Avensis verso dureliu apdaila

Pradėjo sablinskis, Balandis 29, 2014, 22:29:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

Žilvinas 73

Buvo ir man taip atsitikę-į pultelį jokios reakcijos,nors baterija tikrai gera,o raktu visos durys užsirakina. Kitą dieną viskas veikia.. Išsiaiškinau-jei kurios durys ar bagažinė "nedadarytos",pulteliu neužrakinsite. Pereikite per visas duris ir centrinis atsigaus :-) :)

Naitras

nu bet kad visos durys viskas normaliai uzdarytos ir rakinasi su pulteliu. o baterija naujai pakeista tai nemanau kad turi cia reiksmes dideles kokios firmos ji yra

robercius

Sveiki, na man taip pat anomalija su pulteliu. Paspaudus pulteli viskas uzsirakina tik vavairuotojo dureles neuzsirakina nors tu ka, tik rakta ikisus i spynel gali uzrakint lygiai taip pat ir atrakint.  (H-)

MindaugasB

Citata iš: robercius Įrašytas Lapkritis 17, 2014, 20:50:20 PM
Sveiki, na man taip pat anomalija su pulteliu. Paspaudus pulteli viskas uzsirakina tik vavairuotojo dureles neuzsirakina nors tu ka, tik rakta ikisus i spynel gali uzrakint lygiai taip pat ir atrakint.  (H-)

Tai centrinio spyna pagedo. Nuo jos ir pradeti manau reiketu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

JeMasLT

Citata iš: robercius Įrašytas Lapkritis 17, 2014, 20:50:20 PM
Vienareiksmiskai, ardai duru platmases ir tikrini varikliuka ar dirba, kuris stumdo urakta. Nes signalke ar centrinis jungiasi prie vieno bendro laido. :)