Užsikuria ir iškart užgęsta corrola verso 2006 2.2 100kw diesel

Pradėjo kestasTCV, Rugsėjis 09, 2014, 15:09:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Warewolf

arba kitas variantas, po 2 menesiu remontuot turbo, po dar 2 pasikeist scv (nes paaiskes kad purkstukai geri buvo), po dar 2 keist tarpine ir t.t.t.t.t.  :D

kestasTCV

O kokiai dabar naujai mašinai nereikia nieko remontuot? Prikišta krūvos elektronikos, brangių ekologinių pribombasų ir pagaminta eikti gerai kol yra garantinis.
Jei palyginčiau su passat 1991 metų, kuris dar pas mane važiuoja tai passat neužmušamas variklis be jokių kaprizų. Keiti tepalus ir pili benziną, kuriasi nepriklausomai nuo lauko temperatūros - kaip perekūpai sako suki raktą ir važiuoji.

O kas suges ateityje tai čia priklauso nuo tarpinės tarp vairo ir pedalų, bei auto priežiūros ir gamyklos broko detalėse. Jei ant stendo purkštukai rodys, kad visi geri bus susukti atgal ir tada reikės eiti prie scv. Tokie laikai, kad nei diagnostikos tiksliai bėda parodo, nei yra pigių detalių, kurias dėdamas atmetimo būdu viską patikrintum.

Numatai

Kestai nekreipk demesio i vilkolakio rasinejimus, man atrodo zmogus ne i ta foruma uzsiregistravo ir turi benzinine VW arba OOOO x90 metu, o jo diagnostika yra issukti zvakes ir paziureti ar kibirktis yra...
Siulau intensyviau pasiskaitineti uzsienietiskus forumus, juose vistiek didesnis kiekis zmoniu raso, atitinkamai gal rasi panasia problema ir jos sprendimo budus.

P.S. As pats laukiu ziemos :) nes pernai per salcius nesikure is ryto ir siame forume gavau (tikekimes) naudinga pasiulyma ir Motojojoi atnaujinau softa, sake turetu buti isspresta problema. Mano kaimynas forumu neskaito ;) todel jam meistrai keite purkstukus (problema ta pati). Taigi laukiu -25 ir ziuresim kieno investicija buvo naudingesne.

Warewolf

Na aisku ne kekvienam sarkazma suprast, o ka vairuoju gali paziuret paspaudes ant profilio  ;)

kestasTCV

Jau perverčiau visus užsienio forumus kuriuos radau :) Pats dar patikrinau scv vožtuvą ir išvaliau - vaikšto puikiai cilindriukas. Tuo pačiu pakeičiau ir varžtus scv, kuriuos anksčiau kažkas suniokojęs buvo. Kuriasi lygiai taip pat. Dabar dar kol užsikuria su lengvu gazo pridėjimu laukiu šaltesnių orų ir stebėsiu kas darosi. Meistras, kuris darė diagnostiką įtarė, kad greičiausiai vienas purkštukas pjauna grybą, o neišardžius ir ant stendo netestavus sunku pasakyti.
Kadangi trauka nedingsta, apsukos nešokinėja tai scv vožtuvą atmetu. Jei blogės priduosiu remontui ir prieš ardant dar sykį prašysiu, kad pažiūrėtų kuro pompos slėgį ir ar jis nebanguoja, kad tikrai atmesti scv problemą.

Dar užklausiau gal softo atnaujinimas padėtų, tai sakė mano bėdos neišspręs toks būdas.

spyglys

Na man visu purkstuku profilaktika atsejo 2500. Naudotu neturejau laiko ieskoti n menesiu, juos testuoti ir bartis su tais, kas sako, kad jie geri. Ziauri loterija yra gauti naudotus gerus, dar dazniausiai jie ten guli kur dregnai...

kestasTCV

Citata iš: spyglys Įrašytas Rugsėjis 21, 2014, 15:41:06 PM
Na man visu purkstuku profilaktika atsejo 2500. Naudotu neturejau laiko ieskoti n menesiu, juos testuoti ir bartis su tais, kas sako, kad jie geri. Ziauri loterija yra gauti naudotus gerus, dar dazniausiai jie ten guli kur dregnai...
Tai aš ir svarsčiau, kad naudotas 500lt. Dar vešk testuoti, jei blogas bus tai reiks dar vešt grąžint ir galutiniam variante turbūt gaunasi panaši suma ir labai daug suinvestuoto laiko gaunasi.

kestasTCV

Atnaujinimas. Prasidėjus bėdai supyliau purkštukų valiklio ant kuro bako. Kaip ir nepadėjo eigoj, tada dariau diagnostiką ir nustatė, kad purkštukai. Kol kūrėsi ir veikė sakau dar reik pamėgint pakartotinai panaudoti wynns diesel system cleaner. Pavažinėjus kurį laiką, problema dingo. Kuriasi šalta puikiai paskutiniu metu. Taigi arba elektronikos "gliukas" arba valiklis ištirpdė \išvalė "apnašas".
Sako liaudis šitie priedai blogai, kad visą brudą gali sukelti iš bako, bet mano atveju ateitis parodis ar gręsia remontas purkštukų ar ne.

Ramas11

Pas mane tai pat buvo  užsikurdavo ir vėl užgęsdavo tik truputi gazo paduodant užsikurdavo iškarto. Nevežiau niekur aš jos tikrint,bet ant durniaus supyliau į baką Wynns purkštuku ploviklio ir padėjo.Važineju jau kokius tris mėnesius ir kuriasi iškart, tai išvada kad ploviklis padeda,  o kurie sako kad pinigai į balą tegul keičia purkštukus.Turėtu ir tau padėti, gaila kat tik dabar į forumą papuoliau.

ToyotaClub

Turbut jei jis kazkiek padeda didenis efektas butu tiesiogiai prijungti prie varklio ten slanguciu pagalba kad variklis grynai ant jo dirbtu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Spalis 03, 2014, 11:12:59 AM
Turbut jei jis kazkiek padeda didenis efektas butu tiesiogiai prijungti prie varklio ten slanguciu pagalba kad variklis grynai ant jo dirbtu.

:O
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 03, 2014, 13:20:58 PM
:O

Kazka ne taip pasakiau?:) buvau kada uzdaves klausima ar kas bande, ta dalyka tiesiogiai kad variklis dirbtu ant skyscio wynns. Pajungus ten kazkaip slangutes. Atjungus kuro siurbli kad kuro neduotu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Saulius SSS

Kai man siūlė tai daryti,jie būtų tą skystį supylę į naują kuro filtrą ir užkūrę ant to skysčio,kad nereikėtų pompuoti ant starterio. Tada turėjau pežo,ten rankinės pompos nėra. Bet tas skystis būtų sudegęs per keletą minučių ir manau,jeigu būtų nuėdęs kokias apnašas,tai tik paviršutiniškai. Norint geresnio efekto reiktų pilti į baką ir važinėti. Taip palaipsniui atitirpins ir nuosėdas ,ir nagarą. Draugelis pila profilaktiškai į MB CLS į kas antrą-trečią baką. Blogumo nepasijuto.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai