Kondicionierius

Pradėjo VaIsInIs, Birželis 24, 2013, 20:13:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Nereiskia kad sumokesi ir brangiai bus gerai. Cia daug kas priklauso ir nuo meistro, mokek tu nemokejas jei sudarankis tik pinigu ismetimas i bala. Pumis jei idomu galiu duoti kontakta pats netvarkiau ten, bet yra kas is pazystamu savo subarikus varo jiem, bet maciau kieme buna ir kitu markiu, bent LC maciau. Tik kainos kokios nzn. Jei idomu i PM.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: pumis Įrašytas Liepa 24, 2014, 23:42:55 PM
cia faktas :) na bet isklaidu mokomes :) per ta taupyma tik brangiau iseina :) kaip ten sako skupas moka du kartus :)

Kiek jau forume 2 metus esu, tai pastebejau, kad kas skupai ir pigiai taiso masina, tai 9/10 atveju taiso poto dar karta tvarkosi tik jau brangiau ir nebegrizta. Reik manyt, kad susitvarko :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

naujas32

Gal esate kas keites kondyskes siurblio skyva? man jis nezymiai cirskia... kur tvarketes ir kiek kainavo?

Bemsas

Venza buvo daves kontaktus Panevezyje. Skyvo tvarkymas apie 300lt kainuoja

naujas32

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 04, 2014, 19:48:19 PM
Venza buvo daves kontaktus Panevezyje. Skyvo tvarkymas apie 300lt kainuoja
cia tik skyvas ar + remontas?
ar isvis jis keiciamas (visas kompresorius)?

Bemsas

Skyvo taisymas su darbu. Keiciamas skyvo guolis, gumytes.

naujas32

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 04, 2014, 21:55:06 PM
Skyvo taisymas su darbu. Keiciamas skyvo guolis, gumytes.
supratau aciu

Alex_Sharp

Sveiki. Gal parekomenduotumet Šiauliuose kondicionierių meistrą ?
Noriu priduoti savo buvusi "anglą" kad sutvarkytu kondicionavimo sistemą, bet kad pačiam nereikėtu detalių ieškoti, nes žiauriai nėra laiko o sutvarkyti reikia.

Ačiū.
Alex

Venza

Tokius darbus rekomenduociau atlikinet ziema,ir meistrai laisvi,ir kainos normalesnes.Per karscius privaziuoja pas juos ir taip su kiaurom sistemom klientu kuriems kondicionieriaus reikia sia minute  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Alex_Sharp

Kad žiema aš suprantu, viskas valio  :-] bet Venspili užfiksuotas LV karsčio rekordas +37,2C, o man kita savaitgalį reiks ten važiuot  ;) tai ir ieškau dabar...

Alex

Vladi-kk

Sveiki , gal galite patart koki meistra vilniuje , kuris gali pakeist tuos gumytes konditionerio siurblio ?

Vladi-kk

Ar kuris bent ismano apie tuos dalykus !

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Vladi-kk