Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

As kiek mates, tai tik 2 variantus. Vienos iki 2006 03, kitos po to. Tarpinio varianto nesu sutikes, nors i avensius daznai atkreipiu demesi...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AVENSIS D4D CHIP

jos nieko isoriskai ir nesiskiria tik cokoliai metaliniai viduje kuie nedega;)

Memelis

Nu reikes dabar pro visus avensius kai eisiu ziuret, kad pamatyciau ta skirtuma... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Aivis

Tai galima į 03 metu avenci idėti tas faras kur su metaliniu reflektoriumi ar negalima ?:o
Gazas dugnas .......

NNZ

nu tai kur tas kur čia sakė, kad yra?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Aivis

Aš sakiau,kad yra pirkti pigiu faru,bet jos su plasmasiniu reflektoriumi:(,o apie kitu idėjima aš nieko nesakiau:@
Gazas dugnas .......

NNZ

aš apie va jį kalbėjau AVENSIS D4D CHIP ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

AVENSIS D4D CHIP

galima ideti ir i 2003metu su metaliniu reflektoriumi:)as apie pigiast.y. kitaiskas nekalbu,nes jos sviecia ne ikelia o kazkur:D

Aivis

Gazas dugnas .......

aviko

Pas mane 2005 Avensis su originaliais xenon, tai aš jas išrinkau ir reflektorius apklijavau su karščiui atsparia aliuminio folija. Po to važinėju jau beveik metus ir kol kas nesiskundžiu, nes šviečia tris kartus geriau nei buvo prieš tai.
Man patiko...:D
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

dtinas

ksenonai dega nekarstai, tai neverta baimintis, kad plastmases issilydys..

aviko

Citataksenonai dega nekarstai, tai neverta baimintis, kad plastmases issilydys..
Plastikas ir neišsilydo, o nudega atspindintis sluoksnis maždaug per 2 metus.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Kestutis777

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
taiwan galima rasti po 200 lt,bet sviecia levai ilguju beveik nera nes sviecia velnes zino kur,geriau is sroto nuo 2005 ejo atnaujintos jos nedega:)

Bet pas mane 2006 metu masina, ir zibintai sviecia..... Negi man vaidenas, kad nepakanka apsvietimo?.... Tiesa, isemus melinas zenon ir sudejus philips artai osram xenon D4S, 4300k sviest pradejo trigubai geriau..

mind

Kolega. Kestutis777, prašom tvarkos forume. Gali gaut atostogų. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Vasarine

Sveiki;) O kaip geriausiai patartumet numt stikla nuo lempos korpuso? orkaites ar karsto oro pistoleto pagalba ar dar kaip kitaip?Aciu