balti dumai uzkurus 10-15 sekundziu

Pradėjo bioparo, Rugsėjis 07, 2014, 09:20:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

bioparo

sveiki, kaip uzkuriu masina apie 10-15 sekundziu pro duslintuva eina balti dumai poto pradingsta. trauka nesiskundziu, dumu juodu nemeta, uzsikuria kartais is antro karto, sunkiai apsukom kylant iki 0.8aps. motoras d4d 2.2 paprastas.
kame bega gali buti? kuro slegio voztuvas? pukstukai? ar dar kas? dekui.

dtinas

gal tai ne dumai, o kondensatas? o uzsikurimo daug kas gali buti. Mano kazkada turetam 2,2 d4d padejo programos atnaujinimas.

ketvirtasis

O kaip aušinimo skystis ar nemažėja? Auto "miega" garaže ar lauke?

bioparo

visada juda automobilis, atnaujines buvau programa ziema, nes nesikure prie salciu, poto padejo labia, na ten balti dumai kaip ir nesudeges kuras taip lyg ir vadina, pravaziavau gal 7000km per pora savait. tai tepalo litra suvalge, negali kokios pukstuku tarpines kiauros but? tikrino pukstukus diagnostikoj tai vienas -3 gal kiti po 0 stovi

dtinas

taip pas ir parašei priežastį - purkstukas. O ir tepalo sąnaudos didokos..

bioparo

nu gali daug kas buti, as tik spelioju :) gal kam kas panasiai buvo jau nutike :)

dtinas

na taip, gali daug kas būti, bet purkštuko kompensacija -3,0 pagal Toyota yra maksimali leidžiama.. kitaip sakant tas purkštukas jau kurą ne purškią, bet "myža", dėl to ir kompensacija minusinė (nes kuro per daug). O kai šaltą mašiną užkuri ryte, tas padaugintas kuras ir "duoda" tuos dūmus dėl nepilnai sudegusio kuro kol variklis neprasidirba. Manyčiau taip.

bioparo

ne I tema, bet snd pastebejau kad purkstuko viena Fiskes laikiklis nuluzes, ir jis lengvai issimauna, jei jis vaziuojant netycia issimautu? klaida mestu iskart?

naujas32

Citata iš: bioparo Įrašytas Rugsėjis 08, 2014, 19:37:39 PM
ne I tema, bet snd pastebejau kad purkstuko viena Fiskes laikiklis nuluzes, ir jis lengvai issimauna, jei jis vaziuojant netycia issimautu? klaida mestu iskart?
pajustum ir taip nes cilindras nedirbtu

spyglys

Purkstukam jau paskutines dienos, ant laisvu neispurskia kuro kaip reikia, jei dar ryjo tepala - damusei galutinai, nepaguosiu.

Blynas

Pas mane panaši problema. Bet tik užkurus išeina baltas dūmas ir viskas. Pukštukai kaip ir normaliai, bet vienas rodo -1.5, jei neklsytų.

bioparo

ta taip ir vazineji? ar ieskai problemos? :)

spyglys

Sakau is patirties, jus gelbeja tai, kad uzvedimas su raktu, corolloj su knopkike, tai ten tas uzvedimas dar slykstesnis su sia problema. Ka galiu patart tai pasitikrint purkstuku tarpines, nes gali buti, kad ju pradegimas jau itakoja purkstuku bukle ir smarkiai ja blogina. Patys suprantat, kad diagnostika yra tik viena puse. Man diagnostika rode pvz 1 purkstuka bloga, stendas parode 3 blogus.

bioparo

tai va, ir purkstukai ir ju tarpines ardyti ir ziuret, aisku ir pinigu pasiruost :/

ginciavas

Neseniai ir man teko pabendraut su purkštukais :-(. Pradžioj šalta sunkiau kurdavosi. Vėliau užkurus kartais, o po to ir nuolat  10-15 sek. padūmydavo. Taip tesėsi apie 1 mėn. Galiausiai pradėjo dūmyt nuolat ir užsidegė chekas. Diagnostika rodė tik vieną purkštuką :-/, o stendas išbrokavo dar du :-(.