Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mantvydas

Ar kam nors ant naujesnio (2006+) yra išdegę reflektoriai?

tom_cat

Kad nekur naujos temos paklausiu čia, užrasojo vienas priekinis žibintas. Kur ieškoti problemos? gal kam yra taip buvę? kaip sprendėt?

MindeJ

CitataMantvydas parašė:
Jei butum perskaites visa tema nuo pradzios iki galo, tikrai butum perskaites, kad Kestutis777 restauravo zibintus. Taip kad ir facelift'o reflektoriai irgi isdega.

Mantvydas

CitataMindeJ parašė:
CitataMantvydas parašė:
Jei butum perskaites visa tema nuo pradzios iki galo, tikrai butum perskaites, kad Kestutis777 restauravo zibintus. Taip kad ir facelift'o reflektoriai irgi isdega.

Skaičiau.. Bet tik vienas. O kaip su ta teorija, kad metaliniai reflektoriai? Gal xenon ir paprastų reflektoriai skiriasi?

Fish-Bone

Prisijungiau ir aš prie Xenonai.lt klientų gvardijos. Kai pasakiau, kad atvažiavau su 2007 Avensiu xenoniniais žibintais, tai net neklausė "O kuo skundžiaties" :) Rekomendavo keisti reflektorius ir lemputes, nes per 6 metus jau nusilpusios buvo. Darbai 550 Lt + lempuės 2*190 Lt. Po keitimo parodė buvusius reflektorius - vienas daugiau pasvilęs, kitas mažiau. Bet nebuvo aprūkę - tik ne visai blizgus paviršius. Atrodo, kad maža bėda, bet pasirodo ne visai.

Dieną nepasakyčiau, kad matau kokį skirtumą. Tai specialiai naktį prasukau pro Neries pakrantę nuo Verkių parko. Nustebau, kad ir važiuojant Avensiu matosi kelias. Ir įjungus priešrūkines šviesas matymo laukas nepadidėja 50%.

Likau patenkintas atliktu darbu. Reikės užsukti patikrinti ir antrąjį Avensį (halogeniniai žibintai), kokia ten situacija.. :)

airis

CitataMindeJ parašė:
http://www.xenonai.lt/toyota-avensis-zibintu-restauravimas/
Labai gerai matosi kur restauruota, kur ne. Bet jeigu nera patamsejimu, tada keisk lemputes. Dedasi D2S. Man tie patys xenonai.lt sudejo Philips, sake, kad originalios, dave  12 men. garantija. Kaina 140Lt/vnt., bet galima rast ir pigiau.

Pas mane jau dedasi D4S, viena perdege, tai nupirkau irgi atseit originalia Philips uz 160Lt. Idejau, bet skyresi spalva, tai pardavejas sake taip turi buti, todel ir keiciasi po dvi lemputes. Nupirkau antra, idejau nezymiai skiresi spalva viena nuo kitos. Bet pardavejas sake po 20val turi  susilyginti spalva :) Ejau tech. apziura, nepraejau nes sviete per silpnai, galvojau isdege reflektorius. Idejau sena lempute ir garaze paziurejau kaip sviecia ant sienos, tai nemaloniai nustebau ir poto teko grazinti ale "originalias" Philip lemputes ir nusipirkau tikrai originales lemputes is Mototojos uz 275lt uz vnt. pridesiu foto kaip atrode su "originalia" ir tikrai originalia lempute. ,
Pirmoj foto kaire lempute jau pavargusi, desine "ORIGINALI", antroj abi naujos is Toyotos.

Bemsas

Dar nemaciau, kad originalios naujos lemputes sviestu skirtingai. Desine lempa yra 6000k, o kaire 3200K. Jos niekap negali susilyginti :D

airis

Citatabemsas parašė:
Dar nemaciau, kad originalios naujos lemputes sviestu skirtingai. Desine lempa yra 6000k, o kaire 3200K. Jos niekap negali susilyginti :D

deja abi raso specifikacijoe 4300k :D tik viena greiciausiai kinietiska padelka, ir todel toks sviesos spektras gaunasi. pries tai as nenufotkinau, kaip abi kinietiskos Philips sviete, labai panasiai tik skyresi ciuciut atspalvis

GALLANT

Pazystamas tai labai patenkintas kitaiskom tiesa mokejo 10$ uz abi, tai jau 2m vazineja ir nesuka galvos. Aisku originalas yra originalas, bet 28lt pries 550lt manau svarus argumentas. Beje TA praejo su kinietiskom.

Bemsas

Bet kitajskos kai uzsidega, sviecia skirtingom spalvom. Po keliu minuciu jau vienodai sviecia. Is draugelio emiau kadaise lemputes, tai ilgai teko rinktis, kol mazdaug pataikai i spalva. nes uzsidega viena melyna, kita raudona. Po 2 min dega jau vienodai.

GALLANT

Pas mane irgi kitaiskos, bet kazkaip nepastebejau tokio bajerio, nebent koki 1-2sec gal kazkiek ir skiriasi. Beje jau 2 komplekta pakeiciau, pirmasis buvo naudojamas 2m, poto pries tech isemiau ir kazkaip pasitaike skubantis pirkejas, tai ismelde uz beveik nauju kaina :), teko parduoti, dabar su kitu jau vazineju irgi rugseji bus 2m ir jokiu bedu. Gal kitaiska lempute geriau dirba su kitaisku blokeliu.

bioparo

artejant rudeniui, reiks ir man viena zibinta atnaujint, itariu kad reflektorius isdeges, kaip kazkas cia patare lapa prideti ir matosi ar isdeges reflektorius. kokia mazdaug kaina vieno reflektoriaus, su faros ismontavimu?
beje pas mane kitas zibintas ceku gamybos, idomu gal jau metalinis reflektorius eina ten

d-s

ir man katik teko restauruotis reflektorius abu (nors tik vienas buvo isdeges ir nedaug buvo, bet TA jau nepraejo, gal butu padejus ir naujos lemputes idejimas, bet tai laikina ) ir po restauracijos pasaulis nusvito naujom spalvom, ir pagaliau pasijaute automatinis aukscio reguliavimas!

p.s. pries tai vos pora ivikiu per zlibus xenonus nepadariau:)

stasysd4d

Sveiki, gal kas esate isideje pvz  philips xtream vision ar osram , kokia nuomone apie sias lempas?

Saulius SSS

Osram night breaker unlimited. Is osramu naujausia +110%.Puiku.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai