Yaris 1.3 vs Yari 1.4 D4D

Pradėjo segtukas, Rugpjūtis 26, 2014, 20:54:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

"kad geriausius automobilius issirenka ir nusiperka tie zmones, kurie visiskai nieko apie juos nenutuokia"

Cia tiems zmonems taip atrodo, nes jiems masina negenda tol, kol neuzgesta motoras, ar atitruksta ratas ar koks kitas gedimas, su kurio jau NEIMANOMA vazioti :)

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 18:36:07 PM
As pardavejus irgi suprantu. Jei parduoti pabraizyta masina - blogai, nes pabraizyta. Jei ta masina nudazai - vel blogai, nes dazyta. O rasti 10m senumo masina su originaliais dazais beveik neimanoma. As savo masina per 3 metus ir tai daziau jau 2 detales. Ir dar reikes dazyti keleta, nes kazkas i bamperi galini 3!! kartus ivaziavo i ta pacia vieta :D . Tokios jau musu realijos. O masinai tik 6 metai. Kasko yra (y)
Vat cia tiesiai i desimtuka. Pries pora menesiu sau nusipirkau 99m passata Vokietijoje, grynai kaip darbini automobili. Seniai Vokietijoje visas ratu perdazytas(tik stogas origininalus nedazytas), buve bamptelta i kaire puse priekine, vienas sonas nuo susedusio grunto ''groja'', ant galiniu dangcio prie stiklo yra smulkiu rudeliu(passatu liga), taciau technine bukle ideali. Vaziuoju ir dziaugiuosi :)

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 18:53:01 PM
"kad geriausius automobilius issirenka ir nusiperka tie zmones, kurie visiskai nieko apie juos nenutuokia"

Cia tiems zmonems taip atrodo, nes jiems masina negenda tol, kol neuzgesta motoras, ar atitruksta ratas ar koks kitas gedimas, su kurio jau NEIMANOMA vazioti :)

na kodel taip sakai, pries pora menesiu pardaviau idealu yari pagyvenusiems zmonems, pirko net neuvede automobilio. Atvaziavo, apejo ratu, atsidare duris-ikiso nosi i vidu, apsidaire, atsisuko - sako perkame, vaziuojame reigistruot, net kapoto nebuvo atkele. Jau ne viena esu taip automobili pardaves, daznai pats pasiuliau atsidaryt kapota ar uzvest, taciau patiko vieno pirkejo atsakymas - ''kam to reikia, vis tiek as ten nieko nesuprantu'' :D

tevas

O tai kuris geriau? 1.3 ar 1.4d? Mano manymu, geriau priziuretas, neuzmustas yra geriau.

Egis_

Citata iš: tevas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 20:50:34 PM
O tai kuris geriau? 1.3 ar 1.4d? Mano manymu, geriau priziuretas, neuzmustas yra geriau.
cia del kuro tipo tai mazina diskusija, as pats esu traktoriu fanas, taciau benzai maziau nudrozti buna ir jei nori pigiau vaziuot gali statyt geras dujas. Diskusija amzina cia.

tevas

Ko gero, temos pavadinimas vis tiek i pinigelius remiasi  :) Idomu kiek tokie spirgai realiai duju pavalgo.

segtukas

Na mano manymu dujas turi deti deti nebent tikrai daug km prisuki, o kuomet ivykdai standartini metu 10-15k nuvaziavima su dujom neprasideciau, visvien metai eina visokie mandzetai dyla ir prasideda vargai.

tevas

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 21:34:41 PM
Na mano manymu dujas turi deti deti nebent tikrai daug km prisuki, o kuomet ivykdai standartini metu 10-15k nuvaziavima su dujom neprasideciau, visvien metai eina visokie mandzetai dyla ir prasideda vargai.

jei sumontuoja normalia iranga, jokiu bedu nebus. Turejau auto, su kuria 270.000 km dujom vaziavau.

Vladas55

Apsimoka statyt dujas as i mazda buvau pasistates 6 metus vazinejau be jokiu problemu,arsipirko po metu.Kai po truputi pradejo gest pardaviau auto,nors galima buvo dar vazinet.

Bemsas

Pagal mano paskaiciavimus dujine iranga atsipirks po ~30kkm, o po to jau "taupys". Bet is kitos puse, jei vazineji 10kkm i metus - gaunasi 3 metus laukti reikia. Per 3m galima ir masina pasikeisti.

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 22:37:39 PM
Pagal mano paskaiciavimus dujine iranga atsipirks po ~30kkm, o po to jau "taupys". Bet is kitos puse, jei vazineji 10kkm i metus - gaunasi 3 metus laukti reikia. Per 3m galima ir masina pasikeisti.

priklauso nuo motoro. Uztat idomu kokios sanaudos Yariu benzinu. Iranga vis tiek 1300 - 2000 lt., priklausomai nuo pazistamu rato ;)

segtukas

na kiek pavyko rasti info tai mieste 1.3 nuo 6.5 iki 8ltr.

Tiesa dar klausimas gal nesupyks kolegos ir nesakys, kad del to neperku :D bet ka manot is kur auto buvo parvaryta? pvz italijos ir prancuzijos? vieni sako jei is italu tai stabdziai, motoras ir deze uzdrozta, jei is prancuzu tai be buferiu sveiku

tevas

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 13:24:57 PM
na kiek pavyko rasti info tai mieste 1.3 nuo 6.5 iki 8ltr.

Tiesa dar klausimas gal nesupyks kolegos ir nesakys, kad del to neperku :D bet ka manot is kur auto buvo parvaryta? pvz italijos ir prancuzijos? vieni sako jei is italu tai stabdziai, motoras ir deze uzdrozta, jei is prancuzu tai be buferiu sveiku

mano nuomone italiskos ir prancuziskos auto pirkimo atveju - loterijos sansai mazesni. Bet kaip ir visur yra isimciu.

Bemsas

Idomu, kas geriau: nudrozti buferiai ar motoras su deze? :D

MindaugasB

Tiek italai tiek prancuzai tepalu nemegsta keisti, nes ekologiniai mokesciai yra uzdeti. Kol garantine, tol keicia, o poto bala nemate.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis