Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: gintautas1984 Įrašytas Spalis 06, 2014, 10:28:48 AM
gal dar su geru plaktuku padauzyt  (!?)
Tau ką visai negerai, su plaktuku gali sudaužyti reflektorių.

jaunoniukas

Sveiki, noreciau kad atsakytu tie kas susideje taivanio gamybos zibintus, depo ar panasius,kaip jie realiai sviecia ir ar susireguliuoja? Dekui.

ketvirtasis

Citata iš: jaunoniukas Įrašytas Spalis 21, 2014, 20:59:53 PM
Sveiki, noreciau kad atsakytu tie kas susideje taivanio gamybos zibintus, depo ar panasius,kaip jie realiai sviecia ir ar susireguliuoja? Dekui.
Vieni keikia juos kitiems susireguliuoja, loterija

Saulius SSS

Esu sudėjęs į pirmą avensį,viskas susireguliavo.Bet jos buvo ne lešinės. Aš pravažinėjau su jom kokius 3 metus-viskas normaliai. Pardaviau kaimynui,nieko blogo nebuvo užsiminęs.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

FCSAvensis

Sveiki vyrukai!  Perskaiciau visa tema: ,,Išdegė žibintų reflektoriai". Turiu ta pacia bedele!! Gal kas turit orginalius lycnus priekinius zibintus su isdegusiais  reflektoriais?Perpirkciau... Lauksiu asmeniniu zinuciu.

Venza

O koks tikslas pirkt isdegusius?  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

FCSAvensis

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 31, 2014, 20:35:56 PM
O koks tikslas pirkt isdegusius?  :think:

Ju man reikia del daliu, bandyciau perdaryti...

pumis

gal kas poliruojat lempas kaune? :) ir nezianu kur galu ieskot pas mane xenonai ant stendo spinduly rodo kaip blyna
reflektrotiai ir lesiai buvo restauruoti ir sutwarkyti sviete viska gerai, dabar viena lempa bisky uzsinesus toks vaizdas kad poliruot reik. o kita normali bet abieju spindulys blynas. kame saknys? negi wel wiskas isdege?

furistas16

Su restauracijom nieko vaikinai neisspresit!     ismeginau varijanta pagal rusu minti- istaciau eko pasiknibinetHELLA modulius ir nematau jokio vargo dabar- sviesos du kartus geresnes nei nauju originaliu lempu!
aisku teko pasiknibinet, lempas parsisiunciau is vokieciu interneto prekybos- kainavo apie 110 eur- perpus pigiau nei lietuvoje- dar 5 eur hermetikui ir apie 15valandu darbo nuo pradios iki galo. :)     
jei kam idomu- modulio kodas 1BL 998 570-001 HELLA
ir puslapi pirkimo atkasiau- http://www.teiledirekt.de/product_info.php/products_id/1037596/cPath/
o cia puslapis kaip susimontuoti i korpusa -http://bihalogen.ru/page.php?65
stikla nuimt visai nesudetinga- kisame i orkaite o apacia padedame medine pjaustymo lenta ir 15 min palaikome 70 laipsniu temperaturoje, sudetingiausias darbas pasidaryti metalini perejimo remeli- as ji namu salygomis pasidariau ir 3milimetru aliumines skardos. 

Linas112

Ačiū, buvau radęs rusijoje bet kaina buvo kosminė.

kajima

Citata iš: furistas16 Įrašytas Sausis 12, 2015, 16:04:31 PM
Su restauracijom nieko vaikinai neisspresit!     ismeginau varijanta pagal rusu minti- istaciau eko pasiknibinetHELLA modulius ir nematau jokio vargo dabar- sviesos du kartus geresnes nei nauju originaliu lempu!
aisku teko pasiknibinet, lempas parsisiunciau is vokieciu interneto prekybos- kainavo apie 110 eur- perpus pigiau nei lietuvoje- dar 5 eur hermetikui ir apie 15valandu darbo nuo pradios iki galo. :)     
jei kam idomu- modulio kodas 1BL 998 570-001 HELLA
ir puslapi pirkimo atkasiau- http://www.teiledirekt.de/product_info.php/products_id/1037596/cPath/
o cia puslapis kaip susimontuoti i korpusa -http://bihalogen.ru/page.php?65
stikla nuimt visai nesudetinga- kisame i orkaite o apacia padedame medine pjaustymo lenta ir 15 min palaikome 70 laipsniu temperaturoje, sudetingiausias darbas pasidaryti metalini perejimo remeli- as ji namu salygomis pasidariau ir 3milimetru aliumines skardos. 

15 val , oho. Cia moduliai tinka it faceliftiniam modeliui?

arunasrudaits

Citata iš: Vilmantas Įrašytas Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM
Sweiki. Gal kas turejot sita problema? keitet ar ka daret? pirkot naujus zibintus? kaip nenusipirkti anglisku jei pirkciau is autoplius?

polis_TA

O pas mane reflektoriai neišdega, nes priekines lempas užpila kondensatu  (aa)
Bet tas kondensatas irgi nelabai džiugina.  :think: Naujos temos nekuriu, gal čia jau susirinkę tie kas n kartų lempas perrinkę tai pora klausimų "ne į temą":
1. lempos turi būti sandarios, ar vis tik jos kažkur turi alsuoklius? Jei turi - tai kurioje vietoje (ar jie negali būti užsikimšę)?
2. lempų tvirtinimas iki 2006 ir po 2006 išlikęs toks pat? t.y. teks ir buferį nusukt, norint atsukti lempų tvirtinimą apačioje?

Donis7

1. yra oro alsuokliai, tokios dvi "guminės angos" nukreiptos žemyn.
2. buferį teks nuimti.

kajima

Citata iš: polis_TA Įrašytas Balandis 08, 2015, 14:38:13 PM
O pas mane reflektoriai neišdega, nes priekines lempas užpila kondensatu  (aa)
Bet tas kondensatas irgi nelabai džiugina.  :think: Naujos temos nekuriu, gal čia jau susirinkę tie kas n kartų lempas perrinkę tai pora klausimų "ne į temą":
1. lempos turi būti sandarios, ar vis tik jos kažkur turi alsuoklius? Jei turi - tai kurioje vietoje (ar jie negali būti užsikimšę)?
2. lempų tvirtinimas iki 2006 ir po 2006 išlikęs toks pat? t.y. teks ir buferį nusukt, norint atsukti lempų tvirtinimą apačioje?

pas tave irgi isdega, nes kondensatas liks ant stiklo, nuo reflektoriaus isgaruos nes temepatura ten kitokia prie lemputes