Priesrukiniai zibintai

Pradėjo nera-nicko, Spalis 21, 2014, 22:13:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

nera-nicko

Sveiki, kokiu budu isijungia priesrukiniai zibintai priekyje? Pas mane ten kur priesrukiniai tai tipo dienos sviesos sviecia, ijungus artimas sviesas, dienos issijungia, o papildomai norint ijungt priesrukinius nepavyksta...skydelyje uzsidega lempute priesruk., bet realiai neisijungia...

Antras kl, kaip isjungt apsauga nuo vaiku..pradedant vaziuot uzsirakina galines durys, butu dzin jei atsirakintu kai uzgesini, bet deja  ne :) duryse tuos "cypcikus" bandziau stumdyt-nepadejo

ketvirtasis

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 21, 2014, 22:13:47 PM
Sveiki, kokiu budu isijungia priesrukiniai zibintai priekyje? Pas mane ten kur priesrukiniai tai tipo dienos sviesos sviecia, ijungus artimas sviesas, dienos issijungia, o papildomai norint ijungt priesrukinius nepavyksta...skydelyje uzsidega lempute priesruk., bet realiai neisijungia...
Antras kl, kaip isjungt apsauga nuo vaiku..pradedant vaziuot uzsirakina galines durys, butu dzin jei atsirakintu kai uzgesini, bet deja  ne :) duryse tuos "cypcikus" bandziau stumdyt-nepadejo
Dėl priešrūkinių įjungimo buvau įdėjęs  veikiančią "schemą"
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2208.420.html
O dėl užrakinimo tai ir man tai užkliūvo reiks bandyti per kompą, aišku jei toji funkcija turi 0N/OF nustatymus.
O dabar klausimas tau: ar su tom DRL lempom vietoj priešrūkinių esi praėjęs tech. apžiūrą?

nera-nicko

Nesenai pirkau savąjį T27, TAgaliojanti dar tai nzn, bet cia juk gamykliskai padaryta tai manau viskas ok. Jei kabintusi gal galima butu tiesiog ijungt artimas ir vsio :)

nera-nicko

Dar del tos schemos, elektronikoj esu zalias, tad gal galetum trumpai papasakot zmoniu kalba? Ta prasme yra gamintojo numatyta juos ijungt vaziuojant ruke? Man nepavyko, o jei tai imanoma tik perjunginejant laidus savarankiskai tai kazkaip neitiketina, kad taip gali buti

Bemsas

KET raso:

103 - Rūko žibintus leidžiama naudoti tik esant blogam matom
umui, o priekinius – ir sugedus priekiniam kairiajam artimųjų šviesų žibintui.

Keliu eismo konvencija:

4. Rūko žibintus galima įjungti tik tais atvejais, kai tirštas rūkas, sninga, smarkiai lyja ar panašiomis aplinkybėmis, o priekinius rūko žibintus galima naudoti vietoj artimųjų šviesų. Nacionaliniai teisės aktai gali leisti naudoti priekinius rūko žibintus kartu su artimosiomis šviesomis ir siauruose vingiuotuose keliuose naudoti rūko žibintus.

Tai kaip ir galima?

ketvirtasis

Tai kokia prasmė jungti rūko žibintus vietos dienos žibintų.  Juk suvartojima elektros srovė tokia pati, tiek trumposios 7,5A tiek rūko žibintai 7,5A. O tai yra labai daug, na nebent kad neišdegtų reflektoriai.

ketvirtasis

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 08:28:22 AM
Dar del tos schemos, elektronikoj esu zalias, tad gal galetum trumpai papasakot zmoniu kalba? Ta prasme yra gamintojo numatyta juos ijungt vaziuojant ruke? Man nepavyko, o jei tai imanoma tik perjunginejant laidus savarankiskai tai kazkaip neitiketina, kad taip gali buti
Tavuoju atveju manyčiau galima, bet per kompą (programiškai)

nera-nicko

Neitiketina..tai jei mano auto komplrktacijoje nera ruk zib priekiniu, kam tada ant svirteles yra jungiklis it ji ojungus uzsidega skydelyje lempute informuojanti apie priek ruk zib aktyvavima?

Bemsas

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 11:00:04 AM
Neitiketina..tai jei mano auto komplrktacijoje nera ruk zib priekiniu, kam tada ant svirteles yra jungiklis it ji ojungus uzsidega skydelyje lempute informuojanti apie priek ruk zib aktyvavima?

Tai galinis gal priesrukinis jungiasi?

nera-nicko

Yra atskiri ijungimai ir uzsidega prietaisu skydelyje atskiros lemputes. Galinis priesruk sviecia;)

guners

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 11:00:04 AM
O gali buti ir taip, kad keistas po dauzimo bamperis ir uzdejo nuo T27 kitos komplektacijos, kur preisrukiniai nenumatyti. Paziurek palindes ar laidai kokie styro po bamperiu priesrukinems.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

ketvirtasis

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 11:14:41 AM
Beje, klgal esat kas nesenai pirkes guminius kilimelius, parekomenduokit. Aciu
Neseniai pirkausi tai 75-80 litų mokėjau
Citata iš: guners Įrašytas Spalis 22, 2014, 12:28:58 PM
O gali buti ir taip, kad keistas po dauzimo bamperis ir uzdejo nuo T27 kitos komplektacijos, kur preisrukiniai nenumatyti. Paziurek palindes ar laidai kokie styro po bamperiu priesrukinems.
Laidus jis ras nes priešrūkinės lempos žiba, tik jos veikia išskirtinai kaip DRL-ai.

nera-nicko

Kur pirkai?gal nuoroda kokia galima butu?

rolikas

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 13:33:18 PM
autointrejeras.lt  kokybe patenkintas

ketvirtasis

Citata iš: nera-nicko Įrašytas Spalis 22, 2014, 13:33:18 PM
Kauno Aleksoto turgus, Vilniaus Gariūnai kokybe irgi patenkintas. Tiksli kopija originalių, tai juos padžioviau garaže