Yaris D4D kuro sanaudos

Pradėjo ToyotaClub, Rugpjūtis 09, 2014, 12:12:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

aleks00

na siaip tikrai tepalu keitimas neitakuoja automobilio apetitui, na nebent psihologiskai vairuotoja, kiek turejau 1.4d REALIOS kuro sanaudos  mieste 5.5 ziema su vebasto iki 6, jeigu 50 proc trasa greitis 110-120 km/v na 5 litrai, Be to yarisI ekonomiskesnis uz YariII. O siaip yario ekonomiskumas siek tiek perdetas.

ToyotaClub

Ziurint dar kaip vaziuoji. Jei kaip pensininkas, nedraskydamas tai valgo ir maziau. Tai 4-5 litrai jau ekonomiska skaitosi, su kokiu 12-13 litru.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

aleks00

hm...tikrai nespausdavau, bet ir nevaziavau kaip pensininkas...zodziu mano nuomone, taip kokybe akivaizdi, tvirtas geras be elektronikos taburetukas, bet tikrai ekonomija perdeta...

ToyotaClub

As kiek pastebejau viena karta daugiau nuvaziuojama kita maziau mieste bent ar pikas ar kas. Vaziuoju kaip pensininkas, nespaudziu, nors isisvaziuojant tikrai greitai isisvaziuoja, bet stengiuosi valdyti ekonomiska vaziavima. Tausoti automobili. Kiek nuvaziuodavai su kokiu 50 litu skaiciavai kiek su pilnu ir t.t? aisku nesakau kad ji vaziuoja oru o taviskis plikas visiskai be elektronikos? kokia komplektacija. Mane dabar pradejo erzinti po savaidgalio vaziavau zvirkeliais,  tai pradejo dureliu plasmase barsketi.

aleks00

elektronika neturejau omeny centriniu ir t.t. turejau omeny variklio valdyma :goodboy:, piliau pilna baka iki virsaus lukoile, 42 ltr, tai maksimum nuvaziuodavau 840 km....o siaip, tu gi nematuoji nuo visisko kuro pasibaigimi,))), na jeigu vaziuojant 65-70 km/v ijungi 5 begi nesitikek ekonomijos.

ToyotaClub

Hm matai as kitaip darau zinau kad blogai skaiciuoju. Bet likus pask padalai tik mirkseti pradeda suku i degaline 10 litru visad uz ta pacia suma. Tai gaunas 260 ir 300 km mieste. Siaip nezinau koks rezervas yario uzgesus pask padalai.

aleks00

paskutines dvi padalos grybauja dazniausiai, rodo netiksliai, o pvz kai ipyli pilna baka, tai viena padala krenta, kai nuvaziuodavau apie 250 km...), o viena padala kaz kur 5 ltr)

ToyotaClub

Pas mane tai viena padala kaip as sakau ne pilna buna ketvirtoji, visad tokiu paciu intervalu 70-80 km gaunas ir nukrenta. Likusios 3. 2 is ju 200 km bendrai, ir pask kaip tik mirkseti vel pilu. Reiktu pilna baka pilti ir skaiciuoti. Daugiausia mieste maluosi, bet ir taip dabar labai mazai. Tai pas mane kartais ne per daug valgo. Dar priezastis pasikeisti kuro filtra. Ka pats kokios firmos naudoji?

ToyotaClub

Mes ir vakar uzsipylem 35 litrus prasukom 760 km. Vaziavom 3, dar pakrautas galas buvo, vairavo ne pencininko rezimu. Vaziuota zvirkeliais, biski ir misko takais. Pikai VLN. Ir zinoma tarpmiestiniai. oro salygos. Tai visai sakycia neblogai. Bet cipenimai islindo. Tai teks vel vesti ziuret

rolikas

Tikrai stebuklingos sanaudos :) . Neisivaizduoju, kaip man i tokias itilpt. Tik mieste i 5 ntelpu, 6 uztenka. Vazineju dazniausia vienas, nespraigau. Uzmescio neskaiciuoju.

ToyotaClub

Vairavau ne as. Pries draugas bet priprates prie automato tai sese pereme. Nes megejas vaziuot mazu begiu didesniu greiciu sakant kankino auto ir pavaru deze tas drozimas. Na esme kad skirtingi vairuotojai dar ir kelias visas ne koks bet leidziamu greiciu vaziavo dazni stojimai. Kaip kibirui gavos tiek apkrovos manau rezultatas neblogas.

robertas1993

su mirksiancia degalu lempute gali drasiai 100-150 km(gali buti ir daugiau), pats vaziavau nuo palangos iki vilniaus tai ties kryzkalniu pradejo mirkset o degalines nebuvo ir greitis buvo160km/h( toyota yaris 1,4 D4D turbo dyzelis) :) paskui kaune uz paskutinius 20 lt uzsipiliau ir ramiai nuvaziavau namo :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

O siaip kaip autostrada tau tokio kaip ukimo nesigirdi salone spaudziant as kazkaip daugiausia 100 esu tik vaziaves. Daugiausia 90 uzmiesti nekankinu.

rolikas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Vasaris 27, 2015, 15:03:22 PM
su mirksiancia degalu lempute gali drasiai 100-150 km(gali buti ir daugiau), pats vaziavau nuo palangos iki vilniaus tai ties kryzkalniu pradejo mirkset o degalines nebuvo ir greitis buvo160km/h( toyota yaris 1,4 D4D turbo dyzelis) :) paskui kaune uz paskutinius 20 lt uzsipiliau ir ramiai nuvaziavau namo :D
Tai kiek rpm.  buvo prie 160 km/ h nepameni?

ToyotaClub

Rolikas taupai ir tu saviske:)