Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Reikia paieškoti kas chromuoja ir tiesiog reflektorius atiduoti, nesunkiai pakankamai tie žibintai ardosi.

Bemsas

Kaip supratau, jie patys nerestauruoja, o veza kazkur. Vietoje turi populiariu restauruotu reflektoriu ir keicia iskart. Draugelis nuveze reflektoriu - sako vietoj nera, reikia palikti ir laukti kazkur 14d.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 30, 2018, 16:07:12 PM
Kaip supratau, jie patys nerestauruoja, o veza kazkur. Vietoje turi populiariu restauruotu reflektoriu ir keicia iskart. Draugelis nuveze reflektoriu - sako vietoj nera, reikia palikti ir laukti kazkur 14d.
Kiek girdėjau kažkur į Lenkija. Bet negi Lietuvoje niekas negalį padengti? Šiaip pas juos pačio reflektoriaus restauravimas 50€, kolegos kaina su viskuom, nuėmimu, išrinkimu, išvalymu, politavimu ir taip toliau, kaip sakant pilnas servisas.

Egis_

turiu labai gerus originalius reflektorius avensio FL zibintu, bet man rodos tokie patys eina ir paprasto avensio. Zinai kaip, jie ardosi nesunkiai ir galima keisti pacius reflektorius. Idomu man kaip laiko restauruoti reflektoriai, nes esu skaites kad tai nelabai pasiteisinantis dalykas. Lenkijoje teisingai yra viena vieta, kurioje pilnai restauruojami reflektoriai.

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Balandis 30, 2018, 22:52:20 PM
turiu labai gerus originalius reflektorius avensio FL zibintu, bet man rodos tokie patys eina ir paprasto avensio. Zinai kaip, jie ardosi nesunkiai ir galima keisti pacius reflektorius. Idomu man kaip laiko restauruoti reflektoriai, nes esu skaites kad tai nelabai pasiteisinantis dalykas. Lenkijoje teisingai yra viena vieta, kurioje pilnai restauruojami reflektoriai.
Pas mane restauruoti, viskas puikiai jau du metus ;)

Bemsas

Jei originalus xenon stovi, galima sumontuoti kitus bi-xenon lesius. Kas state, visi patenkinti.

http://s.aliexpress.com/vIVbyqmI

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 01, 2018, 08:02:30 AM
Jei originalus xenon stovi, galima sumontuoti kitus bi-xenon lesius. Kas state, visi patenkinti.

http://s.aliexpress.com/vIVbyqmI
Viskas bolt on?

arvisza

Klausimas ar patys žibintai su halogenais kažkuo skiriasi nuo žibintų su xenon ? ar sunku pastatyt tuos iš aliexpress bi-xenon ? Man aktualu vietoj dabar esamų xenon D2S lempų statyt, ar daug vargo su jom statant ?

slashas

Bėdų bus su TA nes ant halogeninių stiklų kitoks žymėjimas, plius žibintų apiplovimo reikia.

arvisza

Neteisingai mane supratot, pas mane dabar stovi xenonai su apiplovimais kaip priklauso tik išdegę reflektoriai. Klausiu ar tie bi-xenon iš aliexpress nesunkaii pasistato, o gal kas nors tuo užsiima ?

Bemsas

Padirbeti reikia. Mano draugelis nekarto to nedares pastate be problemu. 1 zibintas 1 vakaras po darbo.

Zaroliz

O tai kas tau pasikeis? Juk reflektoriai ir liks išdegę

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Bemsas

Statomas naujas lesis su nauju reflektorium.

deficky

o halogeninem lempom ka daryt jei isdeges tas lesis? eina remontuot paciam ta prasme keist lesi nauju ar reflektoriu jei ten ardosi

Linuja

.