Kokia šių laidų paskirtis?

Pradėjo Henry, Spalis 11, 2014, 13:02:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henry

Sveiki,

gal galit paporint kam šitie "E"connectoriai skirti ir kokia tos lemputės paskirtis (nuotrauka)? Laidai kartu eina su cigarečių pridegėjo laidais, o lemputė lygtais turėtų apšviesti šiukšlėms skirtą dežutę. Šiaip tai niekad nemačiau jos švienčiant ir iš kitos pusės žiurint, nematau reikalo, kad ta dežutė būtų apšviesta, todėl gal jos paskirtis kita?

ketvirtasis

Manau tai sėdynių šildymo valdymo kontaktai, lemputė tai peleninės apšvietimas (atrodo)

Arunis

Lempute apsviecia cigareciu pridegikli o tie lizdai skirti sedyniu sildymui kai kuriuose modeliuose buna jau gamykliskai sumontuotos tai sale to pridegiklio buna keli mygtukai  sedyniu sildymui reguliuoti.

Corolla06

lemputė nuo peleninės 100%, nematei šviečiant, nes šviečia, tik gabaritus ijungus, o tie kiti kaip ir minėjo skirti sėdynių šildymo knopkėms pajungti

Henry

Dėkui už atsakymus. Hmm... o tai kokio velnio jie čia įkišti? Palikta galimybė pasidaryti šildomas sėdynės?

Bemsas

Dedama standartine pravodke. O tik veliau jau pajungiama kas reikia. Todel masinoje, priklausomai nuo komplektacijos galima rasti daug nepajungtu jungciu.

Henry

Artūras Alytus

Sveiki. Nenorėjau kurti atskiros temos. Mano auto 2001 Avensis . Tarp pavarų svirties ir daiktadėžės, prie rankinio yra plastikinis dangtelis. Kitur esu matęs centams susidėti toje vietoje. Dangtelį išėmęs, radau laisvą - niekur nepajungtą mėlyną fiškę su laidais. 5 ar 6 laideliai.  Net nežinau kas čia turi būti pajungta.
Mane domina ar galėčiau prie tų laidų pajungti pvz http://www.maxwave.com/ezch15b-2-port-usb-car-charger-2-1a-1a/dp
Noriu tiesiog turėti ir USB lizdą. Ačiū

Bemsas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugpjūtis 03, 2015, 10:48:45 AM
Sveiki. Nenorėjau kurti atskiros temos. Mano auto 2001 Avensis . Tarp pavarų svirties ir daiktadėžės, prie rankinio yra plastikinis dangtelis. Kitur esu matęs centams susidėti toje vietoje. Dangtelį išėmęs, radau laisvą - niekur nepajungtą mėlyną fiškę su laidais. 5 ar 6 laideliai.  Net nežinau kas čia turi būti pajungta.
Mane domina ar galėčiau prie tų laidų pajungti pvz http://www.maxwave.com/ezch15b-2-port-usb-car-charger-2-1a-1a/dp

jei man reiketu USB kroviklio, pirkciau toki daikta vietoj tuscio dangtelio : http://www.ebay.com/itm/Auto-Car-2-1A-Dual-USB-Port-Charger-Phone-PDA-DVR-Audio-Input-for-Toyota-VIGO-/271740706063?hash=item3f45021d0f

Artūras Alytus

Aš žiūrėjau tokį daiktą. Tik kol kas neradau tinkamo dydžio. Man svarbiausia ar galima prie tos fiškės pajungti takį daiktą ? Dar pastebėjau kad ant fiškės nupiešti du lašeliai.

Bemsas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugpjūtis 03, 2015, 15:31:48 PM
Aš žiūrėjau tokį daiktą. Tik kol kas neradau tinkamo dydžio. Man svarbiausia ar galima prie tos fiškės pajungti takį daiktą ? Dar pastebėjau kad ant fiškės nupiešti du lašeliai.

Tai su testeriu pamatuok, ar ateina 12V.

RDeEsser

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugpjūtis 03, 2015, 10:48:45 AM
Tai kur ir ką tu ten radai?Paaiškink konkrečiau,nes neina suprast nei apie kokį dangtelį kalba eina nei aplamai apie ką čia...
E

Artūras Alytus

Asmeniškai tau aiškinu dar kartą. Tarp pavarų svirties ir daiktadėžės, prie rankinio yra plastikinis dangtelis. Kitur esu matęs centams susidėti toje vietoje. Tau net raudonai pažymėjau. Sorry, kad ne taip ryškiai.

TYRAN

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugpjūtis 04, 2015, 08:38:48 AM
Asmeniškai tau aiškinu dar kartą. Tarp pavarų svirties ir daiktadėžės, prie rankinio yra plastikinis dangtelis. Kitur esu matęs centams susidėti toje vietoje. Tau net raudonai pažymėjau. Sorry, kad ne taip ryškiai.

Kas vairą pavogė? :)

Artūras Alytus

Tikriausiai lietuviai. Čia GB foto.