Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vitalkaa

Citata iš: Vilmantas Įrašytas Rugpjūtis 12, 2009, 12:04:51 PM
gal kas zinot kiek taiwan kainuotu abu paprasti zibintai awensiui 2004?
anglijoj apie 60 svaru eina

MnDs

gal kas zinot kokia varza tarp krastiniu kontaktu galinio jutiklio kuris reguliuoja xenonu spindulio auksti? buvau issiemes ir pamirsau pasimatuoti  :think:

robertas1993

Gal kam reikes zibintu dvieju nuo yario pirmo facelifto?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Saulius SSS

Buvau įkėlęs kažkada. Paieškok,gal rasi schemutė tokia. Aš vėliau paieškosiu dar.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MnDs

as ta schema ir pats turiu, tik kad joje varzos neraso :) esme kad man jau ganetinai viduje ten viskas supuvo (spyruokles, sepeteliai, etc...) tai desiu i vidu paprasta potenciometra pareguliaves pagal schema ant 2.5V  :D

pumis

sveiki gal kas turit parduot avensio xenonine fara kaires puses? avnesis t25 2003 12
arba gal turit dvi paprastas

edwa22

sveiki, gal kas turit nereikalingas faras su išdegusiais reflektoriais? 8-670-24263

robertas1993

nuo kokio auto? as turiu du rekflektoriu nuo yario pirmo
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Zaroliz

druidas

smagi tema nes tai  yra vienintele avensio problema,pries 70.000km dejausi taiwani ,dabar isemiau dejau atgal ksenonus senuosius kuriuos remontavau pats,is akies neardes taiwanio matosi susidevejes reflektorius silpniau sviecia reiks isskersti kad padaryti isvada,ksenonus isardziau ir klijavau aliuminio folija piragams kepti,klijai is senuku centro PRO WELD.laiko 150 laipsniu,praejau Tech,apziura be problemu kiek laikys nezinau,,,.p.s.ksenonu refletorius buvo visai juodas jei kur like blizgucio su pirstu brauki ir nusiima,tas pats atbulinio lempos reflekt.isemiau is atbulinio lempos ta balta stikla ir idejau ilgu sviesu lempute veikia puikiai ir tinka Tech.apziurai,geriau matosi atgal vaziuojant,nes langai tamsinti 90 % ir yra visiska subine kai reikia tamsoj atgal vaziuoti.tiesa lempa anglas keiciau nes buvau sudauzes shit.

druidas

issardziau taiwani,ahujet po 4 metu beveik kaip naujas,yra vienas taskas apie 2cm diametro kaip kalkes ant arbatinio virdulio,su pirstu nutryniau kaip naujas liko,blizgesys stovi tvirtai,,trink su pirstu nieko nesikeicia,gal kad ne ksenonai,orginalai ksenonai po 100.000 km buvo visai juodi,,.

Donis7

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 22, 2012, 13:53:57 PM
Kur darei? kontaktus gal galetum?;)
Pasiskambink tel. 865765585  Panevezyje.
Šiandien pasinaudojau tavo nurodyto meistriuko paslaugomis. Likau patenkintas. (y)

Venza

Tikiuosi neapiplese ziauriai?  :-)  Reikejo prisistatyt,kad nuo manes  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Kai skambinau, tai sakiau, kad nuo tavęs.  :) Kaina mane tenkino, gerokai mažesnė už xenonai.lt ir į VLN nereikėjo važiuoti. Ir šiaip smagiai per tą laiką pabendravome. Viskas užtruko apie 2-3 val.  (y)