Trukusi galva 2.0 td

Pradėjo MAgNeTAS, Rugpjūtis 01, 2009, 08:33:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

MAgNeTAS

Tai va, buna ir taip. Antifriza pradejo leisti i degimo kamera, dumijau baldais dumais jau kaip reikalas, lyg gaisras butu :) Nurinko viska, patikrinom, sako trukusi. Gal kas susiduret? Ar verta virinti, ar geriau ieskoti naujos. Sau manau butu gerai nauja.
Taigi tuopaciu  ieskau Avensis 2.0 td variklio galvutes

olo

sveikas !
Zinok pas maniii tas pats buvo. Balti dumai per dusliarka, ausinimo skyscio mazejimas. Nurinko, patikrino - trukusi galva. Per skelbimus suradau kita galva, patikrino, pasirodo ir ta trukus ( o 1000 lt prase !). Tada ta pacia tvarke. Virino Alytuje- ten sako geriausiai tokius darbus daro.
Virinimas kainavo apie 800lt. Jau va apie 20000km pralekes ir kol kas viskas gyrai.
Tai va tokia istorija.
Sekmes

Memelis

Jei virinimas 800, o naudota 1000 lt tai as buciau linkes naudotos paieskoti. Aisku, jei ten ju sunkiai imanoma rasti, tai tada reikia ta pacia bandyti taisyti. Man kazkaip virinimas pasitikejimo nekelia. Vis vien jinai jau buvo trukusi, vel gali kur atsirasti kur nesimate...Draugas BMW gal 2 kartus virino, tai 3 - kart naudota pirko...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

televizorius

na alytuje daro tikrai gerai, neviena masina teko ten tvarkyti, bet lb svarbu kad po suvirinimo like meistrai taip pat gerai atliktu darba, nes man kazkodel viena kart suvirinus visiskai dingo variklio trauka (del to kaltinu tik meistrus) o kita karta pakeitus galva nenauja ivyko tas pats, tiesa sitie baikai vyko su mitsubishi aparatu. bet del remontininku alytuje gali buti ramus

Memelis

Tai kiek tu galvu per savo gyvenima esu suskaldes, kad tokios skaudzios patirties turi...B)

kaktusas

Jo, čia taip gaunas, jei jau meistras dirba Alytuje, tai jau daro gerai... :|

cu

esu girdėjęs kad virina alytuje. bet geriau šitos paslaugos neprireiktų

MAgNeTAS

Nu va radau jau galva. 150 lt :o , vakar parveze is kauno, siandien patikrino nu sveika, tik voztuvu indekliukai ar kas nuleke du, tai is senos isims, kainuos papildomai 10 litu. Visos detales jau supirktos, tarpines dirzai. Laukiu, nesulaukiu ... :)

MAgNeTAS

Na viskas, jau sutvarkyta. O linksmiausia tai kad ir turbina pradejo svilpti :) (buvau sukures tema kad man ji visiskai neveikia)

Memelis

Cia kaip toje patarleje gaunasi "viena beda nevaiksto" Gaila...B)

Edvatronas

Tai turbina ir turi svilpt... ar ji pasalinius garsus leidzia?

HDPaulius

Kiek supratau Magnetas apskritai manydavo, kad turbina neveikia. Jeigu gerai pamenu, kad buvo jis Mototojoje dėl turbinos problemos, o dabar pasirodo pakeitus, viską sutvarkius ir turbina veikia. :) Kaip sakoma, viena atrandi, o kita prarandi. Arba, nėra blogo, kas neišeitų į gera :)

MAgNeTAS

Va beda tai rimtai viena nevaiksto :@ Bandau kurti neprasuka, akumas ziuriu kazko nusedo, sakau gal nuo stovejimo, su krokodilais uzkurem. Pamatuoju , ogi tik ~13 V tekrauna, bus rele nusprogus generatoriaus, tikiuos ne su generatorium kartu, nu i na, tik is seviso spejau grysti :@