Avensis Verso D4D 85kw visiškai nėra traukos.

Pradėjo Bambalis, Rugsėjis 23, 2014, 20:57:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 04, 2015, 23:13:59 PM
O tas laisvumas kaip pasireiškia?Šiaip tai jei pati kolonkė išklerus,tai turi skystį varyt per visus galus ir nėra reikalo tada su tokia kolonke aplamai kur važinėtis.

Nevaro. Tiesiog gaudyti reikia masina siek tiek po kelia, ypac jeigu provezos.

Bemsas

TYRAN

RDeEsser

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 04, 2015, 23:21:26 PM
Nevaro. Tiesiog gaudyti reikia masina siek tiek po kelia, ypac jeigu provezos.
Man praktiškai taip buvo kai vadinamas traukės "obuolys" išsimalęs buvo.
E

iparado

Kad nekurt naujos temos, uzklausiu cia - seip vazinejant viskas ok (Avensis Verso 2005, D4D, DPF nera ir nebuvo) bet karts nuo karto, ypac kai imini 4 na arba 5 begi, buna kad nera kuri laika traukos, po to pramusa ir vel viskas ok...nebuna daznai taip, bet vistiek erzina...jeigu gerai atkreipiau demesi, tuo metu kai nera traukos, nesigirdi ir to tokio turbinos garso, tai kaip suprantu nevisada isijungia turbina, ar kazkas tokio? Kur reiketu ziureti ir nuo ko pradeti? Klaidu jokiu nemeta ir nera...

Bemsas

Citata iš: iparado Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 13:37:38 PM
Kad nekurt naujos temos, uzklausiu cia - seip vazinejant viskas ok (Avensis Verso 2005, D4D, DPF nera ir nebuvo) bet karts nuo karto, ypac kai imini 4 na arba 5 begi, buna kad nera kuri laika traukos, po to pramusa ir vel viskas ok...nebuna daznai taip, bet vistiek erzina...jeigu gerai atkreipiau demesi, tuo metu kai nera traukos, nesigirdi ir to tokio turbinos garso, tai kaip suprantu nevisada isijungia turbina, ar kazkas tokio? Kur reiketu ziureti ir nuo ko pradeti? Klaidu jokiu nemeta ir nera...

Geometrija stringa turbinos

TYRAN

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 14:26:00 PM
Geometrija stringa turbinos

Man panašūs simptomai, tik dar kartais (ne kiekvieną kartą) mirksi ir pypsi ta praslydimo lemputė.

TYRAN

o statistiškai, kaip ir kiek tai procedūriškai ir materialiai "atsistoja"?

Bemsas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 17:24:29 PM
Man panašūs simptomai, tik dar kartais (ne kiekvieną kartą) mirksi ir pypsi ta praslydimo lemputė.

Jei mirgsi praslydimas - cia jau ESP elektronika stabdo motora. O seip geometrijos valymas kazkur apie 100eur kainuoja. Aisku galima ir paciam ta procedura atlikti.

TYRAN

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 00:54:46 AM
Jei mirgsi praslydimas - cia jau ESP elektronika stabdo motora. O seip geometrijos valymas kazkur apie 100eur kainuoja. Aisku galima ir paciam ta procedura atlikti.

O kaip tai daroma?

toyotad4d

Bemsas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 07:49:38 AM
O kaip tai daroma?

Reikia nuimti turbina, isardyti per puse ir isvalyti geometrijos lapelius. Nes nuo suodziu jie strigineja. Patikrini su ranka, kad viskas puikai ir laisvai dirba surenki atgal.

iparado

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 17:24:29 PM
Db kad jau uzsiminei, buna ir man kad uzsidega ta lempute kur masina su vezemis, ten kaip suprantu rodo, kad nelygi kelio danga ir neleidzia masinai slysti, TRC ar kaip ten ji vadinasi...tiesa pas mane padangos plikos beveik, tai buna kad kai ivaziuoji I provezas, paslysta kazkiek masina, arba jei pakrauta daugiau, gal ten jaucia kad panesa kazkiek I sona ja, tai maniau kad del to ir suveikia...tik ne visada tuo pat metu dingineja ta trauka, buna kad ir seip pradingsta...db va kokios 5 dienos jau nebuvo taip, viskas normaliai, tiek siltai, tiek saltai...

iparado

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 08, 2015, 09:09:45 AM
Reikia nuimti turbina, isardyti per puse ir isvalyti geometrijos lapelius. Nes nuo suodziu jie strigineja. Patikrini su ranka, kad viskas puikai ir laisvai dirba surenki atgal.
Tai kaip suprantu - pasiskerdi turbina, viska isvalai, ir sudedi atgal, taip?na ok, reikes savo meistreliams duoti darbo kuri savaitgali :) dar tokis klausimas - o turbina turi isvis kazkoki garsa leisti kai dirba, ar turi be garso dirbti, jei tvarkinga? nes esu girdejes, kad svilpimas jau yra negerai, esu girdejes gyvai ta svilpima...pas mane jei patylini muzika, buna kad nuo 2k apsuku iki kokiu 2.5k buna kad taip svelniai svilpteli, toks vos ne "aksominis" garsas (net nzn kaip issireiksti :D ) tai cia reikia kreipti demesi, ar ne? seip gal kazka paziures zmones, kai valys tuos geometrijos lapelius, gal matysis ten laisva ar viskas tvarkoje, ar cia jau niekaip nepamatysi, kol neuzsilenks?

TYRAN

Dar vienas pastebėjimas (čia iki savaitgalio kai bus ardoma turbina) - požymiai pasireiškia važiuojant didesnį atstumą (pvz. geležinio vilko gatvė), o trumpose distancijose nuo šviesoforo iki šviesoforo - viskas tvarkoj.