Multimedijos, Gps ir pm3

Pradėjo Bridzi, Rugpjūtis 19, 2014, 13:05:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

O tai III avensio pati mago forma ir gabaritai tinka ir Siennai?

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 04, 2014, 12:00:55 PM
Toks mane labai domintu.Isideciau vietoj amerikoniskos radijos i Sienna.Tik idomu ar daug reikalu ta padaryt?Cia reikia Bemso klaust.

Turetu viskas tikti, jei Siena nuo 2009m. Sitas magas irgi turi trukuma - zemelapiai ten vidiniam HDD irasyti. Atnaujinti - hemorojus.

ketvirtasis

Šiaip tai kontaktai tinka visoms toyotoms, tiktų ir Sienai tik reiktų geros dildės rėmelį padildžiuoti iki kvadratinio.
http://www.thetorquereport.com/2011_toyota_sienna_3.jpg
http://quality-car.blogspot.com/2011/07/toyota-sienna-review-model-2009-and.html

LTUaudrius

Mane taip pat sudomino navigacija. Pas mane 2009 avensis ir dabar stovi paprastas magas. Fiskes tai turėtu tikti, bet kaip su GPS ? Gal žinot ar reikėtų papildomai kažkokias GPS antenas pajungti  ?

Saulius SSS

Prie navigacinės magės reiks jungti GPS anteną. Yra pirkti ebay. Ir kokioj Lemonoj turėtų būti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Venza

Citata iš: Donis7 Įrašytas Spalis 03, 2014, 20:17:08 PM
Ketvirtasis gal susigundysi :)
http://auto.plius.lt/skelbimai/kita-toyota-cd-mp3-grotuvas-3797236.html
Dekui,Donis7,uz prirodyta radijuska ,paemiau as ja.Atsiardziau savo sienos mage,pajungiau,viskas veikia ir nuo vairo valdosi,bet radijos antenos negalejau pajungt,nes kistukas skiriasi ir navi netiko pajungt.Dar viena fiske liko ir nezinojau kur ja kist.Groja graziau,bet navi nuvyle ,zemelapiai 2008 -2009 m  :(  .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Nėra už ką, o dėl žemėlapių gal Bemsas padėti galės. Bet dalinai esi patenkintas, gal ir navi bėdą išspręsi  ;)

Venza

I sita Sienna nebesidesiu,kai nauja nusipirksiu,tai uzsiimsiu imontavimu,teks ten ir remeli pritaikyt ir navi paieskosiu kas pigiau gales atnaujint.Buvau atsiardes tik pabandymui  ;)  .

Donis7

Bet ir panelė turbūt gražiau su tokiu teliku atrodo.

Venza

Donis7

Pirmas variantas kur kas gražesnis nei antrasis. (y)

Venza

:-]  ir man grazesnis,bet,kad masina su tokiu ekraneliu kokiais 4000$ - 5000$  brangesne uz ta su mazesniu ekraneliu ir visais 8000$ brangesne uz tokia kaip mano,"ubagiska"  :D  .Tai gal as geriau uz 1000lt isidesiu tokia navi nuo avensio ir busiu sutaupes tuos pinigelius  :bedantis:

Donis7

Toks nekuklus skirtumas, sakyčiau :O

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 31, 2014, 22:06:01 PM
  :-]  ir man grazesnis,bet,kad masina su tokiu ekraneliu kokiais 4000$ - 5000$  brangesne uz ta su mazesniu ekraneliu ir visais 8000$ brangesne uz tokia kaip mano,"ubagiska"  :D  .Tai gal as geriau uz 1000lt isidesiu tokia navi nuo avensio ir busiu sutaupes tuos pinigelius  :bedantis:

O tu suzinok NAUJO mago kaina pas atstovus. Tik kai klausi kainos - atsisesk, nes nuvirsi 100% :D

Bemsas

Naujas magas pas atstovus B9012 kainuoja tik 8500EUR :D  B9008 kainuoja irgi panasiai (y) . Palyginimui VW navigacija RNS-510 nauja kainuoja apie 10.000lt.