Priekinių žibintų spindulio aukščio reguliavimas

Pradėjo gintautas1984, Spalis 05, 2014, 18:53:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

gintautas1984

Norejau paklaust gal kas zino ar montuojama i toyota avensi 2005m cat priekinių žibintų spindulio aukščio reguliavimo systema nes pas mane jos nera?

Saulius SSS

Montuojama mechaninė jei paprastos lempos. Jei Xenonai tada reguliavimas automatinis. Pastatyk prieš sieną ir dviese atsisėskit į atidarytą bagažinę. Jei yra automatika,turėtų suveikti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gintautas1984

gintautas1984

MindaugasB

Kad svoris bagazineje atsirastu ir tuomet masinos priekis pakils. Kai pakils priekis, sviesos turi nusileisti zemyn, jeigu nesugedo automatinis reguliatorius.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

guners

Nuo žioplumo vaistų nėra. Naujokas žiūr tik naujas temas ir tesugeba kurti.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Bemsas

O kai tik ijungi zibintus prie sienos - neturetu zibinatai kilnotis patys? Dazniausia testai vykdomi.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Raiforas

Man idomu kaip T.A tikrina ta automatini reguliavima? Ar irgi i bagazine lipa visi kontrolieriai????

Bemsas

Citata iš: Raidas Įrašytas Spalis 06, 2014, 14:11:30 PM
Man idomu kaip T.A tikrina ta automatini reguliavima? Ar irgi i bagazine lipa visi kontrolieriai????

Tai sakau, kai ijungi zibintus - spindulys turi pats kilnotis (susiregulioja). Ant sienos ir stendo puikiai matosi tai.