dreba vairas vaziuojant greiciau negu 90km/h*

Pradėjo laizekas, Rugpjūtis 18, 2009, 00:26:08 AM

« ankstesnis - sekantis »

laizekas

Siandien persimontavau kitas padangas ant ratlankiu, gaila kad teko m+s labiau zieminius uzsideti, bet skirtumo jokio nebuvo, vairas dreba pasiekus 90-100km/h ir siandien atidareme ziemos sezona, uzkniso drebejimas, tai ant priekio jau uzsidejau ziemines padangas, o vakare reikes dar ant galo uzsideti, meginau lekti 130km/h tai nedreba vairas, bet drebejimas jauciasi per visa masina, nuo galiniu padangu, nes dar po kol kas lietnikai, tai va teks ieskoti kitu ratlankiu, tik dabar abejoju ar man reikia lietniku, gal reikes jamti skardinius ir ramiai lakstysiu
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

igaga

Ytariu kad reikia tekinti ziedus ant liotkiu, neisicentruoja ant asies ratai
Man taip buvo

laizekas

Ziedus naujus pirkau, isideda labai tvirtai, hmm. O kodel tau netiko plasmasinei?

igaga

Del to kad joe netiksliai centruoja, plastmase turi savybe susispaust

horn

Nu nu tik nereikia, pas mane ant abiejų mašinų su plastmasiniais, niekas ten niekaip nesusispaudžia-tas plastmasiukas tik padeda tiesiai ratą uždėt, o ratas laikosi ant varžtų. Galima ir be to plastmasiuko tiesiai ratus prisukti, tik reikia priešingus varžtus po truputį prisukinėti, kad ratas gražiai centre prisisuktų.

ketvirtasis

Galiu paskolinti (pabandymui) R14, 5 * 114,3 nuo Picnico, taviškei turėtų tikti. Bet tolokai gyvenu, jei atlėktum iki manęs. Garaže užmaunam kaliošus ir lekiam iki GIRAITËS.

laizekas

Ketvirtasis dekui, bet avensio skyles 5*100, tai bandysiu deti ant draugo a3 ziuresim ar ten drebes, pranesiu kaip ten sekesi, o taip su zieminem ka tu kaip gera vaziuoti, vairas nedreba visai, tik sikna dar dreba, nes lietnikai dar uzdeti

laizekas

Po daug metu vargo, liktai radau beda. Pasikeiciau net vidine granata su visu pusasiu :D Nepadejo. Galiausiai nuveziau lyginti metalinius ratlankius, aisku chebra zvenge, bet reikejo pameginti, ratlanki viena tik reikejo islyginti, tai po lyginimo ir tuo paciu naujas padangas uzdejau , tai padejo, liktai nedreba. Bet galiausiai si avensi pardaviau, bet gal kam pades, nes pas drauge ziema irgi dreba,tai meginsim, kitais metais lyginti.

egariukas1

Citatalaizekas parašė:
Po daug metu vargo, liktai radau beda. Pasikeiciau net vidine granata su visu pusasiu :D Nepadejo. Galiausiai nuveziau lyginti metalinius ratlankius, aisku chebra zvenge, bet reikejo pameginti, ratlanki viena tik reikejo islyginti, tai po lyginimo ir tuo paciu naujas padangas uzdejau , tai padejo, liktai nedreba. Bet galiausiai si avensi pardaviau, bet gal kam pades, nes pas drauge ziema irgi dreba,tai meginsim, kitais metais lyginti.
Ne ratuose bedos pas tave,reikia pakaba tikrint tokiu atveju.Pas mane stbdant muse,galvoju diskai,bet radau klibancias sakiu gumas,pakeiciau ir nemusa.Drebejo galas,pasirodo amortizatoriai isimale,net klibejo ratas,pakeiciau nedreba,db vel pradeda must vaziuojant apie 130,gali but prisale ledo ratlankiu vidinej pusej

Stribas23

Keista... pirkau avensį 2011 10 mėn. Gal nupirkau "tavo" nes man ir dreba galas su vasarinėm nuo 80. Drebėjo ir vairas bet "geresnius" ratus uždėjau ant priekio tai lyg ir vairo drebėjimas baigėsi. Pas mane r15 195x60 padangos, ratlankiai "nekoki", metaliniai. Þiemai buvau ant tų pačių ratlankių uždėjęs naujas žiemines - tai drebėjimas atsirasdavo tik nuo 100. Þieminės r15 195x65. Galvoju pirkti naujus ratlankius (metalinius) ir naujas padangas. Tikiuosi padės, jei ne nežinau ką daryti. Buvau pas "meistrukus" tikrinti važiuoklę - sakė lyg ir viskas tvarkoij, tik nežinau ar jie viską patikrino t.y. šakių gumas.

laizekas

egariukas1 - nereikia blevyzgu, tavo variantu pakaba, mano pakaba tikrina ne vienam servise nieko nerado, ratlankiai balansuoti, padangos keistos n kartu, tik speju uztaikydavau vis ant lievu padangu arba ratlankiu. Nusipirkau kita avensi, vel drebejo vairas, viena ratlanki lyginau, bet pasirodo dvi padangos kiausais pavirto, del to ir muse greiciausiai. Bet pas mane buvo del ratlankiu arba del padangu, nors padangos neatrode kad blogos.