Galiniai zibintai nuo facelift

Pradėjo sityR, Lapkritis 04, 2014, 15:43:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

sityR

Sveiki,
Gal zinote ar tinka i avensi 2003 2004 metu galiniai zibintai nuo facelift 2006 2007 metu? Nes ten lyg ir istaisytos bedos su vandesn tekejimo ir galbut geriau apsvieciamas kelias, ijungus atbulini, nakti??
Nes kaina manau ta pati :)

zuviss

Kaina skiriasi 100-150lt.Jei gausi uz seno modelio kaina,galesi plot rankytem

sityR

Esme ar tinka?
Kai nori, paieskojus daug ka galima gaut siek tiek pigiau :)

toyotad4d

sityR

Fiske irgi tinka? Viskas veikia kaip priklauso?
Klausimas ar facelift`o galinems faroms itaisyta klaida del vandens leidimo? Nes esu girdejes, kad isleidziant FL, pataise sia problema :)

Angelinio

pas mane 2007 m. FL vienam zibinte pribege vandens jau kokie 4 metai, rodo per technikine kai varau tikrintojas ir tiek. nekreipiu demesio ir vazineju

Vladas55

Isivaizduoju kaip atrodo pajuodave vidui,greit supus ir nepraeisi tech . apziura.Pas mane buvo pradeje leist vienas gale,sutepiau tarpine silikonu,jau pusantru metu vazineju,viskas tvarkoi.Tai ir paciam juk nemalonu ziuret i toki zibinta.

a1611a

Citata iš: sityR Įrašytas Lapkritis 05, 2014, 14:36:09 PM
Fiske irgi tinka? Viskas veikia kaip priklauso?
Klausimas ar facelift`o galinems faroms itaisyta klaida del vandens leidimo? Nes esu girdejes, kad isleidziant FL, pataise sia problema :)

klaida neistaisyta, pasmane 2008, ir vienas galinis zibintas pradeda rasot po stipraus lietaus ar plovimo, kitas perteptas hermetiku, tai 1,5 metu tvarkoje viskas. tai priklausys kaip gerai dedamas zibinta uzsandarinsi.
Pirksiu overloką, nebrangiai. Bent sužinosiu, kas tai per daiktas.

sityR

Viskas aisku. Nes pas mane atbulinio  vieta taip uzejus dumblu, nusiemes zibintai bandziau nuvalyti, bet ispaudziau i vidu ta atsvaita atbulinio ir dabar ne tik, kad uzpuve bet ir barska.... O jie suklijuoti eina, ten daug reikalu, norint atskirt korpusa nuo stiklo :)

Angelinio

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Lapkritis 05, 2014, 17:16:26 PM
Isivaizduoju kaip atrodo pajuodave vidui,greit supus ir nepraeisi tech . apziura.Pas mane buvo pradeje leist vienas gale,sutepiau tarpine silikonu,jau pusantru metu vazineju,viskas tvarkoi.Tai ir paciam juk nemalonu ziuret i toki zibinta.

:D gera vaizduote turi

Vladas55

Nereikia tinget,reikia laiku salint gedimus :D.Siandien vaziavau prie Akropolio,vaziavo Avensis universalas priekije  su juodu iki puses zibintu,gal is forumieciu kas.