Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

O gal viskas paprasciau? HB4 iki facelifto, o H11 po facelifto?

Zaroliz

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 09, 2016, 21:57:56 PM
O gal viskas paprasciau? HB4 iki facelifto, o H11 po facelifto?
Ne atvirkščiai?

drew

Vienu ar kitu atveju ačiū už atsakymus. Kažkurios tiks tikrai :)

tadas12

.
.

Remygaa

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 26, 2014, 17:57:51 PM
USA varneliu nera, UK zibintai turi varnele ir sinduli lauzia kaip ir EU zibintai i kelkrasti. Tik skirtumas, kad UK kelkrastis kitoje puseje :D Zodziu UK zibintai nukreipti i kaire kelio puse, EU i desine. Ir dar zibintai turi finkcija, kai varneles nera. T.y yra perjungeja. Kai EU masina vazioja i UK, perjungi zibinta ir spindulys pasidaro tiesus (USA), neima kelkrascio. Bet tokie perjungejai igi buna tik lesiniam zibinte.

Kad prieiti prie lesio, reikia ardyti zibinta.
čia apie šitą vietą kalbat? :D

Remygaa

adrenaLinas

Sveiki. Kaune gal kas padengineja reflektorius?  Neradau kazkaip informacijos.
Arba gal turit patarimu kokiu laku baze metalizacijai daryt kad karsti atlaikytu?
catch me

Popilas

Kaip atrodo isdeges reflektorius? Kokios pasekmes

MindaugasB

Citata iš: Popilas Įrašytas Kovas 20, 2016, 23:24:06 PM
Kaip atrodo isdeges reflektorius? Kokios pasekmes

Sviesos srauto nenukreipia ir "tamsu" vaziuoti buna.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Popilas

Aišku dėkui, o tech atitinka rodmenys?

robertas1993

jei isdege rekflektoriai ar lempute ne taip pastatyta, sviesos prietaisas, kuris nustato ar gerai sureguliuota, nematys sviesos luzio kazkokio ir visiskai nesamoningus rodmenis parodys kitaip tariant - neatitiks :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Priklauso kiek išdegę. Mano vieno žibinto ne tik išdegęs buvo, bet ir lemputės laikiklio vieta šiek tiek pasiraičiusi. Švietė tikrai prastai, bet TA praėjo. Taip kad viskas priklauso nuo reflektoriaus stovio.

robertas1993

o pas mane ne taip lempute istatyta ir biski i virsu sviete kazkaip ir nepraejo TA nors buciau sutvarkes vietoj ta lempute bet praejimas visiskas s.... tai kitakart praejau be problemu TA :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

aleks

Turiu T25, prekiniu priesrukiniu zibintu apacia visiskai isedegusi, kiek skambinau Vilniuje netaiso. Man tai netrukdo bet ar TA gali del to nepraleist?

bladas

Turėtų per TA įrašyti prie nedidelių trūkumų ir praleisti, pas mane viena priešrūkinė išrūdijusi, jau 2 kartus praėjau TA su įrašu Nedideli Trūkumai