Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

pumis

2 metai po restauravimo vazineju su orginaliais xenonais jokiu pokyciu  viskas puiku :) o taivanis gali ji sureguliuot bet laikikliai gali neatikti :D cia jau patikrintas variantas :)

Tomazas

sweiki, pas mane 2004 avensis, kaire puse sviecia labai silpnai, nors technikine praejau, bet sake, kad tureciau nieko nematyti, taip ir yra su ta kaire puse, bet ribas TA atitinka. pasiskaiciau cia ir mastau ar vaziuoti i xenonai.lt ir moketi 600 lt ar nusipirkti Vilniuje "Klarksonas" zibinta uz 180 lt ir nesukti sa galvos. Zibintai paprasti ne xenoniniai. ka patarsite?aciu/

naujas32

Citata iš: Tomazas Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 14:31:47 PM
sweiki, pas mane 2004 avensis, kaire puse sviecia labai silpnai, nors technikine praejau, bet sake, kad tureciau nieko nematyti, taip ir yra su ta kaire puse, bet ribas TA atitinka. pasiskaiciau cia ir mastau ar vaziuoti i xenonai.lt ir moketi 600 lt ar nusipirkti Vilniuje "Klarksonas" zibinta uz 180 lt ir nesukti sa galvos. Zibintai paprasti ne xenoniniai. ka patarsite?aciu/
jeigu nezadi ilgai "(5m) dar vazineti dek taivani + stiklas naujas bus blizges o kad nesviecia tai maziau klausyk sviecia ir reguliuojasi tie taivaniai

Tomazas

Robiskapeika

Sveiki toksai klausimas pas mano avensi xenonai o jie nusileidžia automatiškai kai tarkim pakrauni y gala nes kai degima ijungiu užsižiebia lemputė su logo aukšyun , žemyn bel labai reumpai sekundei gal kokiai ar jie veikia ar ne gal kas gali patarti ?

katana7

Citata iš: Robiskapeika Įrašytas Rugsėjis 08, 2014, 02:27:52 AM
Sveiki toksai klausimas pas mano avensi xenonai o jie nusileidžia automatiškai kai tarkim pakrauni y gala nes kai degima ijungiu užsižiebia lemputė su logo aukšyun , žemyn bel labai reumpai sekundei gal kokiai ar jie veikia ar ne gal kas gali patarti ?
Taip, jei viskas veikia jie patys turi nusileisti.

Robiskapeika

hmm nu teks kada išbandyti prisodinti pilna gala ir išsiaiškinti veikia jie ar ane  (+) skaičiau tema tai ksenoniniai žibintai irgi išdega ?

Tomazas

galiu parduoti kam nors kaires puses avensio priekini zibinta naudotas, kaina 99 lt. ejau techn sake dar tinka, bet reiktu geriau pasikeist del prastos sviesos. tai pasikeiciau, o sita parduodu arba galiu keisti i galini zibinta ne angla.

Donis7

Citata iš: Tomazas Įrašytas Rugsėjis 23, 2014, 12:45:29 PM
galiu parduoti kam nors kaires puses avensio priekini zibinta naudotas, kaina 99 lt. ejau techn sake dar tinka, bet reiktu geriau pasikeist del prastos sviesos. tai pasikeiciau, o sita parduodu arba galiu keisti i galini zibinta ne angla.
O sau pakeitimui pirkai iš parduotuvės naują ar dėvėtą?

Tomazas

kosmosiukas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugsėjis 23, 2014, 16:27:15 PM
O sau pakeitimui pirkai iš parduotuvės naują ar dėvėtą?

kuo tau galas anglo skirias ?  :V

Donis7

Citata iš: kosmosiukas Įrašytas Rugsėjis 24, 2014, 22:12:02 PM
kuo tau galas anglo skirias ?  :V
Kažką kolega maišote, mes kalbėjome apie naują priekinį kairės pusės žibintą.
P.S. Jei neklystų anglui atbulinės šviesos kairėje pusėje, europiečio dešinėje.....

kosmosiukas

5 golfa angla perdarynejom ir nekeite galiniu faru techa praeidinejom ir nicnieko :) tai ir tojotoj gale stebuklu,  neturetu but, nebent ne tas sviecia, kas reikia, priekines tik keitem, nes varneliu nejo i viena kampa suvest, ne kaip audinej pertvareles sukeiti vietom ir nereik faru keist, o tojotos dar neteko lempu ardyt, turbut nesiardo tos pertvareles, japaskos neprimislino  :think:

Donis7

Aš tau atsakiau kuom skiriasi galiniai europiečio ir anglo žibintai. O tu jau pats tech. apžiūroje aiškinkis ar jie praleidžia, ar nepraleidžia su angliškais žibintais. :)

ToyotaClub

O rimtai kas parasyta ant galinio zibintu turi buti, pas manes ispausta Toyota England :D ir skaiciukai atrodo
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas