Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

darcaa

Kaip isdega xenonu reflektoriai jei xenonine lempute nekaista?
Avensis II 2003

GALLANT

Citatadarcaa parašė:
Kaip isdega xenonu reflektoriai jei xenonine lempute nekaista?

Kas tau pasake tokia nesamone ?
Atlik ekspermenta, uzdek henon lempute ir paimk uz stiklo......

kajima

GALLANT

statistika tokia, kad isdega tik xenon reflektoriai, nes kiek teko deti kitaiskus xenon vietoj H7, tai neteko susidurti su isdegusiu reflektorium, ir beje su halogenu ejo metaliniai reflektoriai, bent jau 4 is 4 avensiuose T25

Tuziukas

Citatacapris parašė:
CitataTuziukas parašė:
na jei ne orginaliai xenon, tai taip reflektorius yra, bet jei orginaliai xenon, ar tada yra?

Turiu orginalias lempas xenon isardes ir paprastas, tai jos yra identiskos reflektoriai tokie pat, tik skiriasi lamputes tvirtinimas, xenon D2s lemputei, o paprastoje tai H7, netikek kad zmones sako kad reflektorio nera, nes tik reflektorius skleidzia sviesa. Kai tik nusipirkau Avensi vargau su lempom nes pas mane xenon o sviesdavo kaip kaip zvakes istatytos, todel kad buvo isdege reflektoriai.
as ir su viena lempa lb vargstu ausis nuluzus, stiklas pageltes, sviecia blankiai xenon. nezinau ka daryti..

rusali

ka girdejot apie firmele xenonai.lt, uz 550 lt siulo zibintu pilan profilaktika su reflektoriu chromavimu. ar kam teko naudotis ju paslaugomis, kokie atsiliepimai??

vincass

Citatarusali parašė:
ka girdejot apie firmele xenonai.lt, uz 550 lt siulo zibintu pilan profilaktika su reflektoriu chromavimu. ar kam teko naudotis ju paslaugomis, kokie atsiliepimai??
Restauravau ten saviškes prieš metus (atnaujino reflektorius). Padarė gerai, nesiskundžiu. Šviečia, kol kas,  užtikrintai.

MindeJ

Citatarusali parašė:

Taipogi, pries 5 men. atrestauravo man reflektorius. Sviecia gerai... 12 puslapyje yra mano foto pries ir po.

pauliusul

kazi ar verata o kiek kainuoja nauji reflektoriai ( tik reflekotiai) kazi ar sieks 500 lt

ketvirtasis

Citatarusali parašė:
Kalbėjau su žmogeliu iš šroto (paskutiniu metu teko palakstyti) tai užu abi lempas prašo jisai 500. Na nežinau kas geriau :| ar restauruoti ar pirkti gerus kitus.

rusali

Citataketvirtasis parašė:
Citatarusali parašė:
Kalbėjau su žmogeliu iš šroto (paskutiniu metu teko palakstyti) tai užu abi lempas prašo jisai 500. Na nežinau kas geriau :| ar restauruoti ar pirkti gerus kitus.
na bet turbut seni uz 500 gali buti kaip ir mano, jau netinkami:)

rusali

Citatapauliusul parašė:
kazi ar verata o kiek kainuoja nauji reflektoriai ( tik reflekotiai) kazi ar sieks 500 lt
tai kaip supratau reflektoriai atskirai neparduodami, bent jau Lietuvoj..:(

Kestutis777

Citatarusali parašė:
Citatapauliusul parašė:

Nesiparink ir vaziuok restauruotis. Atnaujins tuos reflektorius ir pamirsi sia beda. Man buvo taip issvile, kad net technikine nebepraleido. O tas didziulis dziaugsmas, pagaliau matyti kelia, atperka visus vargus ;)

rusali

CitataKestutis777 parašė:
Citatarusali parašė:
Citatapauliusul parašė:

Nesiparink ir vaziuok restauruotis. Atnaujins tuos reflektorius ir pamirsi sia beda. Man buvo taip issvile, kad net technikine nebepraleido. O tas didziulis dziaugsmas, pagaliau matyti kelia, atperka visus vargus ;)

tai vat technine ir as nepraejau :) uzsirasiau, pasirinkimo nera, nauji zibintai mototojoje 4500 lt uz komplekta :D

druidas

susidėkit taiwani ir uzmirsit,plius senos liks atsargai isardzius jei netingi isklijuok su folge dar ir parduosi kam su pinigais riesta:)