Užsikuria ir iškart užgęsta corrola verso 2006 2.2 100kw diesel

Pradėjo kestasTCV, Rugsėjis 09, 2014, 15:09:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Numatai

kestasTCV

Viena iš sudedamųjų dalių yra paprasčiausias žibalas tuose plovikliuose. Dabar sakiau reikės profilaktiškai užpilynėti. Ant bonkutės rašo, kad naudoti rekomenduoja kas 7000 - 1000 km. Mačiau yra dar kažkoks wynn's super strong cleaner ant pusės bako, bet su šituo jau nerizikavau nors rašo, kad tinka visoms dyzelio sistemoms :)

kestasTCV

Citata iš: Ramas11 Įrašytas Spalis 03, 2014, 09:59:38 AM
Pas mane tai pat buvo  užsikurdavo ir vėl užgęsdavo tik truputi gazo paduodant užsikurdavo iškarto. Nevežiau niekur aš jos tikrint,bet ant durniaus supyliau į baką Wynns purkštuku ploviklio ir padėjo.Važineju jau kokius tris mėnesius ir kuriasi iškart, tai išvada kad ploviklis padeda,  o kurie sako kad pinigai į balą tegul keičia purkštukus.Turėtu ir tau padėti, gaila kat tik dabar į forumą papuoliau.
Tikiuosi veiks ir pas mane tada viskas :)

ToyotaClub

http://www.youtube.com/watch?v=jt3AXl9u-8o

Va radau su tom slangelem kazka panasaus kaip yariui pasijungti. Reiktu pabandyti. Tik kaip siurbli atjungti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

spyglys

Taigi yra visa tema isdiskutuota apie ta valikli, ka jus dvirati isradinejat. Galiu perleisti net visas slangutes tvarkingai paruostas tam reikalui. Tik problema ta, kad, jei bus purkstukam jau sakes, atgal kelio nebus - tiesiai i remonta, nes masina atsisakys vaziuot.

Farmeris

kas čia per gliukas ilindes bus...ryte užsikuria ok...padirbo gal 2min užgeso...papompavau su pompike užsikuria bet taip pulsuoja ir gesta...pabandžiau užpilti karšto vandens ant filtro ir kartu ant siurblio ten galo :D užpompuoji užsikurė ir dirbo gerai.....ok.. sakau bus filtras pasikišes..pakeičiau filtrą..bet kita ryta vėl tas pats..užsikurė dirba 2min maždaug ir gesta..užpompuoji užsikuria.. nespėju išlipti vėl gesta...užpyliau šilto vandens ant filtro ir siurblio galo..op užsikurė ir dirba.. kame čia replės??? sakau gal kažkokie vožtuvai siurblio gale durniuoja..??  tarp filtro ir siurblio turiu įdėjes atbulinį vožtuvą kad kuras nenusėstu..
Corolla Verso.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Farmeris

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 24, 2014, 10:54:48 AM
Panašu į SCV jei vandens užpylimas padeda.
buten tas ir idomu kad užpylus vandens uzsikuria tvarkingai... bet vėl gi kiek skaičiau kad kai tie vožtuvai durniuoja dingsta trauka prie tam tikro greičio...bet man su trauka viskas ok..
Corolla Verso.

Saulius SSS

Esu skaitęs apie tai toyota owners club. Gal net ir youtubej buvo...

Farmeris

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 24, 2014, 11:47:05 AM
Esu skaitęs apie tai toyota owners club. Gal net ir youtubej buvo...
turi omenyje kad jie saligoja ne tik netraukimą bet uzgesimą šaltam?...nes kol nebuvo tų kelių laipsniukų šalčio nieko ir mašinai nebuvo..
Corolla Verso.

Saulius SSS

Aš tik skaičiau apie tai... Pabandyk jį ar juos (nežinau kiek pas tave jų.jei pilkas vienas,jei žalias ir raudonas-du) atjungti. Ir pažiūrėk kas vyksta.

Farmeris

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 24, 2014, 12:18:11 PM
Aš tik skaičiau apie tai... Pabandyk jį ar juos (nežinau kiek pas tave jų.jei pilkas vienas,jei žalias ir raudonas-du) atjungti. Ir pažiūrėk kas vyksta.
atjungti ? neprigaudys klaidų kokiu? logiškai galvojant jei atjungsiu turėtu uzgesti..:)
Corolla Verso.

Saulius SSS

Aišku,kad išmes klaidą. Dėl užgesimo-nemanau. Tau  kurti reikia bandyti jau atjungus fyškę

Farmeris

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 24, 2014, 13:42:03 PM
Aišku,kad išmes klaidą. Dėl užgesimo-nemanau. Tau  kurti reikia bandyti jau atjungus fyškę
gesta gesta kai atjungiu.. :D bandysiu ryte tik jį viena pašildyti..
Corolla Verso.