakyti kas priklauso pagal gamintoja kokia tarpine.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

guners

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 25, 2014, 08:03:28 AM
Nes man tarpine su komplektu orginali 763 lt. plius darbas, galvos slifavimas, vandens pompa, ir dar neaisku ka ten gali rasti nuemus. Nelaiku cia man tokios problemos.
O kur nusprendei tvarkytis?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

ToyotaClub

Taip paskambinejau sian galima varikli paimti uz 2 tukst su maza rida angla, bet visi issimti nepatikrinsi ar tikrai ne vel kokia tarpine. Po to pasiskambinau vieni uz 800 gali padaryti su darbu ir dalimis. Tik klausimas ar ilgai laikytu. Kaip sakot ar cia gali buti kad skupus moka du kartus? Pasukus i kitus dyzeliu servisus tai vienas sako tai galva pramusta, nepasakys tau ar tarpine pramusta ar pati galva.
Tai klausimas ka rinktis ar kurias tarpines uzsako astovybe, ar imti pigesnes per puse. Nes paskambinau cia servisui kaune sako perdeta su tom tarpinem galima imti geros firmos ir panasiai ir laikys garantija 30 tuks km.

ToyotaClub

Reziume mano yaris penktadieni bus pradetas skersti.

Andrius1

Remontas kainavo 2690,ryt pasiimu masina :) jei kam idomu bus,ka keite ir kainas parasysiu rytoj kai pasiimsiu masina

Donis7

Labai bus įdomu visiems. Su visomis smulkmenomis.  (y)

kalava

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 15:02:34 PM
Reziume mano yaris penktadieni bus pradetas skersti.

Megsti paslaptis, matau - klause, kur tvarkysies, taip ir neparasei. Paslaptis?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Andrius1

na ką.atsiėmaiu pagaliau mašiną! Tiek su ja ir važinėjau prieš remontą, bet trauka tikrai pagerėjus..
cilindro galvos tarpinė 128lt
išmetimo tarpinė 87lt
įsiurbimo tarpinė 30lt
dangtelio tarpinė 99lt
vožtuvų riebokšliai (komplektas) 72lt
cil. galvos varžtai (komplektas) 375lt
cil. galvos tikrinimas, šlifavimas 75lt
poveržlės sandarinimui 4vntx10=40lt
alyvos filtras 21lt
vandens siurblys 280lt
gen. diržas 95lt
alyva 114lt
aušinimo skystis 54lt
DARBAS 1200LT
REZIUMĖ, 2670LT

ToyotaClub

cil. galvos varžtai tai seni buna netinka ar kaip? o kam alyva keicia nauja? ar cia reikia nuemus galva pakeisti nauja.

Andrius1

Alyva pats paprasiau kad pakeistu, nors sake is ko pirkau masina kad neseniai keista, nenorejau vel rizikuot todel prie to pacio pasikeiciau. del varztu nezinau :)

ToyotaClub

Tai mano galva varztai neina i komplekta tarpiniu cia jau perki atskirai tikriausiai.

tevas

I kaina paziurejus, speju, dalys originalios?

ToyotaClub

Neaisku kas ieina i ta komplekta, be galvos tarpines. Gal kas paprotins kas tam komplekte buna.

Bemsas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 27, 2014, 16:43:25 PM
Tai mano galva varztai neina i komplekta tarpiniu cia jau perki atskirai tikriausiai.

Varztai keciami, nes jie jau bus istempti. Antra karta sukant gali nutrukti, tvirtumas jau netas.

ToyotaClub

kur galima pasiziureti tu varztu kainas? tai gal zinai kas ieina i komplekta, be galvos tarpines?