dreba

Pradėjo asmobil, Rugsėjis 12, 2014, 00:27:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

asmobil

Greitejant dreba visa masina kartais stipriau kartais silpniau ?

Raiforas

Geriausiu atveju ratai ar padangos, blogiausiu pusasis.

ketvirtasis

Kažką darei savo mašinos važiuoklei? Pasikelk ant keltuvo kad ratai kabėtų ir ieškok, savaime suprantama tegul tai padaro "patyręs" meistras. Ir taisyti jam neduok tegul tik diognuozuoja gedimą. Nes būna priburia beleko ir už belekiek.

spyglys

ratai, pusasis, smagratis, purkstukai... cia kruva reikalu gali but...

mind

Dreba kas? Variklis? Vairas?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

asmobil

Tai baigiau visa vaziuokle persirinkau,drebejimas liko ir pastebejau,kad viena vidine grantos oboliukai kazkaip lengvai striginejant juda. O juda visa masina siurblys ir purkstukai tvarko

Raiforas

Citata iš: asmobil Įrašytas Rugsėjis 12, 2014, 15:49:11 PM
Tai baigiau visa vaziuokle persirinkau,drebejimas liko ir pastebejau,kad viena vidine grantos oboliukai kazkaip lengvai striginejant juda. O juda visa masina siurblys ir purkstukai tvarko
Ar bent pats supratai ka parasei????

egijus

Jeigu  iš tikrųjų, kaip rasai ,,Greitėjant dreba visa mašina, kartais stipriau kartais silpniau ?", tai, vienareikšmiškai,- vidinė granata. Apie tai buvo smulkiai kažkurioj temoj.
egijus

asmobil

Supratau ,o kaip ten ji keicias? Neteko susidurt su vidine

GALLANT

Citata iš: egijus Įrašytas Rugsėjis 12, 2014, 21:33:50 PM
Jeigu  iš tikrųjų, kaip rasai ,,Greitėjant dreba visa mašina, kartais stipriau kartais silpniau ?", tai, vienareikšmiškai,- vidinė granata. Apie tai buvo smulkiai kažkurioj temoj.
Kurioj cia temoj rase, nes man irgi bresta tas reikalas. 80-110km/h davus apkrova masina vibruoja 4-5 pavara. Iki 80 ir virs 110 viskas ok.

jonuuks

Sveiki,  mano avens'is irgi dreba įsibėgėjant. Meistras sakė, kad kairės pusės vidinė granata išdilusi, atsirado laisvumas. Kiek teko domėtis, nuo 1999 m. iki 2000 m. pagamintų avencis vidines granatas pardavinėja už "gerą" kainą tik orginalias , arba reikia ieškotis laužynuose. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip išsprendėte šią problemą?

virme

Aš šią problemą išsprendžiau labai paprastai: šrote nupirkau už 400 pinigų kitą visą pusašį su abiem granatom iš sudaužytos mašinos. Jau 4 metai kaip pamiršau tą vibraciją  :) .

tadasd

Pas mane t.p. ko gero si beda. Gal kas gali paaiskinti, kaip patikslinti sia "diagnoze" ir kaip nustatyit, kurios puses ta granata bloga. Kiek zinau tie pusasiai yra du - ilgas ir trumpas?

egariukas1

Lendi po masina ir klibini pusasi,jei yra laisvumas-greiciausiai granata,nors gali is dezes siek tiek judet