balti dumai uzkurus 10-15 sekundziu

Pradėjo bioparo, Rugsėjis 07, 2014, 09:20:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

spyglys

Geriau papasakokit apie samatas remonto, remontavot, ar naudotus dejot?

ginciavas

Restauruot neapsimoka, nes kiek teko domėtis, denso netiekia atsarginių dalių, o restauratoriai naudoja senu purkštukų detales ir suteikia menkas garantijas, o prašo apie 600 lt. už vient. Dėjau naudotus purkštukus, prieš tai patikrinęs ant stendo. Kainavo po 300 lt. ir 15 lt. patikrinimas. Ieškojau apie mėnesį. Patikrinau kokius šešis komplektus visi arba leisgyviai arba išvis negyvi.

ToyotaClub

O kaip is kitaicu siunciantis idomu kaip kokybe. Kaina tai neskausminga 4 kokiu. Gal kas daugiau papasakotu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Blynas

MAn irgi įdomu pasidarė. Prisigąsdinau, jog ir man miršta vienas purktšukas.

bioparo

gal kam teko darytis restauracija purkstuku?ar poto nebuvo cirku vel kokiu? zinau, kad daliu orginaliu neturi, bet kakzaip pritaiko...

MindaugasB

Citata iš: bioparo Įrašytas Rugsėjis 11, 2014, 09:28:41 AM
gal kam teko darytis restauracija purkstuku?ar poto nebuvo cirku vel kokiu? zinau, kad daliu orginaliu neturi, bet kakzaip pritaiko...

Forume aptartos purkstuku restauravimo temos.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Kiek zinau jei mano zinios teisingos. Bocsh pilnai galima suremontuoti, orginaliom dalimis. Nezinau ar tai tiesa ar cia anskciau buvo kad senus grazini savo, o gali imti jau restauruotus. Denso netiekia daliu. O kokiais DELPHI isvis kalbos nera.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

spyglys

Nzn, dabar siai dienai as remontavau. Remontuojasi jie originaliom dalim, tik ne visos purkstuko dalys keiciasi, nes ne visas dalis gamintojas tiekia. Ispurskejas, ten tas antgalis, dar kazkas keiciasi, jei to uztenka, valio, jei ne - liudna. Dazniausiai parametrai ant stendo parodo viska, jei tik ant laisvu truksta kuro - pakeitus ispurskeja viskas susitvarko, jei truksta jau ant didesiu sukiu kuro - beda nes jau reikia keisti vidurius ko nera. Keiciam naudotu, kuri ziauriai sunku gera rasti, arba keiciam nauju ~1600lt/vnt.

Dar aisku, reik nepamirst, kad D-Cat purkstukai apskritai netvarkomi.

Vilniuje tvarkyciau Autura, duoda 3 men garantija, eile apie 3 savaites, jei jie netinka, tvarkyciau Vikrus, gaunat 1 men garantija ir dar kaina apie 30proc didesne, bet, jei nera is ko rinktis - variantas. Daugiau nieko patikimo Vilniuje neradau.

Bemsas

D4d 2.2 kazkur po 1000lt/vnt kainuoja. Pas atstova ~1600lt

kalava

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ketvirtasis

Kažkaip man keista (gal ir klystu) iš duslės eina balti dūmai, prie ko čia purkštukai. Blogas purkštukų darbas būtų jei blogai kurtusi, juodi dūmai, ar "negerai" dirbtų motoras. Mano atveju pagazavus juoda,riebi dryžė ant asfalto būdavo. Patikrinus purkštukus ant stendo pasirodė, kad per daug išbėga degalų per "atbratkę", du teko keisti.

Vaidas81

Patikslinu, D-CAT absoliučiai naujus purkštukus įmanoma gauti kažkur apie 1200-1300 Lt/vnt.

bioparo

tai va jei kam idomu, tai visi 4turi purkstukai buvo ziauriai apsinese, nes praleisdavo pro tarpines, gumos tai isvis suvarytos, tai jei kam taip nutinka, geriausiai isimt purkstukus ir ant stendo.

sityR

Bio, keisi purkstukus? Ar restouruosi? Kokius tolimesnius veiksmus atliksi? Kaina viska, pranesk kur tikrinai.

spyglys

Ka as ir sakiau, tai jei tik ispurskejus uzteko pakeist, cia net nesiskaito purkstuku restauracija.

O tas tarpines tai visi ziurekit, nes susika viska.