Nutrūko ratų smeigės

Pradėjo Artūras Alytus, Rugpjūtis 23, 2014, 20:32:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

mb513

Sveiki kad nekurt naujos temos rašau čia. Vakar keičiant ratą nutrūko smeigė. Gal kas žinote kur parduoda?(Taip pat reikia ir naujos veržles).

valdasantonis

Bandyk šrote tinka nuo bet kokios toyotos. O veržlė nuo bet kokios japoniškos išskyrus nissaną.

Venza

Butum irases i profili kokiam mieste randiesi,tai galeciau uz dyka duot smeige jeigu panevezietis  :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mb513

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 11, 2015, 11:01:36 AM
Butum irases i profili kokiam mieste randiesi,tai galeciau uz dyka duot smeige jeigu panevezietis  :goodboy:
Ačiū bet aš iš Vilniaus :)

Venza

Tai reikia ir irasyt i profili,nekiltu klausimu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vladas55

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 11, 2015, 12:32:29 PM
Tai reikia ir irasyt i profili,nekiltu klausimu.
As turiu nuo Hondos man atrodo turi tikt,galiu padovanot,o verzle juk galima ta pacia panaudot,isgrest sena smeige kuri isluzo.Jeigu reikia parasyk.

mb513

ketvirtasis

Citata iš: mb513 Įrašytas Lapkritis 13, 2015, 13:26:29 PM
Gal kam pravers, čia video kaip pakeist smeigė pačiam: https://www.youtube.com/watch?v=JqqhZb_s2vA
Buvau pasikeitęs, bet per tiek laiko primiršau. Čia kaip diračiu važiuoti, jei moki tai važiuosi, je ne tai ir jokie jutubai nepadės.

eceris

kažkada nutrūko ir man primeros smeigė. nuvažiavau į servisa, pasakiau bėdą-žiūri jie į mane kaip į idiotą (+) . sako atvaryk tada ir tada, pakeisim. na manau pasidarysiu namuose... pasikeli ant domkrato, nuimo ratą, atsuki suportą, nuimi diską. iškali iš stebulės nulūžusį varžtą, įkali naują-vat ir visa bėda.... :goodboy:

kudikis

Prikeliu sena tema.Siandien nutariau pasikeisti nuluzusia rato tvirtinimo smeige.Atrode lyg ir pavyko,kol neisvaziavau is garazo ir pastebejau ,kad uztraukus rankini zymiai auksciau pakyla rycagas pries ardant.Ar gali tai buti todel,kad surinkinejant nepaverziau atgal dantratuko,kuris prieinamas per stabdzio disko skylute?Jei taip-tai iki kokios jegos ji reikia priverzti?
Kad butu aiskiau apie ka kalbu idedu video https://www.youtube.com/watch?v=fgr8immwFTI&t=375s   ziureti lygiai nuo 6 min.

egariukas1

Jei nepasukai suniuko,rankinis ir bus laisvesnis

valdasantonis

Citata iš: kudikis Įrašytas Balandis 30, 2017, 17:37:12 PM
Prikeliu sena tema.Siandien nutariau pasikeisti nuluzusia rato tvirtinimo smeige.Atrode lyg ir pavyko,kol neisvaziavau is garazo ir pastebejau ,kad uztraukus rankini zymiai auksciau pakyla rycagas pries ardant.Ar gali tai buti todel,kad surinkinejant nepaverziau atgal dantratuko,kuris prieinamas per stabdzio disko skylute?Jei taip-tai iki kokios jegos ji reikia priverzti?
Kad butu aiskiau apie ka kalbu idedu video https://www.youtube.com/watch?v=fgr8immwFTI&t=375s   ziureti lygiai nuo 6 min.

Suki kol nebesisuka ratas, tada  atleidi iki kol pradės lengvai suktis ratas.

bladas

Aš užtraukiu rankinį ant 2-jų trakšt, tada rato viduje sureguliuoju iki neprasukimo rankomis