Avensis Verso D4D 85kw visiškai nėra traukos.

Pradėjo Bambalis, Rugsėjis 23, 2014, 20:57:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

iparado

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 24, 2015, 14:40:20 PM
Manau, šalta geriau traukia dėl mišinio, kol nesušyla variklis. Beje, daugiau ir srebia :) . O kaip suprasti "ne visada įsijungia turbina", jei sakai, kad nuo 2000 normaliai traukia? Turbinos darbas matuojamas su kompu važiuojant gyvai.
Na toks vaizdas, kad kai kada netgi perkopus ta 2k riba masina buka buka buna, kelias sekundes, o po to sauna I prieki, kai paprastai nuo 2k jau jauciasi kad ji gerai greitejasi....bet kuo toliau tuo labiau susieju ta su tuo VSC (masinele su vezemis), ar kaip jis ten, beje, kuris pradeda nervinti gan stipriai ypac vaziuojant gelezinio vilko gatve ir jei dar sedi keli keleiviai, isijungia daznai, ir prasideda ABS ratu blokavimas, sian ryte net I sona mestelejo jam isijungus, kai suveike ABS...cia skaitosi normalus jos darbas? Tiesa pas mane padangos plikos, gal rimtai masina slidineja kazkiek, ypac jei danga dregna...tai vot labai daznai, kai nera tos traukos uz 2k ribos, jau zinau kad tuoj tuoj isijungs tas VSC, ir 9 is 10 atveju taip ir buna, jam nustojus pypseti, viskas vel ok...tai ten gaunasi ne tik ratu blokavimas, bet ir variklio prigesinimas taip iseina? o kazi kas cia Vilniuje uzsiimtu vazinetis su ta masina kompa pajunge, kad paziureti?

iparado

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 24, 2015, 17:22:28 PM
Prieš ardydamas savo auto, pabandyk su kitu AV pavažiuoti. Gal su kokiu kolega iš šio forumo susitarsi. Bus puikus palyginimas ir ramesnis jausies. ;)
Na tai ardymas dar tolokai, seip jauciu pats, kada ji normaliai vaziuoja, o kada dusta, tai net ir lyginti nebutina, akivaizdziai jauciasi spaudziant gaza, kai masina begejasi, ir kai nesibegeja :)

MindaugasB

Citata iš: iparado Įrašytas Rugsėjis 28, 2015, 11:17:35 AM
Tiesa pas mane padangos plikos

Atsakymas į tavo problemą. Su zieminem (jeigu jos irgi ne plikos) slidineti nebeturetu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

iparado

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 28, 2015, 11:41:38 AM
Atsakymas į tavo problemą. Su zieminem (jeigu jos irgi ne plikos) slidineti nebeturetu.
Ziemines pas mane naujos beveik yra, tai turetu buti ok... :)

iparado

Citata iš: iparado Įrašytas Rugsėjis 29, 2015, 15:10:26 PM
Ziemines pas mane naujos beveik yra, tai turetu buti ok... :)
Pasikeiciau ziemines padangas, slydimai baigesi, tuo paciu ir trauka atrodo nebedingineja :)